EltenLink

Elten 2 - betatesty

Wróć do Archiwum Eltena

#2221 Paulinux

Co się dzieje?

Happy hacking
2018-07-25 21:11

#2222 Celtic1002

Elten 2.3 Beta 1, Elten 2.3 Beta 1 i tak w kółeczko.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-07-25 21:19

#2223 Paulinux

hmm i to u dwóch osób

Happy hacking
2018-07-25 21:19

#2224 zvonimirek222

u mnie się ładuje świetnie.
Tylko dłużej mu trzeba przy planie oszczędzanie energii.
lenovo ideapad 320 isk15 80xh

Student studentowi wszystko
2018-07-25 21:55

#2225 lukasz1993258

celtik 1002 przeinstalój ale z usónięciem wszystkiego

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
2018-07-25 22:17

#2226 johnson

Nie wiem, czy to coś z klawiszami, ale przy niektórych wpisach jakby mi litery zjadał. Ten akurat w porządku, ale w innym wątku w kilku słowach już było coś nie tak.

2018-07-25 22:39

#2227 matius

Narazie zdaje się, że działa. Przed instalacją miałęm coś takiego, że w conowego jak dawałem strzałkę w górę to mówiło nowych wiadomości zero. A jak w duł to tylko był dźwięk, ale nic nie mówiło.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-07-25 22:46

#2228 matius

Zauważyłem błont. Klawiszem do powtarzania jest F11. Jak powie nam naciśnij alt, aby otworzyć menu i naciśniemy ten skrót to zamiast ładnie powturzyć to robi się:
Naciśnij klawisz ALT, aby otworzyć menu
Jak powturzymy jeszcze raz to jest jeszcze gorzej.
Jak będziemy tak powtarzać to w końcu zrobi się
NaciÄ‚ĂË€žĂ„ĂË€¦Ä‚ËÂÂÄ‚ËÂĂˀšÂ¬ÄąĹşnij klawisz ALT, aby otworzyĂ„ĂË€šĂËÂĂ˂¬ĹľÄ‚ËÂÂÄ‚ËÂĂˀšÂ¬Ă‹ĂË€ˇ menu

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-07-25 22:53

#2229 matius

Na wontkach dałem F11 i jest
Ĺšledzone wÄ…tki . WÄ…tki: 84, wpisy: 13303, nowe: 0.

2018-07-25 22:54

#2230 Celtic1002

Uuuu, kodowanie siadło.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-07-25 22:55

#2231 lwica

Pozdrawiam z bety! Wszystko działa, i na razie jest ok.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-07-25 22:57

#2232 johnson

Hmmm to dla czego powturzyłem se kodowanie siadło i od pola edycji to nic się nie stało?

2018-07-25 22:57

#2233 matius

A daj na menu, albo na wontku. Ale zamkniętym. No np. na forum Elten.

2018-07-25 22:58

#2234 johnson

Wybierz forum elten wątki, kolejny raz i wybierz forum elten wątki. Nic się nie zmienia.

2018-07-25 23:00

#2235 lwica

A Ja to zauważyłam, jak naciśniesz alt, i escape, i powie Ci, naciśnij alt, aby otworzyć menu, to naciśnij f jedenaście, i będą dziwne, przedziwne znaczki!

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-07-25 23:02

#2236 matius

No włąśnie. A nawet i na forach tak jest.

2018-07-25 23:03

#2237 johnson

No to zrobiłem narazie scapami do głównego okna, wlazłem do menu, escap, f11 i naciśnij alt normalnie.

2018-07-25 23:04

#2238 matius

No to u ciebie jest OK.

2018-07-25 23:05

#2239 piter9521

Potwierdzam błąd.
--Cytat (matius):
Zauważyłem błont. Klawiszem do powtarzania jest F11. Jak powie nam naciśnij alt, aby otworzyć menu i naciśniemy ten skrót to zamiast ładnie powturzyć to robi się:
Jak powturzymy jeszcze raz to jest jeszcze gorzej.
Jak będziemy tak powtarzać to w końcu zrobi się
NaciÄ‚ĂË€žĂ„ĂË€¦Ä‚ËÂÂÄ‚ËÂĂˀšÂ¬ÄąĹşnij klawisz ALT, aby otworzyĂ„ĂË€šĂËÂĂ˂¬ĹľÄ‚ËÂÂÄ‚ËÂĂˀšÂ¬Ă‹ĂË€ˇ menu

--Koniec cytatu

2018-07-25 23:12

#2240 Lowca_Androidow

ale błąd z nowymi wiadomościami cjest na stabilnej wersji, janie zaktualizowałem do bety, bo nawet nie otrzymałem takiej informacji omożliwości aktualizacji, a po wciśnięciu F10 mam ciszę, dopiero po strzałce w górę mam komunikat "nowych wiadomości zero"

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-07-25 23:15