Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2221 Paulinux
Co się dzieje?
#2222 Celtic1002
Elten 2.3 Beta 1, Elten 2.3 Beta 1 i tak w kółeczko.
Anna Frankowska
#2223 Paulinux
hmm i to u dwóch osób
#2224 zvonimirek222
u mnie się ładuje świetnie.
Tylko dłużej mu trzeba przy planie oszczędzanie energii.
lenovo ideapad 320 isk15 80xh
#2225 lukasz1993258
celtik 1002 przeinstalój ale z usónięciem wszystkiego
#2226 johnson
Nie wiem, czy to coś z klawiszami, ale przy niektórych wpisach jakby mi litery zjadał. Ten akurat w porządku, ale w innym wątku w kilku słowach już było coś nie tak.
#2227 matius
Narazie zdaje się, że działa. Przed instalacją miałęm coś takiego, że w conowego jak dawałem strzałkę w górę to mówiło nowych wiadomości zero. A jak w duł to tylko był dźwięk, ale nic nie mówiło.
#2228 matius
Zauważyłem błont. Klawiszem do powtarzania jest F11. Jak powie nam naciśnij alt, aby otworzyć menu i naciśniemy ten skrót to zamiast ładnie powturzyć to robi się:
Naciśnij klawisz ALT, aby otworzyć menu
Jak powturzymy jeszcze raz to jest jeszcze gorzej.
Jak będziemy tak powtarzać to w końcu zrobi się
NaciÄ‚ĂË€žĂ„ĂË€¦Ä‚ËÂÂÄ‚ËÂĂˀšÂ¬ÄąĹşnij klawisz ALT, aby otworzyĂ„ĂË€šĂËÂĂ˂¬ĹľÄ‚ËÂÂÄ‚ËÂĂˀšÂ¬Ă‹ĂË€ˇ menu
#2229 matius
Na wontkach dałem F11 i jest
Ĺšledzone wÄ…tki . WÄ…tki: 84, wpisy: 13303, nowe: 0.
#2230 Celtic1002
Uuuu, kodowanie siadło.
Anna Frankowska
#2231 lwica
Pozdrawiam z bety! Wszystko działa, i na razie jest ok.
#2232 johnson
Hmmm to dla czego powturzyłem se kodowanie siadło i od pola edycji to nic się nie stało?
#2233 matius
A daj na menu, albo na wontku. Ale zamkniętym. No np. na forum Elten.
#2234 johnson
Wybierz forum elten wątki, kolejny raz i wybierz forum elten wątki. Nic się nie zmienia.
#2235 lwica
A Ja to zauważyłam, jak naciśniesz alt, i escape, i powie Ci, naciśnij alt, aby otworzyć menu, to naciśnij f jedenaście, i będą dziwne, przedziwne znaczki!
#2236 matius
No włąśnie. A nawet i na forach tak jest.
#2237 johnson
No to zrobiłem narazie scapami do głównego okna, wlazłem do menu, escap, f11 i naciśnij alt normalnie.
#2238 matius
No to u ciebie jest OK.
#2239 piter9521
Potwierdzam błąd.
--Cytat (matius):
Zauważyłem błont. Klawiszem do powtarzania jest F11. Jak powie nam naciśnij alt, aby otworzyć menu i naciśniemy ten skrót to zamiast ładnie powturzyć to robi się:
Jak powturzymy jeszcze raz to jest jeszcze gorzej.
Jak będziemy tak powtarzać to w końcu zrobi się
NaciÄ‚ĂË€žĂ„ĂË€¦Ä‚ËÂÂÄ‚ËÂĂˀšÂ¬ÄąĹşnij klawisz ALT, aby otworzyĂ„ĂË€šĂËÂĂ˂¬ĹľÄ‚ËÂÂÄ‚ËÂĂˀšÂ¬Ă‹ĂË€ˇ menu
--Koniec cytatu
#2240 Lowca_Androidow
ale błąd z nowymi wiadomościami cjest na stabilnej wersji, janie zaktualizowałem do bety, bo nawet nie otrzymałem takiej informacji omożliwości aktualizacji, a po wciśnięciu F10 mam ciszę, dopiero po strzałce w górę mam komunikat "nowych wiadomości zero"
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.