EltenLink

przyjrzyjmy się sobie nawzajem

Wróć do Integracja Eltenowiczów

#141 hazel96

Krissu, nie każda dziewczyna ma takie włosy, żeby je zapuszczać. xD Serio. Jeszcze w sumie zależy, dla kogo co oznacza pojęcie długich. :D

--Cytat (djkrissu):
Ja też uwielbiam kobiety/dziewczyny w długich włosach. Kobiety/dziewczyny w krótkich włosach to tacy faceci z biustem :)
--Cytat (papierek):
OOO, długie włosy też uwielbiam. :)
--Cytat (amel):
Że też ten móżdżek nigdy nie zrodził u mnie pomysłu nigdzie na taki temat?
Wzrost Hagridzi, czytać 155cm, no w sumie bliżej 154 i pół, ale... Staram się tym, cóż za gra słów, nie dołować.
Jestem ruda, włosy mam tak do łopatek. Oczy niebieskie, nie widać na szczęście po nich, że coś nie styka w okabelkowaniu mózgowym.
Budowa taka, że dziwię się, iż na rentgenie cokolwiek widać.

Jak się ubieram? Zależnie od okazji. Lubię sukienki, ale raczej dłuższe, ale to też raczej nie na codzień. Bardziej niedzielnie albo okazyjnie.
Buty? To, co można znaleźć w numeracji 35, spojler: niewiele. Najważniejsza tu wygoda no chyba, że chodzi o imprezę jakąś.
Ponoć ładnie mi w związanych włosach, ale wiązać ich nie lubię, więc rzadko mnie tak widują.
Generalnie, elastyczne ze mnie dziewczęcie.

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

2020-09-17 13:18

#142 Zuzler

Krisu, taki żeś mądry, to może sam się opisz? :)

2020-09-17 14:34

#143 djkrissu

Droga Zuzler, jak dobrze wiesz, ja, jestem Boski :P

Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl
2020-09-17 16:00

#144 Zuzler

No ale jakiś wygląd przecież posiadasz Krzysztofie.

2020-09-17 20:44

#145 Piotr

Właśnie Krzysztofie. ;)
Opisz nam wygląd boski, sprawdzimy, czy nasze wyobrażenia są identyczne.

2020-10-28 22:13

#146 Wiolinistka

To ja jestem następnym małym człowiekiem do kolekcji! Czy jest już nas aż 5?
154 cm wzrostu, ciemna blondynka o niebieskich oczach. Nie widać po mnie, że nie widzę, co czasem potrafi nieźle utrudnić życie. Bardzo dużo się uśmiecham, mam włosy do pasa, gęste i odrobinę falujące, bardzo lubię chodzić w rozpuszczonych, ale często wybieram roboczą kitkę. Mam małe dłonie i stopy w totalnie nieżyciowym rozmiarze 34. Absolutnie nigdy nie byłam chudzinką ;) Rysy twarzy mam delikatne, przez co wyglądam bardzo młodo, a i głos nie wyprowadza ludzi z błędu. Całe lato chodzę w sukienkach. Noszę delikatną, srebrną biżuterię i używam lekkich, radosnych perfum. Chyba styknie:)

2021-04-01 11:46

#147 djsenter

Bardziej, nisz styknie. Jest to naprawdę dobrze prezętujący się strój i wygląd, podpisuję się pod tym! XD
-- (Wiolinistka):
To ja jestem następnym małym człowiekiem do kolekcji! Czy jest już nas aż 5?
154 cm wzrostu, ciemna blondynka o niebieskich oczach. Nie widać po mnie, że nie widzę, co czasem potrafi nieźle utrudnić życie. Bardzo dużo się uśmiecham, mam włosy do pasa, gęste i odrobinę falujące, bardzo lubię chodzić w rozpuszczonych, ale często wybieram roboczą kitkę. Mam małe dłonie i stopy w totalnie nieżyciowym rozmiarze 34. Absolutnie nigdy nie byłam chudzinką ;) Rysy twarzy mam delikatne, przez co wyglądam bardzo młodo, a i głos nie wyprowadza ludzi z błędu. Całe lato chodzę w sukienkach. Noszę delikatną, srebrną biżuterię i używam lekkich, radosnych perfum. Chyba styknie:)

--

Senter San
2021-04-01 11:49

#148 Wiolinistka

Hehe, bardzo dziękuję:)

2021-04-01 11:49

#149 Zuzler

Podpisujesz się? Czyżbyś prezentował się podobnie?? :D

2021-04-01 11:59

#150 djsenter

Nie koniecznie, mój opis masz powyżej.
A podpisałem się pod stwierdzeniem, że chyba styknie.
Więc zaczepki ze mną proszę nie szukać.

