Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2381 dash
Witajcie.
Piszę z innego komputera i konta, bo mam problem.
Nie mogę w becie pisać na klawiaturze ale najgorsze jest to, ze z wersji stabilnej zamiast do 2.284 zaktualizowało mi do bety. Jak mogę to ogarnąć?
#2382 Paulinux
No po prostu cofnij się do stabilki przez reinstalację programu, narzędzia>zarządzanie programem
#2383 dash
Nie mogę, próbowałem.
#2384 Paulinux
To zamknij Elten, pobierz Exe z serwera i zainstaluj. PS. Jaki masz system? Nie przypadkiem Win 7?
#2385 DJGraco
hmmm, to tylko totalny reinstal pozostaje...
Mam na myśli usuwanie z appdata roaming.
#2386 Paulinux
To też dobry pomysł
#2387 Paulinux
Trzecia beta zwolniła na pierwszy rzut oka
#2388 Puszkin
Zdecydwanie zwolniła, u mnie wgl był błąd coś z jakimś plikiem, ale dałem ignoruj i poszło.
#2389 lukasz1993258
Zaktualizowałem do trzeciej bety, i dalej nie działa klawiatura.
#2390 grzezlo
A mi się zupgradował 2.283 do beta 3.
Język angielski się zrobił.
klawiatura nie działa (litery) chociaż strzałki działają, to jednak wklejenie ze schowka też nie chodzi mimo komunikatu że wklejono.
No i się ręcznie zręcznie cofnąłem do 2.284 i jest ok.
#2391 lukasz1993258
a jaki system masz?
#2392 matius
U niektórych klawiatura działa, a u innych nie.
#2393 daszekmdn
A ja nie mogę się cofnąć bo nic się w tedy nie dzieje, więc zainstalowałem 2.281
#2394 johnson
U mnie działa, ale co do bety trójki miałem tak. Jestem sobie na 2. Dostępna nowa. Procenty lecą. Klikam enter i nic. Odpalam od nowa i akcja enter. Instalacja i wita mnie beta 3.
#2395 grzezlo
System u mnie Windows 7.
#2396 Paulinux
Identiko. Ale, kurczę, chyba trzeba zrobić konkurs na detektywa, kto wyśledzi zmiany, bo ja nic nie zauważyłam
#2397 daszekmdn
U mnie nie działa ani na 7 ani na 8.1, na 10 nie mam możliwości sprawdzenia bo stacjonarkę znów coś boli.
#2398 Paulinux
O, już mam. Poprawione tłumaczenie na Polski! Wygrałam. Jeszcze pomiędzy wypełnione ankiety i zna użytkowników przydałby się enter
#2399 misiek
Stabilka gra i buczy. Na betę na razie nie przechodzę.
#2400 zvonimirek222
a u mnie w ogole sie do bety z stabilki aktualizowac nie chce