Nasze kanały Youtube, blogi oraz wszystko inne w tematyce gier
Wróć do Galeria społeczności#201 mojsior
a co byś chciał gry łatwej żeby się sama przechodziła, gry muszą byc trudne żeby dawać wyzwanie
#202 martinus
Nie o to mi chodziło @mojsior. Miałem na myśli to, że gra jest fajna, a;le niektóre poziomy są dosyć po komplikowane, i musiałem do nich podchodzić parokrotnie. W rhythm doctor jestem tuż przed ukończeniem piątego rozdziału. . Nie o to chodzi, że chciał bym gry łatwej co by się sama przechodziła, tylko raczej chodziło mi o to, że powtarzanie pare razy tego samego bywa dosyć irytujące. Taka prośba do wszystkich, zanim zaczniecie rzucać oskarżeniami pod czyimś adresem przeczytajcie uważnie post, a nie piszcie bezmyślnie aby komuś dopier*lić, bo nie na tym to polega przecież
#203 martinus
No i rhythm doctor ukończony. Przynajmniej te 5 rozdziałów które było obecnie dostępne. Ale na kanale raczej z tego serii nie zrobię.
#204 matius
Widzowie, już dziś na kanale drugi odcinek z serii Zagrajmy w The Last Of Us Part I! Kto czeka! czy znajdziemy Roberta już w tym odcinku?
#205 martinus
Fajnie ci wyszedł odcinek @matius. A na moim kanale jutro pojawi się kolejna transmisja ze stardew valley