Poszukiwanie telefonu z Androidem
Wróć do android#61 Lowca_Androidow
Pates, po aparacie to ożna rozpoznać sporo telefonów, bo i samsunga, ma dość specyficznie ułożony czytnik lini papilarnych tuż obok lampy i obiektywu, ale nie o to chodziło, aby rozpoznać po drobnych detalach, bo tak to można nawet i po ułożeniu klawiszy, chodziło mi o sam kkształt telefonu.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#62 misiek
Sony były kiedyś zdecydowanie grubsze i bardziej płaskie niż produkty konkurencji, ale ludzie się bużyli, że od lat mają ten sam stary design, więc i oni zaczęli powoli się wgryzać w nowoczesne trendy.
#63 Lowca_Androidow
I tak się wgryźli, że wszystkie telefony mają ten sam design :D
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#64 misiek
Jeszcze dwa lata temu nie było to takie oczywiste.
#65 pates
wiem, ale piszę te jakieś tam rużnice które są narazie przynajmniej. Słyszeliście o meizu zero?
--Cytat (Łowca_Androidów):
Pates, po aparacie to ożna rozpoznać sporo telefonów, bo i samsunga, ma dość specyficznie ułożony czytnik lini papilarnych tuż obok lampy i obiektywu, ale nie o to chodziło, aby rozpoznać po drobnych detalach, bo tak to można nawet i po ułożeniu klawiszy, chodziło mi o sam kkształt telefonu.
--Koniec cytatu
#66 mucha
no i te wszystkie zaokrąglone krawędzie we wszystkich telefonach mi się osobiście niepodobają te edge od samsunga
#67 Lowca_Androidow
Niestety większość jest zaokrąglona, te kanciaste to sporadyczne modele, a takie mi się najbardziej podobają, mają taką klasę.
#68 mucha
no fajne coś pokroju xperji m2
#69 pates
kanciaste fajniejsze
#70 longshoot
ja sam się zastanawiam w jaki telefon z androidem zainwestować, bo po pewnym czasie spędzonym z galaxy s 10 polubiliśmy się z androidem. Ale chciałbym coś z dobrom specyfikacją i, gdzie będzie mi łatwo znaleść opcje żeby włączyć talkbacka bez skrutu trzeba wchodzić nie wiadomo gdzie tak jak w starym LG np
#71 Aoi
Witam
z telefonów polecam xaomi mi 8 a z czystego androida to motoroe one.
#72 pates
ciekawi mnie jak tu wygląda sprawa z xiaomi mi9.
#73 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Z tych kanciastych nieco, to Nokia 3.
Ma kanciaste rogi, ale za to brzegi zaokrąglone, nie ściente na płasko.
#74 pates
porozglądaj się za xiaomi, motorolami i nokiami. Mogą mieć andka one i nie są superdrogie.
#75 misiek
Nokii 3 nie polecam w żadnym wypadku. Jeśli korzystasz normalnie z aplikacji jak człowiek, to ten telefon nie wyrabia ze względu na bardzo słabe bebechy.
#76 pates
ja bym brał jeśli chcesz dokładnie czystego andka
motorola one,
xiaomi mi a2 albo czekać na mi a3,
jakąś nokię.
A jeśli nie czysty że tak powiem to
xiaomi mi9
motorola moto g6 albo 7
#77 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
--Cytat (łysy):
Nokii 3 nie polecam w żadnym wypadku. Jeśli korzystasz normalnie z aplikacji jak człowiek, to ten telefon nie wyrabia ze względu na bardzo słabe bebechy.
--Koniec cytatu.
Nie prawda.
Może to nie jest rakieta, ale jestem zadowolona z niej bardziej, niż z samsunga.
Dostępny launcher i wogóle jest super.
#78 pates
bo czysty android to jest. Nokie i motorole mają andka czystego
#79 longshoot
słyszeliście o nowym one plus 7 i 7 pro?
#80 pates
tak, ale nie wiem czy to warte