Info dla tych, co śledzą mmoje poczynania w grach pokemon. W piątek o 10 00. powinien się pojawić kolejny odcinek z pokemon crystal advance. Więcej info podam na dzisiejszej transmisji o 19 00
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Witajcie widzowie. Jest już odcinek 12 ze Stardewa. W tym odcinku odbywa się festiwal jajek. Chętnych zapraszam na film: https://youtu.be/PkYpswyh7KE Nie stety na chwilę obecną nie da się wygrać festiwalu, ale z pewną pomocą autora moda można kupić truskawki. Stoisko jest dwie kratki na południe od Pierra. Mod narazie nie widzi stoiska, bo mapa została przesunięta po aktualizacji w grze. Możliwa aktualizacja moda przed końcem roku. :) Trzymajcie się na ciepło!
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
ja też nie dawno ztwożyłem swuj kanał. jest tam o rużnych urządzeniach, oprogramowaniu i grach dostosowanych do osub niewidonych. będzie też trochę muzyki. narazie są tylko 2 filmy, wstęp i pierwsza część z gry cyclepath. zachęcam do subskrybowania kanału bo będzie ciekawie. po niżej macie linka do kanału. jest też w mojej sygnatuże pod wszystkimi moimi wpisami na forach. link po niżej https://www.youtube.com/channel/UCid7Z93QzvQ58i9JgGcr0tg
Ja na początku też nie miałem najlepszej. Nie przejmuj się tym zanatto.
Dziś chciałbym was poinformować o sytuacji krytycznej na moim kanale. Niestety odcinki ze Stardew Valley nie mają obrazu. A dowiedziałem się o tym dzisiaj. Z racji na ten problem, który już rozwiązałem, filmy ze stardew Valleyj przestaną się ukazywać i po woli będę je usuwał. Poczekan na nową aktualizację moda dostępności, bo mają dojść pewne nowe rzeczy i myślę, że jedna na pewno oczekiwana przez graczy. Po aktualizacji będę wrzucał nowe odcinki od początku.
Ja może dam szansę tej grze, ale gry rytmiczne najczęściej nie są dla mnie, bo poprostu mam problem z rytmem itp.