No mooże troooszkę szybciej chodzi, ale ja złudzenia aż takiego wielkiego nie mam.
1 likes
Szybciej działać może na niektórych konfiguracjach, a konkretnie na procesorach o mniejszej ilości rdzeni.
U mnie przyspieszenie jest wyraźne na Macbooku Pro, ale na Dellu XPS praktycznie to samo.
Wynika to z faktu nieco, mam nadzieję lepszego, rozplanowania użycia procesora.
U mnie przyspieszenie jest wyraźne na Macbooku Pro, ale na Dellu XPS praktycznie to samo.
Wynika to z faktu nieco, mam nadzieję lepszego, rozplanowania użycia procesora.
On w ogóle nie reaguje na żadne klawisze. Żaden alt, strzałki, różne efy nic z tego.
Nie wiem jaka była domyślna wartośćodświerzania klawiszy, ale miałem 65 na ostatnich wersjach, jak teraz na beta 1 dałem bekspejs z przystrzymaniem to strasnzie przyspiesza i szybko kasuje.
mam teraz odświerzanie na 75 i wydaje się być ok.
Jak pierwszzy raz instalowałem betę 1 to wyskoczył mi błąd i musiałem jeszcze raz elten odpalić i pobrało się normalnie.
PS, ten ostatni błąd opisałem, jak jakiś opiszzę to już nie pisać tutaj?
mam teraz odświerzanie na 75 i wydaje się być ok.
Jak pierwszzy raz instalowałem betę 1 to wyskoczył mi błąd i musiałem jeszcze raz elten odpalić i pobrało się normalnie.
PS, ten ostatni błąd opisałem, jak jakiś opiszzę to już nie pisać tutaj?
Wysłałem ci raport ale przy okazji z tematami wbiję go tu.
undefined method `[]' for nil:NilClass
Section071:324:in `writeini'Section045:75:in `update'Section045:44:in `main'Section045:41:in `loop'Section045:48:in `main'Section074:47Section074:44:in `loop'Section074:51
undefined method `[]' for nil:NilClass
Section071:324:in `writeini'Section045:75:in `update'Section045:44:in `main'Section045:41:in `loop'Section045:48:in `main'Section074:47Section074:44:in `loop'Section074:51
Piszę też na póblice. Temat zmieni się, kiedy wejdzie na ekran z błędem, damy restart wraca do domyślnego.
nie moge pobrać nowej wersji beta.
po zaktualizowaniu cały czaz muwi mi elten, elten, elten, elten, elten, i nic
po zaktualizowaniu cały czaz muwi mi elten, elten, elten, elten, elten, i nic
To czyli masz ten sam problem co ja. Reinstal z wywaleniem wszystkiego i po tem niemożność zmiany tematu.
mam odinstalować eltena definitywnie? tak?
Ewentualnie spróbuj na szybko jakimś e-speakiem doalttabować sie do okna eltena, i poczekać chwile aż ten pojawi się na pełnym ekranie.
Ja ten problem miałem przed betami więc to nie wynika z zainstalowania bety. Przyczyną może być tutaj zmiana np. Orjętacji ekranu w windowsie.
Ja ten problem miałem przed betami więc to nie wynika z zainstalowania bety. Przyczyną może być tutaj zmiana np. Orjętacji ekranu w windowsie.
1 likes
dLATEGO W NOWYCH INSTALACJACH DOMYŚLNIE OPCJA PEŁNOEKRANOWA JEST WYŁĄCZONA. :)
przeinstalowałem definitywnie i działa.
No u mnie nie bangla niestety. :( A chciałam jak zawsze zostać testerem.