Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 119 / 162 Next

djkrissu

#2361 ·

A u mnie nawet bety nie ma :D

daszekmdn

#2362 ·

Ehhh...
Elten u każdego inaczej działa.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

matius

#2363 ·

Mam w co nowego Nowe wpisy w śledzonych wątkach (1) a jak chce wejść to robi, że nic nie ma.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

matius

#2364 ·

I znowu f11. robi coś takiego.
Twoja odpowiedĹş ... Edycja: I znowu f11. robi coĹ› takiego.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

mojsior

#2365 ·

lukasz a jakiego masz windowsa być może tu jest problem.
Co do bety to u mnie wszystko działało i działa bez problemu

lukasz1993258

#2366 ·

Windows 7
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Paulinux

#2367 ·

1 likes
Hm, to może tu jest problem, bo my wszyscy chyba na dychach
Happy hacking

lukasz1993258

#2368 ·

Nie wiem. ale fajnie by było, gdyby to zostało poprawionę.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

piter9521

#2369 ·

Dalej jest problem z aktualizacją do gałęzi beta.

Paulinux

#2370 ·

Ale jaki konkretnie?
Happy hacking

piter9521

#2371 ·

Taki, że po mimo wydania dzisiaj nowej wersji stabilnej, która miała poprawiać aktualizacje do gałęzi beta elten się nie aktualizuje.
windows 7 x64

Julitka

#2372 ·

Ale przecie ta stabilka tego nie poprawia chyba...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

piter9521

#2373 ·

Wersja 2.284:
- Zmieniono: aktualizacja Youtube-DL
- Poprawiono: obsługa aktualizacji do wersji beta

2018-10-08

tomecki

#2374 ·

A to ciekawa sprawa, bo Youtubedl ma mechanizm autoupdate i ciekaw jestem czemu nie zostało to tutaj zaimplementowane?

piter9521

#2375 ·

Nie, bo Wtyczkę się ręcznie aktualizuje.

Paulinux

#2376 ·

1 likes
Jest nowa beta, aktualizuję, uruchamiam a ten ze starą betą i znowu ogłasza, że jest nowa. Przydałby się exek, bo w ten sposób mi poszło bez problemu..
Happy hacking

tomecki

#2377 ·

Nie potwierdzam. Zaktualizowałem mam trzecią betę, a próba ręcznej aktualizacji kończy się komunikatem, że nic nie ma.

matius

#2378 ·

Ja mam 2.3 beta2.
I instalowałem to przedchwilą.
Troche Elten wariuje przy minimalizowaniu okienka. Jak go przywoałem to zrobiło się OK.

Paulinux

#2379 ·

1 likes
Dobra, teraz działa
Happy hacking

matius

#2380 ·

Zwracam honor. Tak. Teraz to i ja też mam już bete 3.
--Cytat (tomecki):
Nie potwierdzam. Zaktualizowałem mam trzecią betę, a próba ręcznej aktualizacji kończy się komunikatem, że nic nie ma.

--Koniec cytatu
Poprzednia 119 / 162 Next