Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2461 pates
Coś się zbugowało. Jak ściągam bety nadal mamm stabilkę nawet po aktualizacji
#2462 pates
dobra sorka nie wiedziałem że trzeba instalować z linka
#2463 pates
jest bug, jak mam jakieś forum czyta np tak.
Elten.w ątki.222.wpisy.22, to jest przykład. Po za tym szkoda że nie ma listy zmian bet
#2464 djkrissu
Kopiowanie i wklejanie u mnie działa bez zarzutu.
#2465 lukasz1993258
Umnie ruwnież nie działa wklejanie
#2466 misiek
To jak to teraz jest z tą betą? Będzie ewentualna aktualizacja do bety, czy trzeba ze stronki pobierać?
#2467 nuno69
Nie ma sensu moim zdaniem wspierać systemó pokroju 8.1 czy 7. Za duzżo mocy przerobowej Dawida będzie szło na optymalizację kodu pod włąśnie te stare, niewsppierane technologie.
#2468 daszekmdn
Pozostawię to bez komentarza, bo nie warto...
#2469 pates
wklejanie nie działa prawda. Co do wspierania to jakby to powiedzieć. Sporo userów by odeszło wtedy
#2470 pajper
Wspieranie systemów pokroju Win7 ma, nie licząc wszystkich innych argumentów, jedną, prostą zaletę:
Wcale bym się nie zdziwił, gdybyśmy zostali kiedyś zmuszeni wszyscy do ucieczki do Win7, bo w końcu Win10 przestanie wspierać screenreadery.
A nawet jeśli nie, pozostaje to najstabilniejszy z nowych systemów MS, nie wspominając o tym, ile osób go używa - i bardzo dobrze.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2471 lukasz1993258
Dlatego mi sie nie spieszy jerzeli chodzi o dziesiątke, mam siudemke, która mi wystarcza wzupełnności
#2472 tomecki
No i wszystko w temacie wspierania starszych wersji Windy.
#2473 pajper
Problem wklejania będzie rozwiązany, ale dopiero w weekend.
Po prostu dotyczy Windowsa 7, 8 i 8.1, a ja takiego nie mam pod ręką.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2474 zvonimirek222
powiem tak:
wspieranie siódemek nie ma sensu, bo nowy sprzęt nie wspiera starego system
#2475 pates
uwiesz mi. Wtedy odejdzie baaaardzo wielka ilość userów.
#2476 pates
i jak nie wspiera! Ja mam della z 2017 i bardzo fajnie działa siudemeczka
#2477 tomecki
Problem w wizytówkach. Chyba wszyscy użytkownicy znają 0 innych, za to liczba tych, co dodali ich do kontaktów to najczęściej 4 lub 22.
#2478 daszekmdn
@Zwonimir gadanie takich głupot nie ma sensu. Mimo wszystko wiele osób jeszcze ma te systemy i nie bedzie się przesiadać bo ktoś ma jakieś widzimisię.
#2479 daszekmdn
Znam 0 i znany jestem przez 2. COś się posypało, ciekawe, czy tylko w betach.
#2480 tomecki
Jeszce a propos wsparcia to odsyłam Zvonimira do statystyk użycia, potem mozemy gadać. Z resztą popatrz po znajomych ilu używa niekoniecznie najnowszej wersji.