Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 120 / 162 Next

dash

#2381 ·

Witajcie.
Piszę z innego komputera i konta, bo mam problem.
Nie mogę w becie pisać na klawiaturze ale najgorsze jest to, ze z wersji stabilnej zamiast do 2.284 zaktualizowało mi do bety. Jak mogę to ogarnąć?
Ulotka, miouuuu!

Paulinux

#2382 ·

1 likes
No po prostu cofnij się do stabilki przez reinstalację programu, narzędzia>zarządzanie programem
Happy hacking

dash

#2383 ·

Nie mogę, próbowałem.
Ulotka, miouuuu!

Paulinux

#2384 ·

1 likes
To zamknij Elten, pobierz Exe z serwera i zainstaluj. PS. Jaki masz system? Nie przypadkiem Win 7?
Happy hacking

DJGraco

#2385 ·

hmmm, to tylko totalny reinstal pozostaje...
Mam na myśli usuwanie z appdata roaming.

Paulinux

#2386 ·

To też dobry pomysł
Happy hacking

Paulinux

#2387 ·

1 likes
Trzecia beta zwolniła na pierwszy rzut oka
Happy hacking

Puszkin

#2388 ·

Zdecydwanie zwolniła, u mnie wgl był błąd coś z jakimś plikiem, ale dałem ignoruj i poszło.

lukasz1993258

#2389 ·

Zaktualizowałem do trzeciej bety, i dalej nie działa klawiatura.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

grzezlo

#2390 ·

A mi się zupgradował 2.283 do beta 3.
Język angielski się zrobił.
klawiatura nie działa (litery) chociaż strzałki działają, to jednak wklejenie ze schowka też nie chodzi mimo komunikatu że wklejono.
No i się ręcznie zręcznie cofnąłem do 2.284 i jest ok.

lukasz1993258

#2391 ·

a jaki system masz?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

matius

#2392 ·

U niektórych klawiatura działa, a u innych nie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

daszekmdn

#2393 ·

1 likes
A ja nie mogę się cofnąć bo nic się w tedy nie dzieje, więc zainstalowałem 2.281
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

johnson

#2394 ·

U mnie działa, ale co do bety trójki miałem tak. Jestem sobie na 2. Dostępna nowa. Procenty lecą. Klikam enter i nic. Odpalam od nowa i akcja enter. Instalacja i wita mnie beta 3.

grzezlo

#2395 ·

System u mnie Windows 7.

Paulinux

#2396 ·

1 likes
Identiko. Ale, kurczę, chyba trzeba zrobić konkurs na detektywa, kto wyśledzi zmiany, bo ja nic nie zauważyłam
Happy hacking

daszekmdn

#2397 ·

U mnie nie działa ani na 7 ani na 8.1, na 10 nie mam możliwości sprawdzenia bo stacjonarkę znów coś boli.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#2398 ·

1 likes
O, już mam. Poprawione tłumaczenie na Polski! Wygrałam. Jeszcze pomiędzy wypełnione ankiety i zna użytkowników przydałby się enter
Happy hacking

misiek

#2399 ·

Stabilka gra i buczy. Na betę na razie nie przechodzę.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

zvonimirek222

#2400 ·

a u mnie w ogole sie do bety z stabilki aktualizowac nie chce
Student studentowi wszystko
Poprzednia 120 / 162 Next