EltenLink

Poszukiwanie telefonu z Androidem

Wróć do android

#121 pates

z tyłu jest

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-06-26 00:19

#122 denis333

NIe zawsze to działa. U mnie nie chciało nawet w przypadku czytnika z tyłu.

2019-06-26 15:17

#123 pates

dziwne to jest, a przydatne

2019-06-26 15:20

#124 pates

ten pilot u mnie dostempny jest, ale średno działa. Potestuję go jeszcze

2019-06-28 20:38

#125 balteam

no to w sklepie play jakieś tam inne apki pilotowe chyba teżsą, pobierz i testuj jak ci to potrzebne.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-06-28 20:46

#126 pates

potrzebne może nie, ale może się przydać

2019-06-28 21:41

#127 denis333

Jak to niedostępny? Przeież tam normalnie można było wszystko ustawić. Wybierałeś firmę, testowałeś czy działa, i bingo!

2019-06-28 22:40

#128 pates

właśnie mówię, że dostempny to jest

2019-06-28 23:18

#129 Bartek1

A ma ktoś z was Samsunga galaxy j5? moja mama ma taki na zbyciu i chce mi go oddać. Jak w nim z dostępnością.

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.
2019-12-22 17:19

#130 balteam

odpal talkbacka i testuj puki masz możliwość, nie wiem z czego wcześniej korzytałeś, ale w samsungach większości trzeba puknąć 2 razy w przycisk wróć żeby zadziałał, co mi już bardzo przeszkadza, więc jak tylko możesz to sam przetestuj na sobie go zanim od mamy weźmiesz.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-12-22 17:29

#131 Bartek1

Obecnie korzystam z iPhone`a ale nadarzyła się okazzja że mama kupuje nowy telefon. a że mój telefon jest jeszcze dobry to pomyślełem sobie że będę miał 2 dlaczego tak? gdyż lubię testować wszelkie systemy i taki mam plan że będę poruwnywał iOesa z androidem i zachowanie tych samych aplikacji na 2 platwormach, aczkolwiek dla kogoś może zdać się to dziwne no ale cuż...

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.
2019-12-22 17:41

#132 Lowca_Androidow

mile widziane są jednak znaki interpunkcyjne

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-12-22 17:57

#133 balteam

Na marginesie dodam, że w ios można dyktować interpunkcje i w androidzie już też.
Ponadto swoje wpisy można przeedytować, więc nawet teraz jakieś poprawki co o literówek i przecinków można naprawić.

2019-12-22 18:13

#134 Lowca_Androidow

W androidzie też? A w jaki sposób? Czy wybrane klawiatury?

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-12-22 18:51

#135 balteam

po prostu dyktujesz np
siema przecinek idę kropka
każda klawiatura raczej.

2019-12-22 19:38

#136 Lowca_Androidow

OK, sprawdzę dzięki

2019-12-22 19:53

#137 pates

J5 średnio, nie polecam chyba, że tylko do dzwonienia i smsów.

2019-12-22 22:08

#138 Bartek1

Upps nawet nie zauważyłem że bez interpunkcji piszę.
--Cytat (Łowca_Androidów):
mile widziane są jednak znaki interpunkcyjne

--Koniec cytatu

2019-12-22 22:21

#139 mucha

dostępny będzie ale jest to dość słaby telefon tak, że dla przeciętnego urzytkownika starczy

2019-12-23 00:12

#140 misiek

Miałem go i z dostępnością nie było żadnych problemów, inna sprawa że telefon generalnie wolny i mulisty. I na starcie musisz sobie pobrać i zainstalować polski syntezator.
--Cytat (Bartek1):
A ma ktoś z was Samsunga galaxy j5? moja mama ma taki na zbyciu i chce mi go oddać. Jak w nim z dostępnością.

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-12-24 00:02