przyjrzyjmy się sobie nawzajem
Wróć do Integracja Eltenowiczów#161 martinus
Skoro tytół wątku brzmi przyjrzyjmy się sobie nawzajem. No to kolej na mnie. Nie należę do dryblasów, bo nie można dryblasem nazwać kogoś, kto ma niecałe 170 cm. Inne parametry, to włosy z reguły cięte na jerza, waga ani w górę ani w dół, OK 60 kg. Cechy charakteru, Nie staram się wdawać w niepotrzebne konflikty, wręcz przeciwnie. Z reguły staram się pierwszy wychodzić na przeciw innym, choć można to uznać za narzucanie się, ale nie na tyle, by tą drugą osobę zdominować. Raczej staram się być przyjaźnie usposobiony do wszystkich. To tyle ode mnie.
Pozdrawiam.
Martinus.
#162 balteam
Coo, Nuno, nie dał bym ci tyle cm, z resztą jak ty w ogóle sobie to wyobrażasz, pojedziesz do Chin i będziesz się pochylał nad rozmówcami? :P
Ciesz się, że Chińczycy przez 100 lat sobie średnią wzrostu podciągnęli.
#163 Zuzler
No właśnie, mi to też po łbie dało, że Ty taki wysoki jesteś Nuno. :)
#164 magmar
Moniu, jakie szczegóły spędzają CI sen z powiek?
CHętnie temat rozwinę.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#165 lalar123
Ja jestem kurduplem. Jestem niewysoki co prawda bez pryszczów na twarzy ale moja postać nie jest powabna. Niby mam 34 lat ale mój brat twierdzi że wyglądam na 16 co najwyżej. Mam 34 lat to prawda ale do żymu wpóścić pierwszy raz nie chcieli. Pozdrawiam.
#166 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
Witam.
Jestem Patryk.
Lubię informatykę, i gry audio.
#167 sylwinka
a ja od ziemi na całe 161 cm odrosłam mam długie po łopatki czarne włosy oczy piwne cera jak śnieg biała usta czerwone jak polne maki, a na codzień toważyszą mi jeansy i kolorowe bluzeczki no i laska rzecz jasna bez niej żaden spacer nie ma sensu
#168 sylwinka
zapomniałam o nierozłącznych z moją osobą adidaskach
#169 DJGraco
Mam 163 cm wzrostu na obecną chwilę. Waże 40 kilo. To całkiem mało ale czuję się świetnie. Jak ludzie mnie widzo to mówią co ty tak mało jesz, co jest nie prawdą
#170 Zuzler
Ostatnio mam koło 50kg i też co chwilę słyszę, że mam żebra na wierzchu, wyglądam jak drabina itp. :D
#171 lola
No to może i czas na mnie. Mam 170 centymetrów,, ważę ok. 50 kilo, mam dosyć krótkie, kręcone włosy, a oczy to ja tam nie wiem. Ostatnio znajoma mi powiedziała, że mam jedno niebieskie, a drugie zielone. :D
#172 Zuzler
Jeny, Lola, to Ty masz strasznie niskie BMI pewnie. Ja mam 50kg i 164cm i już mi wychodziło, że jestem na dolnej granicy, jeszcze kilo czy dwa mniej i byłoby wychudzenie.
#173 lola
Dawno się nie ważyłam, jest prawdopodobieństwo, że parę kilo przytyłam, aż z ciekawości któregoś dnia chyba wyciągnę z szafy wagę, o ile jeszcze działa w ogóle.
#174 pates
No to lekki update może? Coś koło 190 cm wzrostu, waga taka raczej raczej, bo około 70 kg, ale leci w dół narazie, no i po mnie też nie widać, że nie widzę. Włosy nie znoszę, gdy są długie, więc raczej są kruciuteńkie i sterczą, jak szczotka. D
#175 magmar
Dobrze, małe dłonie, delikatne uszy, ciemne włosy.
Głos już znacie.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#176 Zuzler
Delikatne uszy? Znaczy wrażliwe na brzydkie słowa czy z wyglądu?
#177 Monia01
Żadne, bo niełatwo mi sen z powiek spędzić, ale po prostu spodziewałam się tych szczegółów więcej. :D
-- (magmar):
Moniu, jakie szczegóły spędzają CI sen z powiek?
CHętnie temat rozwinę.
--
🇺🇦 🇵🇱
#178 Monte
Mam kształt gruszki XD, włosy półdługie, ciemny blond, zielone oczy, dłonie szczupłe, palce cienkie, czoło wysokie, raczej jestem hm konkretnej budowy ciała, zaliczam się do wysokich kobiet.
#179 Siciliano
No to skoro wyzwanie, to wyzwanie.
Mam chyba coś koło 185 cm, brązowe oczy, których nie potrafię otworzyć, chyba że zrobię taką dziwną minę.
Włosy mam ciemnobrązowe, krótkie, najczęściej na wierzchu trochę dłuższe niż po bokach. Chyba ważę trochę więcej, niż powinienem, obecna tutaj Zuzler mówi, że mam bebzola
, ale dawno też się nie widzieliśmy i z tego co wiem, to ostatnio ani nie tyję, ani też nie chudnę. Zdaniem widzących mam trochę chłopięcą twarz, jak się ogolę. Mi osobiście broda trochę przeszkadza, ale żeby pójść na kompromis, to golę się co 2 tygodnie.
W domu noszę najczęściej T-shirt, często z napisame sprzodu, i dresowe spodnie. Jak wychodzę na zewnątrz, to dżinsy, T-shirt, na nim bluza i zimą jeszcze kurtka. A latem wiadomo, T-shirt i krótkie spodnie, a zamiast zwykłych butów adidasów sandały. To chyba tyle, co mogę o sobie napisać.
#180 zvonimirek222
@siciliano
no to podobnego wzrostu jesteśmy. Ostatnio i średnia wzrostu eltenowiczów urośnie xd.