Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Previous 121 / 162 Next

dorkakrac

#2401 ·

Mam najnowszą betę, z jednej do drugiej zaktualizowało się bez problemu, ale dzieje się jedna rzecz, którą zauważyłam już w stabilce. Jeżeli przełączam się z Eltena na inne okno alt tabem i wracam do Eltena, to witają mnie powtarzające się na zmianę z różną prędkością dźwięki wchodzenia w menu i zamykania go. Muszę coś wcisnąć, żeby się Elten zreflektował i przestał tak robić. Jeżeli trzeba, to mogę nagrać problem i gdzieś tu wystawić.
"Dziś robota nie jest w cenie, dzisiaj liczy się myślenie."

pajper

#2403 ·

1 likes
A dla mnie owszem, ja z problemem się nie spotkałem jeszcze.
Przyjrzę się temu.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

adelcia

#2404 ·

a tak w ogole kazdy moze wejsc na bete? czynie?

pajper

#2405 ·

1 likes
Mam nadzieję, że beta 4 rozwiązała problem pisania.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

piter9521

#2406 ·

Powtórnie zgłaszam problem z aktualizacją do gałęzi beta. Będę z instalatora się przeklikiwał.
windows 7 x64

misiek

#2408 ·

Mam tak samo jak PEter.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

adelcia

#2409 ·

aaa juz mi sie udalo pobrac bete super

adelcia

#2410 ·

aha nie niestety. pobieralo sie, mialo sie zainstalowac, nibi sie instalowalo ale pisze ze mam 2 84 wersje dalej

patrykkubaszczyk

#2411 ·

mi udało śe pobrać najnowszą betę za drugim razem za 1 nie włączył mi śe aktualizator

DJGraco

#2412 ·

Ej ludki jest poważny problem.

Kiedy naciskam f11 do powturzenia komunikatu to zobaczcie co się robi

WyjÄąĂË€şcie

Czy wy też tak macie?

Paulinux

#2413 ·

1 likes
Tak, to już było mówione przy pierwszej becie
Happy hacking

matius

#2414 ·

Ja również to zauważyłem, że nadal to występuje.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

DJGraco

#2415 ·

Mamy kolejny problem. Odsłuchuję sobie post na forum głosowym aż tu nagle
ELTEN dialog Critical Error C0000005 at address 7119EC93

daszekmdn

#2416 ·

1 likes
Tak, działa.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#2417 ·

1 likes
A nie, zostało mi 2.284

daszekmdn

#2418 ·

Niby pobiera bete a jej nie pobiera...

matius

#2419 ·

U mnie jak dzisiaj odpaliłem to wariował, że się logował i minimalizował. Zrobiłem uruchom ponownie i poszło. Prubowałem z menedżerem zadań, ale menedżer nie chciał wspułpracować.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

matius

#2420 ·

W najnowszej becie u mnie klawisz f11 działa prawidłowo.
Previous 121 / 162 Next