Forum

Nasze kanały Youtube, blogi oraz wszystko inne w tematyce gier

Galeria społeczności

Poprzednia 8 / 11 Następna

pates

#142 ·

Edytowano
Z pewnych przyczyn stream się jednak nie odbędzie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

martinus

#143 ·

dzisiaj wieczorem pojawi się kolejny stream z serii Pokemon fire red po polsku. . Na dwie godziny przed premierą wrzucę link do transmisji.
May the force be with you!

matius

#148 ·

Edytowano
Zrobiłem rozdział illidana z Hearthstone z Księgi Bohaterów.
Wklejam link do ankiety jaką zrobiłem na karcie społeczność na youtube. Mam nadzieję, że więcej niż 5 osób się wypowie, bo narazie dwie postacie mają po tyle samo procent.
https://www.youtube.com/post/Ugkxl2Ci9cW50eHBqRzMFItHCgVdM39-qjL3
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

lalar123

#149 ·

ja nie umiem w te ankiety kiedyś chciałem zagłosować to narozwalałem tylko.
Cholerne wstrętne sample w suno!

mojsior

#150 ·

zagłosowałem, uważam że całego mortala mógłby ś pokazać tym bardziej że spore zmiany tam zaszły

matius

#151 ·

Zrobi się tak, jak mówisz.
A tu podrzucam link do posta. Jest coś do wygrania. :)
https://www.youtube.com/post/UgkxhOjgPET_wDQXIB0oqTCm8xuUkck0Cy5A
-- (mojsior):
zagłosowałem, uważam że całego mortala mógłby ś pokazać tym bardziej że spore zmiany tam zaszły

--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

matius

#152 ·

Wilm z Hearthstone wleci jednak jutro w niedzielę. Nie spodziewałem się, że przy montażu będzie tyle wycinania itp.
Tu jest link do posta i do ankiety.
https://www.youtube.com/post/UgkxjWvSXxl7UZwQz06s1RXTIJfAC5HA9X3b
A pod ostatnim pytaniem prawidłowo odpowiedziała Zuza. Na dniach dostanie, myślę, że fajnego gifta. xd

martinus

#153 ·

Co do ankiet to prościej się głosuje z poziomu pc. Nie wiem czy lalar miałeś na myśli tworzenie ankiet czy głosowanie w już uprzednio utworzonej ankiecie. Na przyszłość pisz trochę precyzyjniej bo nie wiem o co ci chodzi. Czy chciałeś ankietę utworzyć i na rozwalałeś, czy zagłosować w już utworzonej prrzez kogoś.

Adasadula

#154 ·

Napisał wyraźnie "zagłosować"

-- (martinus):
Co do ankiet to prościej się głosuje z poziomu pc. Nie wiem czy lalar miałeś na myśli tworzenie ankiet czy głosowanie w już uprzednio utworzonej ankiecie. Na przyszłość pisz trochę precyzyjniej bo nie wiem o co ci chodzi. Czy chciałeś ankietę utworzyć i na rozwalałeś, czy zagłosować w już utworzonej prrzez kogoś.

--

matius

#156 ·

Wprawdzie drugi odcinek z nowej serii, ale co tam, xd. Czyli z Super Liama. Jednak z braku pomocy ludzi, który pomogliby mi zbierać trudniejsze znajćki w The Last Of Us to sam będę przechodził tę grę i zbierał co się da. Jeśli jakiejś znajćki nie zbiorę to mam nadzieję, że mi wybaczycie. Seria wróci. A od 1 sierpnia niespodzianka.
https://youtu.be/ONpO30eTfhM

martinus

#157 ·

A co z twoją serią z "Manamon 2" @matius?

matius

#158 ·

Seria z Super Liam właśnie dziś dobiegła końca. Gra nie jest zadługa, ale myślę, że niektórych ucieszyła. To takie odświerzenie kanału i przygotowanie na nowe. A stare nie zginie i będzie aktualizowane niedługo.

matius

#159 ·

Z przyczyn aktualizacyjnych, któe wyskakiwały co chwila i tego, że gra, która chciałem pokazać u mnie uruchamiała si dość późno dzisiejszy odcinek będzie późno i będzie inny niż zamieżałem. Datego i późno go nagrywałem i jeszcze inne rzeczy i obowiązki przerywały nagrywanie. Mam nadzieję, że jeszcze przed północą zrenderuje i wrzucę.

matius

#160 ·

Edytowano
I udało się. Film opublikowałem przed północą, ale cztery minuty przed. xd Nie ma to jak terminy goniące twórców. Odcinek z innej gry niż zakładałem, czyli z gry Stardew Valley. W pierwszym odcinku pokazuje podstawowy interfejs gry, tworzenie postaci i farmy oraz początkowe i podstawowe rzeczy na początku rozgrywki. Narazie bez uprawy rośłin i chodzenia po mapie itp. W następnym odcinku mody jakie posiadam oraz sposób na najprostrzy sposób ich zainstalowania.
Poprzednia 8 / 11 Następna