ha, ja was przebiję, bo równe dziesięć, sekund, ale za to mój plik waży 40 mb, bo wysłało mi się w mp4 i do tego w rozdzielczości qhd czyli tej najwyższej, galaxy s8 rządzi :D
mam na imię mateusz, pochodzę z warszawy, uczęszczam do polsko-japońskiej akademii technik komputerowych i bardzo bym chciał jechać na icc, ponieważ jest to mój pierwszy raz.
czyli, maja, albo mówiłaś dwa razy wolniej, albo dwa razy więcej, wybierz sobie sama, ale tomek hmm się zdziwi jak zobaczy plik o rozmiarze 41 mb, który ma w sobie 10 sekund, cóż... qhd robi swoje.
e tam, olać zainteresowania, jak tu tylko 10 sekund... Jeszcze ze słowa mam na imię mam mi się ucięło z nerwów, a raczej samsung uciął bo jak się u mnie daje record to recorduje po sekundzie gdzieś.
Ej, ja Was przebiłam! Zawsze obóz figurował u mnie pod nazwą Icece (no wiecie, w myśli), więc tak nagrałam i teraz czuję się niewyedukowana, bo Wy wszyscy jechaliście z Ajsisi, tak międzynarodowo... :d A mój film - 8s, nagrany przez 12-letnią kuzynkę, która zielonego pojęcia o sprawie nie miała, więc z duszą na ramieniu wysyłałam, ale naprawdę nie miał kto. Serio! I jeszcze Tomek mnie pośpieszył w sposób, który spowodował mój chyba niepotrzebny wybuch i napisałam mu co myślę, więc tak trochę zazgrzytało pomiędzy nami, ale generalnie mam nadzieję, że sytuacja załagodzona.
eh, ja zrobiłem gorzej, bo nagrywałem sam, czego efektem jest to, że widać mi tylko włosy i czoło.... eh a wystarczyło by kamerke skierować 2 cm niżej.
hahaha faktycznie te twoje icc rozbija system, ale znowuż ja mówiłem bardzo bardzo oficjalnie chcąc się zmieścić w 10s i nie było czasu na piękną nieoficjalną intonację :D