przyjrzyjmy się sobie nawzajem
Wróć do Integracja Eltenowiczów#181 wesolek
Komu rośnie, temu rośnie... XD
#182 zvonimirek222
Mówiłem ogólnie
-- (wesolek):
Komu rośnie, temu rośnie... XD
--
#183 denis333
@monte. Masz powyżej 170 cm? Bo kiedyś jedna moja koleżanka podczas rozmowy stwierdziła, że jest wysoka, a potem okazało się, że ma jakieś 160 cm wzrostu ;)
czyli tak jakoś średnio zgodnie z tym, co twierdziła wcześniej :D
#184 monstricek
Czas porozmawiać o mnie. Wysokość - 183 cm. Waga około 85-90 kg. Ludzie mówią że jestem dość dobrze zbudowany i mam ładną twarz.
Moje włosy są ciemne i nie zbyt długie. Noszę brodę, ale też nie dłógą. Ludzie mówią różne rzeczy o kolorze moich oczu, ale większość z nich twierdzi, że są szaro-zielone. Uwielbiam luźne ubrania, bardzo lubię krój oversize, bo jest prosty i wygodny. Najczęściej noszę dżinsy, bluzę i macassiny lub trampki. Wszystkie moje ubrania mają spokojne kolory.
Niektórzy myślą, że jestem osobą bardzo otwartą, ale w rzeczywistości wcale tak nie jest. Potrafię naprawdę fajnie z kimś rozmawiać, uśmiechać się, żartować, uważnie słuchać osoby, spędzać z nią czas, ale to nie oznacza, że jest ona moim przyjacielem. Zwykle oznacza to, że po prostu dobrze się z nią czuję. Moi przyjaciele doskonale wiedzą, że są moimi przyjaciółmi.
Zawsze mówię szczerze o tym, co czuję i co myślę, ze wszystkimi staram się postępować tak, jakbym chciał być traktowany sam.
#185 wesolek
Wiem, żartuje. :D
#186 Kat
Nadeszła chwila, żeby wypowiedzieć się w tym wątku. :)
Ezrostu jestem średniego, mam jakieś 160 cm. Waga, cóż, kilka nadprogramowych kilogramów przytuliłam, ale skutecznie się ich pozbywam. Włosy krótkie, kolor mysi, taki popielaty. Oczy mam niebieskie, twarz podobno ładną, ale nie mnie oceniać. :)
Uwielbiam koszule i jeansy. No, to chyba byłoby na tyle.
Ach i podobno mam zgrabne nogi. :)
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#187 skrzypenka
O matko, nie było mnie tu, metr 60 wzrostu, 48 kilo wagi. Mam ciemny blond włosy, raczej drobna jestem. Mam długie palce pianistki. Często mi zimno. mam chłodne ręce, bo moje obtymalne ciśnienie to 100 na 60, więc ten... :)
#188 wesolek
To graba, bo moje ręce też do najgorętszych nie należą. XD Jak im się to zdarza, to odświętnie, choć aktualnie też ciepłem nie bijo. :D
#189 zvonimirek222
Co do ciepła moich rąk, to potrafię mieć od temperatur antarktycznych, aż do australijskich.
#190 Zuzler
Ja zazwyczaj jednak oscyluję między Arktyką i Europą środkową.
#191 Monte
Troszeczkę ponad metr 70.
#192 denis333
@monte no to gratuluję. W takim razie zaliczasz się do tych wysokich.
#193 grzegorzm
Witajcie, coś o mnie, mam jakieś metr siedemdziesiąt trzy wzrostu, wagi chyba 73 kilo, ale jak tak dalej pujdzie to pewnie będzie więcej, ubieram się tak żeby było mi wygodnie, bez żadnego szczegulnego stylu. Koloru oczu nie da się chyba za bardzo określić. Włosy ciemne, jak dłuższe to zaczynają być kręcone.
#194 Tygrysica
Cześć. Coś o mnie. Wzrost 1.57, wagi nie podam, bo się wstydze, śpiewam, piszę, perfumy robię i biżuterię. Lubię, co tam, uwielbiam koty, kocham psy, nienawidzę owadów.
#195 Piotr
Ooo, to jak tak ludzie tutaj się mocno udzielają, to może i ja też coś.
Ok, to będzie tak.
Wzrost: 168, do 170 cm, jakoś tak zawsze podaję 168, bo gdzieś czytałem, że tyle miał Bach. ;)
Wagę podam, bo się jej wstydzę i mógłbym kiedyś wrócić do wcześniejszej, a więc gdzieś ok 85 do 87 kilogramów, to obecna, wcześniejsza ok 70.
Oczy niebieskie, znaczy jedno moje, drugie sztuczne, włosy ciemne, zazwyczaj krótkie po całości, aczkolwiek ostatnio trochę ustylizowane tzn góra dłóższa, boki króciutkie, a kark i część potylicy na gładko.
Ubrania wygodne, noszę bardzo często nerkę, albo saszetkę przy pasku, bo nie lubię mieć wypchanych kieszeni.
Oczywiście, kiedy trzeba to i garnitur niestraszny, ale to już z racji różnych wydarzeń np. artystycznych.
Kiedyś nosiłem zegarek, później przez jakiś czas sunu band, taki zegarek trochę smart, obecnie nic, chyba, że to sunu się naładuje, jak się przypomni. :)
No i to tyle.
#196 Celtic1002
Ja nie umiem pisać o sobie. :D
153 cm wzrostu, tak mniej więcej, oczy (chyba niebieskie), ale w rezultacie nie wiem. W dowodzie mam chyba wpisane nieokreślone, ale tego też nie wiem. :D
Włosy długie, jestem brunetką i... to chyba tyle. :)
Anna Frankowska
#197 Julitka
Jezu, Nuno, od kiedy Ty taki wysoki jesteś?
-- (nuno69):
O to jestem sobie ja.
Obecnie 191 CM wzrostu (więcej już raczej nie będzie), włosy ciemne (przystrzyżone krutko bo długie mnie wkurzają), oczy takoż ciemne.
Ubieram się raczej sportowo ze względu na fakt, że jest zwyczajnie wygodnie. Nie stosuję żadnych kremów, żeli do włosów czy tych innych wynalazków. Nienawidzę mieć czegoś na rękach! Jako, że sporo przepracowałem i "widziałem" to ręce mam stosunkowo szorstkie.
--
#198 Zuzler
Jej, ANgeliko, taki z CIebie karakanek? <3
#199 Wiolinistka
Andzia, wzrost jak ja :)
#200 zvonimirek222
krasnoludek, jak to się u nas w Chorwacji mówi, wydanie kieszonkowe.
-- (Zuzler):
Jej, ANgeliko, taki z CIebie karakanek? <3
--