EltenLink

#141 jamajka

Mnie też pośpieszył i też powiedziałam, że o 2 w nocy raczej nie nagrywam. Szybko zbiórka idzie

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2018-07-13 17:06

#142 Julitka

No niby szybko, ale jednak still mamy 3000 pln...

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2018-07-13 19:46

#143 papierek

i zauważcie, że są to chyba jedyne pieniądze, na jakie możemy liczyć, przynajmniej tak mi się wydaje. No i zbiórka zawsze z początku idzie szybko, potem zwalnia. Z resztą są osoby, które zaburzają średnią xd wpłacając po 1000 zł, i wtedy wydaje się że szybko :)

po co mi sygnatura?
2018-07-13 20:18

#144 balteam

Jeśli ludzie widzą, że już do celu nie dużo zostało, to wtedy wpłacają, jestem zaskoczony, że tyle wam wpadło wciągu hm 2 dni, za 3 dni z 7000 powinnobyć.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-07-13 20:30

#145 mikolajholysz

nieee, to tak nie działa. Najczęściej ci co mają wpłacić to wpłacają na początku a potem wpadają grosze, tak do czasu bycia albo blisko celu albo blisko daty końca. Czasem nagle wzrośnie jak nastąpi jakiś przełom, ktoś o dużych zasięgach udostępni itp.

w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
2018-07-13 20:49

#146 Julitka

No właśnie. Ja już w przełom nie wierzę.

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2018-07-13 21:25

#147 jamajka

Słuchajcie, a co za różnica, czy dużo po grosze, czy ktoś wpływowy... rany, chodzi nam o efekt. Na razie efekt jest, to może się nie nastawiajmy, że już jutro na pewno będzie regres, bo wszyscy przestaną, bo coś tam... zaburzają średnią wpłącając tysiąc? Kurcze, to ja chcę takiego zaburzania średniej, choćby i trzech takich było na cały czas zbióki. :p Na razie źle nie idzie.

2018-07-13 22:28

#148 mikolajholysz

Moja droga Maju, ty masz dojścia lepsze do artystów i im podobnych, w każdym razie bardziej znanych osób, w sumie możnaby pomyśleć, czy by im nie wysłać i nie poprosić o udostępnienie. Nie muszą być super znani ale nawet jak są jakkolwiek znani to może 1 czy dwóch fanów znajdzie przez to linka i wesprze.

w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
2018-07-13 22:37

#149 jamajka

Mój drogi Mikołaju, to jest na moim facebooku i jak chcą, to udostępnią, już teraz udostępniło parę takich osób, że bym się nie spodziewała. ALe spytać nie zaszkodzi na pewno.

2018-07-13 22:38

#150 mikolajholysz

No ja właśnie spytałem. Wysłałem Filipowi Hajzerowi, on lubi takie udostępniać. Nie wiem, czy to doszło bo durna strona mobilna, poza tym ja nie ogarniam Facebooka, ale wysłałem. Wysłałem MC sobieskiemu bo sam ślepy, więc może coś, wysłalem Honoracie Skarbek, bo akurat dała mi kiedyś follow sam nie wiem dla czego.

2018-07-13 22:40

#151 jamajka

Taaaaaa... napisz sobieskiemu, wiesz, ślepy jesteś, to pomóż. xdddd. Dobra, mówię, na razie, jak będą widzieć, to udostępnią, a może i kogoś zapytam też również

2018-07-13 22:41

#152 papierek

Maju i cała reszta, piszcie koniecznie do ludzi, prywatnie, na messengerze czy jakkolwiek, bo ja doskonale wiem jak to wygląda, jak się wrzuca coś na fb. Mało kto zobaczy, bo idiotyczny facebook wybiera sobie to co chce pokazać i to co uznaje za ważne. Więc jak masz jakieś kontakty, albo możliwości to koniecznie pisz na messengerze do ludzi i też nie tak, że do wszystkich, na hama, ale do tych, co wiesz, że mogą coś zadziałać itd. Ja pomimo wrzucenia na fb napisałem do kilkunastu ludzi na messengerze, i się okazywało, że nawet linku nie widzieli, ale niektórzy widzieli, ale zapomnieli udostępnić i teraz wrzucili, a pare z tych osób nawet dało jakieś grosze.

po co mi sygnatura?
2018-07-14 00:59

#153 papierek

a niektórzy odpisywali, że cośtam widzieli, ale tak im przeleciało i nawet nie przypatrzyli się dokładniej, a jak zobaczyli wiadomość na messengerze to chociaż przeczytali.
ja wiem, że to głupota ale tak ludzie mają.

po co mi sygnatura?
2018-07-14 01:02

#154 jamajka

Dlatego piszę do niektórych. DO tych, do których mi wypada

2018-07-14 01:03

#155 papierek

no wiadomo, że nie do wszystkich można napisać, :) ja piszę do wielu osób coprawda, ale raczej mi chodzi o udostępnienia a z tych udostępnień może dalej coś wpadnie.
A i pamiętajcie, grupy, grupy, grupy. O ile w jakiejś grupie wypada coś takiego wstawić. Ja wstawiłem na kilku grupach, do których należę, w tym do grupy mojej uczelni, bo wiem, że tam też to spory zasięg obejmie.

po co mi sygnatura?
2018-07-14 01:12

#156 jamajka

Ktoś dawał na niepełnosprawnych kreatywnych? Bo jak nie, to dam

2018-07-14 01:13

#157 daszekmdn

Z ciekawości po co nagrywacie filmiki? To jest jakoś wymagane?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-07-14 01:29

#158 jamajka

Podobno to poprawia popularność na tej stronie. xd

2018-07-14 01:30

#159 papierek

na niepełnosprawnych kreatywnych nie widziałem i nie dodawałem. A filmiki... Jak tworzysz własną zbiórkę na pomagam.pl to najlepiej, jak umieścisz tam najwięcej to i więcej osób zachęcisz jak nie tylko opisowo, ale i krótkim filmikiem przedstawisz.

po co mi sygnatura?
2018-07-14 04:44

#160 monstricek

A jak mozna pomoc z zagranicy?

2018-07-14 09:08