EltenLink

Nasze kanały Youtube, blogi oraz wszystko inne w tematyce gier

Wróć do Galeria społeczności

#201 mojsior

a co byś chciał gry łatwej żeby się sama przechodziła, gry muszą byc trudne żeby dawać wyzwanie

2025-10-02 10:28

#202 martinus

Nie o to mi chodziło @mojsior. Miałem na myśli to, że gra jest fajna, a;le niektóre poziomy są dosyć po komplikowane, i musiałem do nich podchodzić parokrotnie. W rhythm doctor jestem tuż przed ukończeniem piątego rozdziału. . Nie o to chodzi, że chciał bym gry łatwej co by się sama przechodziła, tylko raczej chodziło mi o to, że powtarzanie pare razy tego samego bywa dosyć irytujące. Taka prośba do wszystkich, zanim zaczniecie rzucać oskarżeniami pod czyimś adresem przeczytajcie uważnie post, a nie piszcie bezmyślnie aby komuś dopier*lić, bo nie na tym to polega przecież

May the force be with you!
2025-10-03 14:10

#203 martinus

No i rhythm doctor ukończony. Przynajmniej te 5 rozdziałów które było obecnie dostępne. Ale na kanale raczej z tego serii nie zrobię.

Edytowano 2025-10-05 12:53

#204 matius

Widzowie, już dziś na kanale drugi odcinek z serii Zagrajmy w The Last Of Us Part I! Kto czeka! czy znajdziemy Roberta już w tym odcinku?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2025-10-08 13:23

#205 martinus

Fajnie ci wyszedł odcinek @matius. A na moim kanale jutro pojawi się kolejna transmisja ze stardew valley

2025-10-08 21:45