Poszukiwanie telefonu z Androidem
Wróć do android#101 pates
nie. Mi a2 ma czystego
#102 mucha
a mi 9 nie ma bo ja taką informację w sklepie dostałem
#103 balteam
mi9 ma nakładkę miui. Coś źle ci w takim razie w sklepie powiedzieli.
#104 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
miui jest lepsze od czystego Androida.
#105 pates
przymieżam się do zakupu xiaomi redmi note 7. Warto czy lepiej dopłacić do jakiegoś np mi 9?
#106 balteam
Jak tylko na parrametry patrzysz to może poczekaj do chyba redmi k20 pro, kosztuje prawie tyle co mi9, albo samo k20, mam nadzieję, że nazwy nie pomyliłem.
Jeszcze pewnie niedługo pocophone f2 wyjdzie, ale nie jestem pewien.
Jak by wyszedł to na pewno topowa specyfikacja, oczywiście gorsze materiał niż taki samsung za 3500 zł, ale parametry gites.
#107 pates
nie patrzę na parametry, ale na wielkość i wygodę, dostępność oczywiście też. Parametry też są ważne ale wiadomo, mi ten note 7 się podoba. K20 pro wyjdzie pod koniec roku raczej, tak myślę
#108 balteam
k20pro wyjdzie szybciej na bank, tylko nw kiedy w Polsce będzie.
Papierek ma s8 mini czy jakoś tak, ale s8 mniejszy niż plus w każdym razie, nie narzeka, więc to też nie taka zła opcja tylko tyle, że android q pewnie już na nim nie będzie, więc jak chcesz nową wersję systemu to niekoniecznie, ale dostępność jest, wielki bardzoteż nie jest jak na obecne standardy.
#109 misiek
Kubaszczyk- niema niczego lepszego od czystego Androida, lub Iosa. Pates- bierz go śmiało, ale zastanów się jeszcze nad droższym mi9 se, ale jak masz ograniczony budrzet to spoko- red mi note7 będzie dobrym wyborem.
#110 balteam
ale one nie są chyba z czystym androidem;P
Nie wszystko co nieczyste jest złe. Nawet niektóre nakładki mają ciekawe funkcje, chociaż dla nas mało przydatne.
#111 pates
mi 9se jest tańszy od mi 9tki
#112 pates
postanowiłem zastanowić się do jutra, i zapytam też tu. Poleca ktoś dobry telefon do 2000 zł? Jakaś nokia, xiaomi, coś innego?
#113 misiek
Nie- te modele nie mają czystego Androida. Pates- wszelkie Xiaomi, Motorola One vision, lub Samsungi s8/ s9.
#114 misiek
Weź jeszcze mocno pod uwagę modele Oneplus.
#115 pates
kupiłem redmi note 7kę w wariancie 4/64 i jest ok.
#116 misiek
No i git.
#117 pates
wszystko działa jak trzeba, ale mam pytanko może ktoś wie, gdzie jest appka do używania go jako pilota?
#118 balteam
wejdź w apki i poszperaj, mi pilot może to sięnazywa, nie pamiętam, ale na mi6 to nie było dla nas dostępne, przynajmniej sam nie umiałem ogarnąć, jak ktoś widzący ci na początku pomoże to może coś wymyślisz.
#119 pates
czemu tb nie chce współpracować z gestami czytnika linii papilarnych? Co do pilota zawsze są zamienniki jak coś
#120 balteam
na pewno nie chce jak w hołmie masz, jak z tyłu chyba powinno być ok