Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 126 / 162 Next

Paulinux

#2501 ·

2 likes
He, ciekawe, czy jakbym na wysypanym Eltenie założyła sobie bloga, to czy by tamten poleciał w pinciu?
Happy hacking

pates

#2502 ·

raczej nie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

DJGraco

#2503 ·

Dla mnie beta 8 działa jeszcze szybciej niż poprzednia! Gratulacje!

DJGraco

#2504 ·

Ale ctrl na wpisach głosowych dalej działa.

Paulinux

#2505 ·

1 likes
Zgadzam się z poprzednikiem
Happy hacking

monstricek

#2506 ·

1 likes
Dla mnie beta w zaden sposob nie dziala. Jesli beta 2 sypala errorami, ale chociaz by gadala, to ta beta nawed nie gada.

matius

#2507 ·

U mnie działa. Przynajmniej w tym co robię. Sprawdzę czy dalej oznaczenia są po angielsku.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Julitka

#2508 ·

U mnie też wszystko działa.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

mojsior

#2509 ·

u mnie wczoraj po wgraniu najnowszej kompilacji dziesiątki klawiatura działała jak by nie mogła, że musiałem dziesięć razy nacisnąć strzalki aby się przemieszczać i klikać w enter tyle razy aż się coś nie zatwierdzi ale po restarcie kompa takim zupełnym wszystko wróciło do normy.
Jeżeli wam coś nie zadziała jak powinno to zróbcie restart systemu, co by pamięć oczyścić, najlepiej z pozycji wiersza poleceń, przynajmniej ja tak robię bo ta opcja uruchom ponownie to lubi czasem dziwnie działać.
W wierszu poleceń wpiszcie następującą linijke
shutdown -r
I dajcie enter odczekajcie pare sekund na restart i gotowe.

Paulinux

#2510 ·

1 likes
W becie temat dźwiękowy milczy, obojętne który
Happy hacking

DJGraco

#2511 ·

U mnie tematy dźwiękowe działają.

Paulinux

#2512 ·

1 likes
O, teraz działa
Happy hacking

matius

#2513 ·

U mnie również temat działa.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

jamajka

#2514 ·

1 likes
U mnie chyba też. Inna sprawa, że jak robię coś w innej aplikacji i chodzę strzałkami góra dół, to dość często elten myli to ze sobą i odczytuje nazwy plików, kolejne linijki otwartego wpisu na blogu itd.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Paulinux

#2515 ·

1 likes
O kurde, ciekawe. Mi się to jeszcze nie zdażyło
Happy hacking

DJGraco

#2516 ·

a MI TO SIĘ ZDAŻYŁO I TO NIE RAZ.
Ale nie na becie tylko ogólnie

Paulinux

#2517 ·

1 likes
Elten 2.3 beta 9. Nie znam changelogu, ale mam wrażenie, że problem z otwieraniem i zamykaniem menu bez naszego udziału dąży do bycia historią. Teraz menu się już tylko otwiera
Happy hacking

Paulinux

#2518 ·

2 likes
O, teraz to się nawet otwierać nie chce. Będzie mi Ciebie brakowało, przepiękna sekwencjo dźwięków. Spoczywaj w pokoju :D Dobra robota, Dawidzie :)
Happy hacking

jamajka

#2519 ·

1 likes
Haha, a no! Mnie też się nie chce ujawnić menu. xd
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

DJGraco

#2520 ·

I ctrl caly czas zatrzymuje wpisy glosowe/
Poprzednia 126 / 162 Next