Coś się zbugowało. Jak ściągam bety nadal mamm stabilkę nawet po aktualizacji
jest bug, jak mam jakieś forum czyta np tak.
Elten.w ątki.222.wpisy.22, to jest przykład. Po za tym szkoda że nie ma listy zmian bet
Elten.w ątki.222.wpisy.22, to jest przykład. Po za tym szkoda że nie ma listy zmian bet
Umnie ruwnież nie działa wklejanie
To jak to teraz jest z tą betą? Będzie ewentualna aktualizacja do bety, czy trzeba ze stronki pobierać?
Nie ma sensu moim zdaniem wspierać systemó pokroju 8.1 czy 7. Za duzżo mocy przerobowej Dawida będzie szło na optymalizację kodu pod włąśnie te stare, niewsppierane technologie.
wklejanie nie działa prawda. Co do wspierania to jakby to powiedzieć. Sporo userów by odeszło wtedy
1 likes
Wspieranie systemów pokroju Win7 ma, nie licząc wszystkich innych argumentów, jedną, prostą zaletę:
Wcale bym się nie zdziwił, gdybyśmy zostali kiedyś zmuszeni wszyscy do ucieczki do Win7, bo w końcu Win10 przestanie wspierać screenreadery.
A nawet jeśli nie, pozostaje to najstabilniejszy z nowych systemów MS, nie wspominając o tym, ile osób go używa - i bardzo dobrze.
Wcale bym się nie zdziwił, gdybyśmy zostali kiedyś zmuszeni wszyscy do ucieczki do Win7, bo w końcu Win10 przestanie wspierać screenreadery.
A nawet jeśli nie, pozostaje to najstabilniejszy z nowych systemów MS, nie wspominając o tym, ile osób go używa - i bardzo dobrze.
Dlatego mi sie nie spieszy jerzeli chodzi o dziesiątke, mam siudemke, która mi wystarcza wzupełnności
1 likes
Problem wklejania będzie rozwiązany, ale dopiero w weekend.
Po prostu dotyczy Windowsa 7, 8 i 8.1, a ja takiego nie mam pod ręką.
Po prostu dotyczy Windowsa 7, 8 i 8.1, a ja takiego nie mam pod ręką.
powiem tak:
wspieranie siódemek nie ma sensu, bo nowy sprzęt nie wspiera starego system
wspieranie siódemek nie ma sensu, bo nowy sprzęt nie wspiera starego system
Problem w wizytówkach. Chyba wszyscy użytkownicy znają 0 innych, za to liczba tych, co dodali ich do kontaktów to najczęściej 4 lub 22.
1 likes
@Zwonimir gadanie takich głupot nie ma sensu. Mimo wszystko wiele osób jeszcze ma te systemy i nie bedzie się przesiadać bo ktoś ma jakieś widzimisię.
1 likes
Znam 0 i znany jestem przez 2. COś się posypało, ciekawe, czy tylko w betach.