Elten 2 - betatesty
Wróć do Archiwum Eltena#2481 matius
Oznaczenia mam po angielsku, choć cały interfejs fo polsku.
#2482 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
ja też
--Cytat (matius):
--Koniec cytatu
#2483 pates
tak samo jak poprzednicy
#2484 Puszkin
Oo to u mnie np pokazuje najczęściej 87 i 74 :D
--Cytat (tomecki):
Problem w wizytówkach. Chyba wszyscy użytkownicy znają 0 innych, za to liczba tych, co dodali ich do kontaktów to najczęściej 4 lub 22.
--Koniec cytatu
#2485 dorkakrac
Ja też tak jak poprzednicy.
--Cytat (matius):
--Koniec cytatu
#2486 dorkakrac
Mi też się posypało, nie tak spektakularnie, ale i tak nieprawdziwie. Rzekomo, jestem znana przez 29, a znam 57 urzytkowników. Nie pamiętam ile tego było dokładnie co do sztuki, ale na pewno nie miałam takiej ogromnej dysproporcji między znającymi mnie i znanymi przeze mnie.--Cytat (daszekmdn):
Znam 0 i znany jestem przez 2. COś się posypało, ciekawe, czy tylko w betach.
--Koniec cytatu
#2487 dorkakrac
A na deser mam jeszcze jedną zagwozdkę. Dodałam sobie blog do śledzonych, wcześniej czytałam go dość regularnie, więc powinnam mieć ze 4 nowe wpisy na śledzonych blogach. Tym czasem, ten blog przyspożył mi tych wpisów ponad 200 (niby z jakiej racji, skoro na nim całym jest ich tylko kilkadziesiąt). Próbowałam oznaczyć ten blog jako przeczytany i najlepsze jest to, że jako jedyny na całej liście śledzonych nie daje się oznaczyć w ten sposób, bo Elten zawsze zwraca błąd. Log z błędu się nie generuje, więc w raporcie nie mam co wysłać. Co Wy na to?
#2488 Paulinux
Ja mam po angielsku tylko odznaczenie skryba
#2489 dorkakrac
Z tym blogiem dzieje się to samo w becie i w stabilce.
#2490 Paulinux
Wyniki ankiety: #{%name%} ... Tekst:
No i tu wyniki
Oczywiście ankieta nazywa się inaczej, w każdej jest ten sam problem
#2491 nuno69
Ja tam z czystego mojego takiego wspieram systemy od Win8 w górę, bo XAML takowe wspiera, a ja nie bedę się bawił w jakieś śmiesznawe Windows Forms czy inne takie. WIem, problem ELtena nie dotyczy ale jednak... Stare zdechnie.
#2492 pajper
Ta dyskusja nie ma sensu żadnego.
Win7, prócz wszystkiego innego, wciąż jest wspierany oficjalnie przez MS.
I ja sam myślę, że gdy przyjdzie czas na reinstal systemu u mnie, właśnie siódemka tu wyląduje, ja na użeranie się z W10 cierpliwości nie mam.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2493 nuno69
I tak tylko Linux, już pomijając dyskusję nad tym, który Win lepszy :D
#2494 daszekmdn
Wyniki wyświetlaja mi się normalnie.
#2495 daszekmdn
Natomiast teraz wszyscy znani są przez 82 i znają 54 użytkowników po restarcie.
#2496 tomecki
Na pomoc! zepsuło się co nowego. Co 5s pojawia się info, że nowy wpi na blogu, wchodząc mamy inco, że tego jest parę tysięcy, ale za każdym razem inna liczba no i oczywiście żadnych wpisó de facto nie ma.
#2497 djkrissu
U mnie jest ok. Tzn. na początku zaczęły się mnożyć wpisyna forach, ale po restarcie się naprawiło.
#2498 Julitka
Już wszystko jest ok. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#2499 pates
przed chwilą serwer myskl dokładniej się zbugował. Podobno blogga nie miałem, forów nie było, miałem dziwne wiadomości z widmowym załącznikiem, ogulnie dziwactwa
#2500 pajper
Gdyby ktoś był zainteresowany updatem ze stabilki bez przechodzenia przez betę 2, tutaj link prosto do bety 8:
https://www.dropbox.com/s/2jnvvlv228zf650/elten23b8up.exe?dl=1
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.