Migracja na Wordpressa, szczegóły
Back to EltenLink#281 DJGraco
A ja z kolei mam teraz takie coś:
Nowe wpisy na śledzonych blogach 1:
Wchodzę i pusta lista. A jak wychodzę to dalej mam 1 nowe wpisy.
#282 markus1234
U mnie też tak jest.
#283 DJGraco
Weź markus kliknij enterem na tą pustą listę.
#284 pajper
Domyślne ustawienia dotyczące komentarzy zostały zmodyfikowane:
1. Domyślnie akceptowane są wszystkie komentarze, bez zachowywania do moderacji ze względu na zgodność ze starszymi wersjami Eltena, gdzie ktoś mógł skomentować naszego bloga, a autor się o tym nigdy nie dowie.
2. Komentarze są sortowane od najstarszego, by wyglądało to tak samo, jak w kliencie
Obydwa ustawienia oczywiście można zmienić.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#285 Kat
U mnie zginęły 2 komentarze, nie, nie usunęłam ich, więc... No, ale biorę poprawkę, że mi takie rzeczy po prostu się zdarzają. :)
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#286 balteam
Miałem wpis prywatne dragonpong cośtam, usunąłem ten wpis i stworzyłem drugi o podobnym tytule, gdzie przekleiłem post drugi oraz wstawiłem te samo nagranie, natomiast data wpisu chyba jest zła, powinnabyć z 2 godzin nowsza, a blog dalej jest w tym samym miejscu co był jeśli chodzi o ostatnie blogi.
#287 Zuzler
No to ja miałam wczoraj problem takiej natury, że dodałam kilku osobom komentarze. Potem, gdy spojrzałąm wieczorem, nie było ich. Na początku myślałam, że te osoby po prostu usunęły, ale za dużo tego było, żeby tak mogło się zdarzyć. A gdy patrzyłam tóż po ich napisaniu, te komentarze wyglądały na dodane.
#288 jamajka
U mnie wszystko w porządku. Chyba, że te komentarze były u mnie też. xd
#289 Zuzler
U Ciebie chiba akurat nie, ale u Kat komentowała w tym samym czasie Magmar i jej komentarz też wcięło.
#290 Agata.d
A ja chyba tej wiadomości z chasłem w ogóle nie dostałam, jak i tej z informacją. że moje konto zostało dodane do wordpress'a. No chyba, że była to jakaś wiadomość czasowa. która zniknęła, bo przez kilka dni mnie na Eltenie nie było. Gdyby była taka możliwość to prosiłabym o ponowne wysłanie tego do mnie. Z góry dziękuję.
#291 Julitka
@Agata Sprawdź, czy na pewno nie dostałaś wiadomości prywatnej od nadawcy Elten.
Czy aktywnie ostatnio prowadziłaś bloga?
#292 Agata.d
Ostatnia wiadomość dotyczy opóźnienia w działaniu blogów. Ostatnio miałam troszkę mniejszą aktywność na blogu.
#293 Agata.d
I jeszcze nie wiem czemu w zakładce co nowego pojawia się wzmianka o nowym komentarzu na moim blogu, a gdy w niego klikam pojawia się komunikat o braku nowych komentarzy na moim blogu. Z czego to wynika? Z tego, co wiem, to nie tylko ja mam taki problem.
#294 pates
Agato, wsumie każdy ma to coś i chodzi tu chyba o sumę konnentów nablogu
#295 Agata.d
Dzięki za wyjaśnienie, :-)
#296 pates
To nie jest pewne, ale na to wygląda bo mam 3k komentów z hakiem ogulnie, taka sama liczba pojawia mi się w co nowego
#297 DJGraco
A ja nie mam w co nowego nowych komentarzy.
#298 Zuzler
Ja i Kris też nie mamy. Co więcej, na skutek buga Kris wcześniej miał bez przerwy w co nowego jeden komentarz. Po migracji ta informacja też zniknęła.
#299 Agata.d
A ja mam właśnie ciągle jeden komentarz.
#300 Agata.d
I to od migracji.