Senter San
2021-04-01 12:02

#151 wesolek

Hej! No to - chyba - rozwalę system teraz... XDDD
- 164cm wzrostu
- w miarę dobrze zbudowana sylwetka, choć jeszcze pracuję nad "nałożeniem większej ilości mięcha na kości". XD
- aktualnie łysy, niestety
- oczu brak
- nosa brak
- niektórych innych części buźki także brak
- blizn na tyłku już nie liczę od kilku latek
A wszystko to (bo siebie kocham - żarcik, lol) w wyniku choroby i licznych operacji. :)
Gdyby nie to, to:
- długie, bardzo ciemno-brązowe włosy z zakolami (zakola są rodzinne, hehe)
- niewielkie, niebieskie oczy, choć trudno określić, czy bardziej jasne czy ciemne
- czy sylwetka byłaby też umięśniona, to trudno powiedzieć, ale gdybym nie ćwiczył, to byłbym chudzielec :D
Natomiast, co do stylu:
Na razie nie określony, choć skłaniam się ku jeansowym spodniom; bluzkach z długimi rękawami, choć t-shirty też chętnie noszę; bluzom z kapturem i sweterkom nie mówię "nie"; a i jakie szorty goszczą latem na miednicy mej, hehe. Buty skórzane i twarde. W przyszłości nie wykluczam jakiej ramoneski oraz glanów, choć jeszcze ich nie widziałem, hehe. Kolory to ciemne odcienie niebieskiego, brązu, szarego oraz czerń i biel są przeze mnie najbardziej preferowane. :) Świecidełek nie noszę ni zegarka. Kiedyś może wrócę do kapeluszy.
No i - chyba - to tyle. ;D

2021-04-01 12:55

#152 Wiolinistka

Jeden z najmilszych opisów tutaj, oczywiście w moim subiektywnym rankingu:)

-- (wesolek):
Hej! No to - chyba - rozwalę system teraz... XDDD
- 164cm wzrostu
- w miarę dobrze zbudowana sylwetka, choć jeszcze pracuję nad "nałożeniem większej ilości mięcha na kości". XD
- aktualnie łysy, niestety
- oczu brak
- nosa brak
- niektórych innych części buźki także brak
- blizn na tyłku już nie liczę od kilku latek
A wszystko to (bo siebie kocham - żarcik, lol) w wyniku choroby i licznych operacji. :)
Gdyby nie to, to:
- długie, bardzo ciemno-brązowe włosy z zakolami (zakola są rodzinne, hehe)
- niewielkie, niebieskie oczy, choć trudno określić, czy bardziej jasne czy ciemne
- czy sylwetka byłaby też umięśniona, to trudno powiedzieć, ale gdybym nie ćwiczył, to byłbym chudzielec :D
Natomiast, co do stylu:
Na razie nie określony, choć skłaniam się ku jeansowym spodniom; bluzkach z długimi rękawami, choć t-shirty też chętnie noszę; bluzom z kapturem i sweterkom nie mówię "nie"; a i jakie szorty goszczą latem na miednicy mej, hehe. Buty skórzane i twarde. W przyszłości nie wykluczam jakiej ramoneski oraz glanów, choć jeszcze ich nie widziałem, hehe. Kolory to ciemne odcienie niebieskiego, brązu, szarego oraz czerń i biel są przeze mnie najbardziej preferowane. :) Świecidełek nie noszę ni zegarka. Kiedyś może wrócę do kapeluszy.
No i - chyba - to tyle. ;D

--

2021-04-01 13:19

#153 wesolek

Dziękuję. :)

2021-04-01 15:00

#154 magmar

Magmar to istota niezbyt wysoka 158 cm, lubiąca inteligentne poczucie humoru.
Bywa zdystansowana, ale jeśli uda jej się z kimś zaprzyjaźnić jest w stanie wiele dać.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
2021-04-05 00:53

#155 Monia01

Magmar, ale w tym wątku chodzi chyba raczej o opis wyglądu zewnętrznego

-- (magmar):
Magmar to istota niezbyt wysoka 158 cm, lubiąca inteligentne poczucie humoru.
Bywa zdystansowana, ale jeśli uda jej się z kimś zaprzyjaźnić jest w stanie wiele dać.

--

🇺🇦 🇵🇱
2021-04-05 00:56

#156 zvonimirek222

i ona to właśnie zrobiła :).

Student studentowi wszystko
2021-04-05 00:57

#157 Lowca_Androidow

No to przecież napisała, że jest istotą o niewielkim wzroście :)

magmar, muszę się z Tobą zaprzyjaźnić, bo ja lubię dużo dostawać ;)

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-04-05 00:58

#158 Monia01

Sorry, spodziewałam się po prostu czegoś więcej, informacji, jak się ubiera czy coś :D

🇺🇦 🇵🇱
2021-04-05 00:59

#159 zvonimirek222

Napisała, ile myślała że trzeba. czy np. opis pod nr postu 73 byłby jeden taki prawidłowy?

Student studentowi wszystko
2021-04-05 01:03

#160 nuno69

O to jestem sobie ja.
Obecnie 191 CM wzrostu (więcej już raczej nie będzie), włosy ciemne (przystrzyżone krutko bo długie mnie wkurzają), oczy takoż ciemne.
Ubieram się raczej sportowo ze względu na fakt, że jest zwyczajnie wygodnie. Nie stosuję żadnych kremów, żeli do włosów czy tych innych wynalazków. Nienawidzę mieć czegoś na rękach! Jako, że sporo przepracowałem i "widziałem" to ręce mam stosunkowo szorstkie.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-04-05 01:08