Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Previous 125 / 162 Next

matius

#2481 ·

Oznaczenia mam po angielsku, choć cały interfejs fo polsku.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

patrykkubaszczyk

#2482 ·

ja też
--Cytat (matius):

--Koniec cytatu

pates

#2483 ·

tak samo jak poprzednicy
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Puszkin

#2484 ·

Oo to u mnie np pokazuje najczęściej 87 i 74 :D

--Cytat (tomecki):
Problem w wizytówkach. Chyba wszyscy użytkownicy znają 0 innych, za to liczba tych, co dodali ich do kontaktów to najczęściej 4 lub 22.

--Koniec cytatu

dorkakrac

#2485 ·

Ja też tak jak poprzednicy.
--Cytat (matius):

--Koniec cytatu
"Dziś robota nie jest w cenie, dzisiaj liczy się myślenie."

dorkakrac

#2486 ·

Mi też się posypało, nie tak spektakularnie, ale i tak nieprawdziwie. Rzekomo, jestem znana przez 29, a znam 57 urzytkowników. Nie pamiętam ile tego było dokładnie co do sztuki, ale na pewno nie miałam takiej ogromnej dysproporcji między znającymi mnie i znanymi przeze mnie.--Cytat (daszekmdn):
Znam 0 i znany jestem przez 2. COś się posypało, ciekawe, czy tylko w betach.

--Koniec cytatu

dorkakrac

#2487 ·

A na deser mam jeszcze jedną zagwozdkę. Dodałam sobie blog do śledzonych, wcześniej czytałam go dość regularnie, więc powinnam mieć ze 4 nowe wpisy na śledzonych blogach. Tym czasem, ten blog przyspożył mi tych wpisów ponad 200 (niby z jakiej racji, skoro na nim całym jest ich tylko kilkadziesiąt). Próbowałam oznaczyć ten blog jako przeczytany i najlepsze jest to, że jako jedyny na całej liście śledzonych nie daje się oznaczyć w ten sposób, bo Elten zawsze zwraca błąd. Log z błędu się nie generuje, więc w raporcie nie mam co wysłać. Co Wy na to?

Paulinux

#2488 ·

1 likes
Ja mam po angielsku tylko odznaczenie skryba
Happy hacking

dorkakrac

#2489 ·

Z tym blogiem dzieje się to samo w becie i w stabilce.

Paulinux

#2490 ·

1 likes
Wyniki ankiety: #{%name%} ... Tekst:
No i tu wyniki
Oczywiście ankieta nazywa się inaczej, w każdej jest ten sam problem
Happy hacking

nuno69

#2491 ·

Ja tam z czystego mojego takiego wspieram systemy od Win8 w górę, bo XAML takowe wspiera, a ja nie bedę się bawił w jakieś śmiesznawe Windows Forms czy inne takie. WIem, problem ELtena nie dotyczy ale jednak... Stare zdechnie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

pajper

#2492 ·

1 likes
Ta dyskusja nie ma sensu żadnego.
Win7, prócz wszystkiego innego, wciąż jest wspierany oficjalnie przez MS.
I ja sam myślę, że gdy przyjdzie czas na reinstal systemu u mnie, właśnie siódemka tu wyląduje, ja na użeranie się z W10 cierpliwości nie mam.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

nuno69

#2493 ·

1 likes
I tak tylko Linux, już pomijając dyskusję nad tym, który Win lepszy :D
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

daszekmdn

#2494 ·

1 likes
Wyniki wyświetlaja mi się normalnie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#2495 ·

1 likes
Natomiast teraz wszyscy znani są przez 82 i znają 54 użytkowników po restarcie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

tomecki

#2496 ·

2 likes
Na pomoc! zepsuło się co nowego. Co 5s pojawia się info, że nowy wpi na blogu, wchodząc mamy inco, że tego jest parę tysięcy, ale za każdym razem inna liczba no i oczywiście żadnych wpisó de facto nie ma.

djkrissu

#2497 ·

U mnie jest ok. Tzn. na początku zaczęły się mnożyć wpisyna forach, ale po restarcie się naprawiło.

Julitka

#2498 ·

Już wszystko jest ok. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

pates

#2499 ·

przed chwilą serwer myskl dokładniej się zbugował. Podobno blogga nie miałem, forów nie było, miałem dziwne wiadomości z widmowym załącznikiem, ogulnie dziwactwa
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Poprzednia 125 / 162 Next