Narazie jeszcze nie opanowałem, ale chciałbym cię nauczyć. Bo już można bez tego moda. W tym odcinku także nowe nasiona i rozwijam grzątki tak, aby potem postawić zraszacze.
Spoko, ustawianie roślin to tesz zajebista sprawa, jak jeszcze szklarnie, kegi, te beczki do podwajania wartości i ten więkrzy domek odblokujesz to już rzycie ustawione xd. W multifrajerze, tfu, playerze, się spoko gra :D
a to ja tych polskich nazw nie znam, wiem że opłaca się kupować te owoce na pustyni, star fruit i ten drugi, dawno ne grałem więc nie pamiętam, jak się je na bimber przerobi to w ciul można zarobić
Z multi potwierdzam :D -- (Adasadula): Spoko, ustawianie roślin to tesz zajebista sprawa, jak jeszcze szklarnie, kegi, te beczki do podwajania wartości i ten więkrzy domek odblokujesz to już rzycie ustawione xd. W multifrajerze, tfu, playerze, się spoko gra :D
Dzisiaj wieczorem planuję zrobić transmisje z radical red. Napiszcie która godzina wam pasuje. między 18 00 a 19 00 między 19 00 a 20 00 21 00 lub później.
Dzisiaj opublikowałem szósty odcinek serii zagrajmy w Stardew Valley. W tym odcinku jest piątek, więc jest handlarka, która przyjeżdża tylko w piątki i w niedzielę oraz wchodzimy na pierwsze 10 poziomów kopalni.
Zmieniłem numerację odcinków w serii zagrajmy w Stardew Valley, ponieważ odcinek poświęcony modom do tej gry wyrzuciłem z playlisty o tej serii. Zmieniłem mu także nazwe i już jest bez numerku, że odcinek 2. Znajdzie się ten odcinek w playliście o nazwie poradniki. Zauważyłem, że odcinkó w podobnym tonie będzi ewięcej i lepiej jeśli powstanie playlista poświęcona poradnikom do instalacji jakichś modów, czy dodatkowych rzeczy, aby jakieś gry działały. A ten odcinek o modach rozbijał serie zagrajmy, bo był o modach, które umożliwiają grę, a nie pokazywał game playa jako takiego. Od dej pory odcinki są z samej gry na swpulnej playliście. Dlatego odcinki, które były później i miały numery od 3 i dalej zmieniły numeracje na 2 i wyrzej.
Odcinek ze Stardew Valley powraca! Już odcinek 9. Przepraszam, że nie ma jednego dnia, bo jak grałem w poniedziałek, drugi tydzień w grze to nie sprawdziłem czy się nagrywa i sprawdziłem dopiero w tedy, kiedy już zapisałem i miałem wtorek. Dużo was nie omineło, ale wszystko wyjaśniłem na filmie. https://youtu.be/KsHFBBVZ0rE