Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Wróć do Humor, gry i zabawy#441 Monte
Meeeega! :D
-- (Zuzler):
Linki! Jesteś wspaniała!
A oto, co dzięki koleżance z radością przepisuję z Fb:
"Czy opłacalne będzie zmienić kuchenkę gazową na kochankę elektryczną".
--
#442 Zuzler
"Czy jest ktoś w stanie wykonać w przyszłym tygodniu tort dla chłopca bez jajek?"
"Potrzebujemy musów, soczków i słodyczy dla dzieci oraz kabanosów."
"Szukam króliczków dla dzieci z dużymi uszami z imieniem dzieci."
#443 sanklip
Ja prócz polubienia chcę na eltenie reakcję "ha ha" :D
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#444 johnson
Dalej drążę temat kodowania.
Historia NTSC
W Stanach Zjednoczonych FCC ustanowiła w 2940 r.
Ja się pytam, który to w końcu jest rok i co my mamy za standard oglądania? Ktoś go przeniósł z przyszłości?
#445 Zuzler
Tak, rozumiem, że to Ukrainiec pisał, na pewno jakaś uchodźczyni nie znająca polskiego... Ale to mnie tak rozwaliło...
Ukraińska mafia? :)
Moja siostra i ja szukamy pracy na pół etatu. Może trzeba kogoś posprzątać?
#446 daszekmdn
Na stronie Pontesa:
Clicking the link below, you cand download the audio game
#447 Zuzler
"Poszukuję pamiątki komunijnej dla dziewczynki w ramce."
"Witam poszukuję dobrego specjalisty z bólem pleców."
"mam 24 lata szukam pracy. Może być w sklepie monopolowym jako opiekunka do dziecka rozważę każdą propozycję."
I zobaczcie tylko ten nagłówek:
https://www.rmf.fm/bajeczna-polska/news,47491,zmiany-w-cenniku-parkingow-przy-szlaku-na-morskie-oko-ceny-turystow-moga-zaskoczyc.html
#448 Paulinux
Zajebiste!
#449 Zuzler
"Jak przekonać na kolczyki w sutkach rodziców? 15 lat mam i to już dorosły wiek."
"Dużo osób nie słyszało o jajkach w majonezie, posypanych zielonym groszkiem konsekrowanym."
"Urodziłam się w Polsce i potem w Niemczech."
"Tak się złożyło, że koleżanka wynajęła mieszkanie w Bydgoszczy, ale nie może tam zamieszkać, bo jest bardzo brudna i zadymiona."
"Czy jest w Krakowie solarium do którego moge iść poniżej 18 lat ze zgodą rodzica?"
"Czy w Poznaniu lub okolicy przyjmuje weterynarz (pies) który mówi po ukraińsku?"
#450 Zuzler
Rozmowa o kimś, kto czasem się udziela na Eltenie.
"No ktoś mi tak mówił, że zagłada."
"*Zagląda."
#451 EugeniuszPompiusz
Kiedy nadpisz nie zawsze równa się wstaw.:
Jesteście magistrami farmacji bądź technikami? Wypełnijcie proszę tę krótką ankietę nt opieki farmaceutycznej, dziewczynom z koła naukowego w przeziębieniach
#452 Monte
Kiedyś chciałam do mojego narzeczonego powiedzieć Fifuś, a myślałam o Filip i przez przypadek jakoś mi się to w głowie połączyło, z czego wyszło Filuś. Do dzisiaj tak do niego mówię! :)
#453 Paulinux
Boże, gdybym była jakimś Filipem i ktoś powiedziałby do mnie Fifuś, zabiłabym na miejscu :D
#454 Monte
Mojemu narzeczonemu się podoba.
#455 daszekmdn
Błąd w moim własnym tłumaczeniu. xD:
Możesz również określić konkretny tryb wyszukiwania dla wybranego dostawcy teści
Nie, to nie tłumaczenie jakiegoś dziwnego Portalu randkowego, tylko bota audio i miało być treści.
#456 Monte
Dzisiaj dostałam taką oto wiadomość: "Hej, mam na imię Paulina, mam 200 lat". :D :D To przykład tego, jak jedna literówka może zmienić treść wiadomości.
#457 Zuzler
?Najważniejsze zasady przy orzekaniu o niepełnoprawności obywateli Ukrainy"
Strona OPPON się kłania. :D
#458 misiek
Dobrze, że nie jeszcze niepełnopoprawności, albo niepełnosprytności :D
#459 daszekmdn
Mistrzostwo. :D To chyba nie tak miało być... Fragment maila od UPC:
Możesz też zawsze szybko i wygodnie skorzystać z pomocy naszego Wirtualnego Asystenta w Moim UPC, dostępnego 27/4!
#460 magmar
Mój asystent google zrozumiał, że dzisiaj łży pachną, zamiast bzy pachną.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"