obóz ICC
Wróć do Inne#121 jamajka
WIadomo, czemu nie, sześć osób.
#122 jamajka
Ha, ha, ha. Podawajcie swoje czasy na filmikach! Ile sekund?
#123 Zuzler
14, ale można trochę uciachać na końcu
#124 Zuzler
No i za wiele mądrego nie powiedziałąm
#125 jamajka
Hahaha, 19. ALe można coś wywalić. Na pewno wywali. Pytanie. WYsłąłam w formacie iphonowym, myślicie, że nie problem?
#126 Zuzler
zJa też. Na komputerze odtworzy, nie bój żaby
#127 papierek
ha, ja was przebiję, bo równe dziesięć, sekund, ale za to mój plik waży 40 mb, bo wysłało mi się w mp4 i do tego w rozdzielczości qhd czyli tej najwyższej, galaxy s8 rządzi :D
#128 jamajka
To co ty tam zdążyłeś powiedzieć?
#129 papierek
mam na imię mateusz, pochodzę z warszawy, uczęszczam do polsko-japońskiej akademii technik komputerowych i bardzo bym chciał jechać na icc, ponieważ jest to mój pierwszy raz.
#130 papierek
aaa i że mam 21 lat :D
#131 Zuzler
No, to tyle co ja. Na bogato jednym słowem :P
#132 papierek
czyli, maja, albo mówiłaś dwa razy wolniej, albo dwa razy więcej, wybierz sobie sama, ale tomek hmm się zdziwi jak zobaczy plik o rozmiarze 41 mb, który ma w sobie 10 sekund, cóż... qhd robi swoje.
#133 jamajka
Ja mówiłam o zainteresowaniach, albo piękniejszymi zdaniami. :p
#134 papierek
e tam, olać zainteresowania, jak tu tylko 10 sekund... Jeszcze ze słowa mam na imię mam mi się ucięło z nerwów, a raczej samsung uciął bo jak się u mnie daje record to recorduje po sekundzie gdzieś.
#135 Julitka
Ej, ja Was przebiłam! Zawsze obóz figurował u mnie pod nazwą Icece (no wiecie, w myśli), więc tak nagrałam i teraz czuję się niewyedukowana, bo Wy wszyscy jechaliście z Ajsisi, tak międzynarodowo... :d
A mój film - 8s, nagrany przez 12-letnią kuzynkę, która zielonego pojęcia o sprawie nie miała, więc z duszą na ramieniu wysyłałam, ale naprawdę nie miał kto. Serio! I jeszcze Tomek mnie pośpieszył w sposób, który spowodował mój chyba niepotrzebny wybuch i napisałam mu co myślę, więc tak trochę zazgrzytało pomiędzy nami, ale generalnie mam nadzieję, że sytuacja załagodzona.
#136 papierek
eh, ja zrobiłem gorzej, bo nagrywałem sam, czego efektem jest to, że widać mi tylko włosy i czoło.... eh a wystarczyło by kamerke skierować 2 cm niżej.
#137 Julitka
No widzisz, ja już nie podjęłam tego ryzyka. Byłaby masakra!
#138 papierek
hahaha faktycznie te twoje icc rozbija system, ale znowuż ja mówiłem bardzo bardzo oficjalnie chcąc się zmieścić w 10s i nie było czasu na piękną nieoficjalną intonację :D
#139 Julitka
A nie, to był mój główny cel. Ostatnio oglądam często gameplaye (what???) Merty, więc tak trochę brzmię jak ona. :)
#140 mikolajholysz
Mi nagrywał ktoś, ale nagrywał z dość daleka więc zato mogłoby głośniej być