EltenLink

Śmieszne automatyczne tłumaczenia

Back to Humor, gry i zabawy

#161 johnson

ehhh i już tej strony głównej ni ma, a tak chciałem ją odwiedzić! xd

2021-07-13 20:45

#162 daszekmdn

Co?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2021-07-14 04:18

#163 denis333

Wynik testu PCMark 10 pokazuje, że ten laptop jest więcej niż zdolny do codziennych zadań, nawet jeśli nie jest topowym produktem. Maszyny z procesorami AMD zdobywają ciasto, co można zauważyć jako trend w testach związanych z procesorami CPU.

2021-07-24 06:36

#164 Krzysztof

Tłumacz właśnie tak to przerobił, gdyż znalazł poprawną formę gramatyczną, czyli stronę bierną.
Piszę to z punktu widzenia filologa angielskiego.
Przecież forma "Was recorded" jest stroną bierną, i oznacza właśnie "Zostało nagrane".
Wszystko więc jest OK.

Władca słońca
2021-08-11 17:06

#165 Krzysztof

Radioaktywna energia! Wow!

Władca słońca
2021-08-11 17:10

#166 lalar123

No to ja mam coś takiego. Przetłómaczyłem sobie rosyjską bajkę przez tłómacz google i pierwsze zdanie patrzcie.    Żyła dziewczyna o imieniu Zhenya. Kiedyś jej matka wysłała ją do sklepu po kierownice. Zhenya

Cholerne wstrętne sample w suno!
2021-11-10 18:00

#167 lalar123

A tutaj dalsze ciekawostki. kupiła siedem bajgli: dwa bajgle z kminkiem dla taty, dwa bajgle z makiem dla mamy, dwa bajgle z cukrem dla siebie i jeden różowy bajgiel dla brata Pavlika. Zhenya wziął kilka bajgli i poszedł do domu. Chodzi, ziewa na boki, czyta znaki, kruk liczy. Tymczasem nieznajomy pies utknął za mną i zjadł wszystkie bajgle jeden po drugim i zjadł je: zjadł mojego ojca z kminkiem, potem mojej mamy z makiem, a potem Żeńki z cukrem. Zhenya czuł, że kierownice stały się zbyt lekkie. Odwrócił się, ale jest już za późno. Myjka zwisa pusta, a pies zjada ostatniego różowego pączka Pavlika i oblizuje wargi. do najbliższego policjanta, ale ani przedszkola, ani staruszki nie było. Co robić? Zhenya już płakała, jak to miała w zwyczaju, nawet zmarszczyła nos jak akordeon, ale nagle przypomniała sobie o cenionym kwiecie.
   - Chodź, zobaczmy, co to za siedmiokolorowy kwiat! i dalsze.    Zanim zdążyła to powiedzieć, nagle znikąd nadleciał trąba powietrzna, słońce zniknęło, zapadła straszna noc, ziemia zawirowała pod jej stopami jak czubek.

2021-11-10 18:18

#168 sanklip

xD
Dobre.

Fragment rumuńskiej piosenki.
Rozwaliło.

Paparuda, krewny,
Wstań i zmocz,
Zwilż wiadro
Aby uprawiać owoce.

Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".
2022-03-17 02:22

#169 cinkciarzpl

Zaorało mi system :D

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2022-03-17 16:00

#170 lalar123

Witam. Właśnie próbowałem przetłómaczyć tekst piosenki teo and tea i wpisałem źle self-sust ained. Jak to tłómacz przetłumaczył? "Substancje samozasysające."

2022-04-17 16:45

#171 Zuzler

Polecam serdecznie to, co Aliexpress itp. serwisy robią z białej laski. Moimi faworytami są "ślepy kij żebraczy" oraz "biała trzcina niewidomego".

2022-08-08 02:13

#172 misiek

Ślepy kij żebraczy rozwalił mi system na nadchodzący tydzień.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-08-08 02:14

#173 johnson

Ooooo tak. Mój złożony w torbie. Tyle nim żebrałem, że musiałem go złożyć i do torby. Jak będzie trza to dam znać, kiedy idę na żebry, może coś komuś wyżebrze.

2022-08-08 16:32

#174 daszekmdn

Albo laska na niewidomych, żeby nas poganiać czy lać po plecach? xD

2022-08-08 22:41

#175 misiek

Kij żebraczy lepszy

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-08-09 00:23

#176 djdenismusic

Przetumaczyłem sobie z ciekawości na polski changelog do najnowszego wi 11, i wyszły takie kwiatki. :D
W rzeczywistości Windows 11 jest najczęściej używaną i najbardziej lubianą wersją systemu Windows w historii; jest to zarówno upokarzające, jak i energetyzujące zarówno dla zespołu, jak i dla mnie.
Nasza praca nigdy nie jest wykonywana, aby zapewnić, że system Windows ewoluuje i dostosowuje się do Ciebie.

2022-09-20 20:56

#177 Paulinux

Hahha. Czym Ty żeś to tłumaczył? Chyba jakąś lewizną

Happy hacking
2022-09-20 21:33

#178 djdenismusic

Nie niee. Google translator. A mówili, że to teraz się tak mocno poprawiło. Że tekst jest bardziej zrozumiały...
A tak serio to taki jedyny większy babolec tego rodzaju. Co do reszty tekstu tłumacz spisał się na tyle elegancko, że nie musiałem za bardzo przeinaczać z polskiego, na bardziej logiczny języ polski. :D

2022-09-20 21:35

#179 daszekmdn

Nie widzisz poprawy? Nauczył się jako pierwszy translator na świecie tłumaczyć lub bardziej konwertować kłamstwo na prawdę. No, po za tym pierwszym akapitem twierdzącym, że Win11 jest najbardziej lubianym systemem. HMM, chyba, że to była ironia. :D

Edited 2022-09-20 23:58

#180 EugeniuszPompiusz

Android, aplikacja shazam.:
loading list of events.:
- Ładowanie informacji o koncertach

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2022-10-11 18:57