Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2241 matius
Ja również na wcześniejszej wersji to miałem.
--Cytat (Łowca_Androidów):
ale błąd z nowymi wiadomościami cjest na stabilnej wersji, janie zaktualizowałem do bety, bo nawet nie otrzymałem takiej informacji omożliwości aktualizacji, a po wciśnięciu F10 mam ciszę, dopiero po strzałce w górę mam komunikat "nowych wiadomości zero"
--Koniec cytatu
#2242 piter9521
Trzeba ją samemu wywołać z sprawdź aktualizacje.
#2243 pajper
Wiem skąd ten problem już.
To przez betę i to, że otwiera się okienko co nowego, bo jest nowa beta, a jednocześnie jest puste, bo i co ma pokazać?
Poprawię.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2244 Irniss Archived
ja miałam tak samo, że elten beta itd
dopiero czysta reinstalka ogarnęła sprawę
ale teraz za to nie mogę zmienić tematu dźwiękowego
raport wysłany
#2245 Irniss Archived
nie zapisują mi się ustawienia
#2246 hryniek
Potestowałbym, ale... Jakoś mi zbrakło na to pieniędzy, może w późniejszym czasie jak większość najpoważniejszych errors zostanie wyłapana.
ps.
@Johnson: Fajna sygnatarjuszka, znaczy ta no.. Jak jej jest. Sygnaturka.
#2247 DJGraco
Co do szybkiego kasowania Bakspace to ktos składał propozycje o szybkie kasowanie po przytrzymaniu. Propozycja została przyjęta. I co? Już tą propozycję mamy wdrożoną, wiec nie narzekać.
Potwierdzam błąd z złym powtarzaniem f11.
#2248 balteam
nie narzekam, cieszę się, tylko nie wiedziałem czy 65 odświerzanie było ok, napisałem, że jak na 75 zwiększyłem jest git.
Z reszztą to moja propozycja była;P
#2249 johnson
Miałem kolejny zawias, który oczywiście restart wyeliminował. Dostałem, że w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. Dobra. Trza wywołać eltena z paska, wciskam f10 i słyszę mniej więcej hyba tak ta sentencja brzmi nowy wpisy w śledzonych wątkach, no to nowy wpis nowywpis nowy wpis. Gdy bym tego nie zrobił, to miałbym tak cały czas. Zastanawia mnie też jakby zjadanie czasem jakiejś litery.
#2250 johnson
No i problem się przed chwilą powturzył. Jak widać to nie dotyczy tylko f10. To jest nawet pod altem.
#2251 johnson
To zdarza się co jakiś czas na zasadzie nie znasz dnia ani godziny.
#2252 Puszkin
A ja mam pytanie, jak teraz mam zaktualizować Eltena do wersji beta?
#2253 hryniek
swoją drogą nie wiem gdzie to zgłosić, piszę tu, bo tu mi się otworzyło... tak wam powiem w tajemnicy... Piszę ze stabilki, ale ogólnie mam wrażenie, że reakcja serwera zwolnila, a test wypada dobrze. 28 ms.
#2254 Puszkin
U mnie też to jakby wolniej chodzi, jest brak odpowiedzii.
#2255 lukasz1993258
no i masz racje, czasami jak wejde wco nowego, to najpierw jest elten brak odpowiedzi, poczym otfiera sie okienko
#2256 Puszkin
U mnie niestety test średnio, bo nawet 80 ms, ale to niedziwne, w końcu jestem w UK, więc ma prawo być większy ping.
#2257 hryniek
Nie, u mnie nawet 27 bywa i nie jest wyżej niż 28, zrbiłem właśnie 3 próby. Niemniej to chodzi wolniej niż chodziło
#2258 Paulinux
Puszkinie, narzędzia>zarządzanie programem>sprawdź dostępność aktualizacji
#2259 Paulinux
i jakimś cudem nie musiałam używać f9 i escape
#2260 Puszkin
@Paulinuxx tak robiłem, ale brak dostępnych aktualizacji, inaczej bym nie pisał.