EltenLink

Poszukiwanie telefonu z Androidem

Wróć do android

#141 Milena132 Konto zarchiwizowane

Chyba nie polecam. Nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia i jak padła, to od razu z mety płyta główna, nie polecam, moim zdaniem słaby telefon, przynajmniej ten, co miłam, i mikrofony spieprzone.
--Cytat (pates):
motorola

--Koniec cytatu

2019-12-26 13:19

#142 pates

Zależy, jaki model. Jedne gorsze inne leprze, np taka one vision jest dobra i chwalona

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-12-26 18:24

#143 teletubis

a samsung galaksy 2 plus?

noc taka ciemna, więc ja przyjemna
2020-02-16 18:55

#144 misiek

Niema czegoś takiego.
--Cytat (teletubis):
a samsung galaksy 2 plus?

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-02-17 00:11

#145 papierek

co jest lepsze w commentary? dużo responsywniej działa i to wystarczy.
Co jest lepsze w VOice Assistant? Przeglądanie internetu. Jeden gest na wybieranie nagłówki, tabele etc, drugi gest na chodzeniu po tym, co wybraliśmy a palcem w prawo dalej normalnie chodzimy po standardowych elementach. To coś jak na kompie literą h chodzicie po nagłówkach, ale macie możliwość strzałką w dół poruszanie się po każdym elemencie. Albo to tak jak z iphone, że wybiera się coś na pokrętle, palcem w dół się po tym co wybieramy poruszamy, ale palcem w prawo dalej normalnie.

po co mi sygnatura?
2020-02-19 12:00

#146 Lowca_Androidow

No nie tylko, w Voice Assistant bardzo szybko można zmienić prędkość czytania czego nie da się zrobić w comentary, a to dość istotne, przynajmniej dla mnie, obsługa i krótkie wiadomości, treści mam dość czybko, ale kiedy jest dłuższy tekst to już zwalniam i to można zrobić szybko.
Sama edycja tekstu również w Voice assistant jest banalna, choć używając sBK edycja już nie ma takiego znaczenia.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2020-02-19 16:48