Migracja na Wordpressa, szczegóły
Back to EltenLink#241 Prof.Falkowicz
a powiedz mi Dawid czy rozważasz opcję usunięcia całego bloga z poziomu eltena gdybym np chciał go usunąć?
#242 Paulinux
No ale Pajper wyraźnie zasugerował, że nie było tam nic, na co warto by było kanić wydajność
#243 daszekmdn
A co, jeśli ktoś miał only wpisy audio? One nie mają znaków.
#244 Prof.Falkowicz
ja pytałem o opcję usunięcia np mojego bloga gdyby mi się znudził
#245 misiek
Komentarze na twoim blogu 127/ Brak komentarzy.
#246 Prof.Falkowicz
jest taka opcja żebym mógł sam tego bloga usunąć?
#247 markus1234
Cały czas chciałbym ustawić sobie akismeta. Jak to się robi? Czekałem na odpowiedź, ale się chyba nie doczekam.
#248 Zuzler
Markus, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Daszek już napisał, że zrobi o tym wpis na swoim blogu.
#249 magmar
Mam inne pytanie.
Czy jest opcja udostępnienia tych wszystkich skrótów klawiszowych do mark downa?
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#250 jamajka
Jak to, czy jest opcja udostępnienia? Markdown jeszcze nie wpsółpracuje i to będzie dopiero robione. CHyba, że nie o to pytasz.
#251 magmar
Udostępnienia skrótów do markdowna.Np. w formie plików.
#252 Paulinux
to na pewno ma swój tutorial w internecie. Jak wpiszesz w Google pisanie w markdown, to coś na pewno Ci się wyświetli.
#253 magmar
Ok dzięki.
Czyli co należy zrobić, żeby dokonać edycji wpisów, żeby wyglądały bardziej przyzwoicie, że tak powiem dla oka.
#254 daszekmdn
Nowe komentarze na twoim blogu (5)
Brak nowych komentarzy. Coś się nie doeksportowało, czy jak?
#255 daszekmdn
Nie można usunąć kategorii uncategorized mimo, że nic w niej nie ma.
Ponadto wpisy, które przestawiłem z innymi wpisami przenosząc z bloga na bloga datami, są od najstarszego do najnowszego, a nie wg mojego ustawienia, przezco teraz np wstęp na 2 moich blogach jest gdzieś w środku.
#256 magmar
Nie można także wrzucać wpisów do innej kategorii.
#257 pajper
Po kolei.
Wordpress ustawia wpisy wg dat, nie mamy na to wpływu. Można przez stronę albo przykleić wpis (zawsze na górze), albo ręcznie zmienić datę np. na jakiś rok 1970.
Ze względu na wersje beta, komunikat o nowych komentarzach jest nieco mylący, bo dotyczy także blogów współdzielonych, ale Elten nie umie ich jeszcze wyświetlać.
Kategoria "Uncategorized" jest dla Wordpressa domyślna, nie ma żadnej możliwości jej wyrzucenia, jak robię to ręcznie z bazy danych, ona wraca, a jak blokowałem, to wszystko się sypało.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#258 pajper
Zakładanie, usuwanie i zmiana nazwy blogów powinny już działać, teraz pracuję nad przenoszeniem wpisów i oznaczaniem bloga jako przeczytany.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#259 lwica
Chciałam nieśmiało powiedzieć, że jeden z wpisów który był na mym blogu jest urwany w połowie. W sensie kończy się zdanie, i nie ma już nic, a było jeszcze sporo.
Zaraz sprawdzę, czy z jeszcze jakimś tak jest.
Szkoda w sumie, bo był dla mnie dość ważny.
#260 lwica
OK.
Wszystkie dłuższe wpisy u mnie są pourywane....
Przynajmniej z poziomu clienta.