In restless dreams I walked alone
Narrow streets of cobblestone
In the hill always so well
I turned my collar to the cold and damp
When my eyes were stabbed by the flash of a neon light
Let's split the night
And touch the sound of silence
ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប�
លើយ, � Muk, ល៉្តៅទៅពិជាប់ encontrar
ជ្យ្យៈ៏។់មកៅក្យ្៉្ោះ ចោ់ ខ្យោ់ក្ោ់ក់កំ្ែម៌ក្ ច្យំ២�zugោ។
ញ្យ្ខោ់ក្ោ់កះ ជ្ៅ ១១ អ០ ញ្យោះ
On t'invite à la magie, y'a pas de raccourci Tu oublies tes soucis, tu viens faire la folie
On t'invite à la magie, y'a pas de raccourci Tu oublies tes soucis
On vient du ghetto pour aller plus haut Avec les magiciens, ça fait du coco-coco
On vient du ghetto pour aller plus haut Avec les magiciens
With the magic in the air
Ja chciałabym wiedzieć po prostu ile tego jest.
Ja to już się lubię, gdzieś słyszałem, ale nie wiem niestety jaki to jest remiks,
ale bardzo fajnie to jest remiks i też jeżeli jest możliwość chciałbym wiedzieć jak to się nazywa.
Ty wiesz, że ja mam czyste konto, więc...
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
A tak z ciekawości, gdzie tą przeróbkę słyszałeś, jeżeli pamiętasz, jakimś Radio S-ka czy czymś podobnym?
A jest to, myślę, że tytuł oryginału jest to Magic System Magics in the Air S-H-A-L-E-V Remix.
Ja to słyszałem jakieś dwa lata temu w SK Live Remix, ale nie mogę sobie tego po prostu przypomnieć, ale na bank to słyszałem, także nie jest mi to obce.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
magic system
magic system
nie wiem czy ja to
dobrze wypowiadam
może mi to aczkolwiek
źle wychodzić
nie ma to jak
wypowiedzenie się w tym poście
miesiąc po ostatnim wypowiedzeniu się
wypowiadają się
8 października
a dziś mamy 9 listopada
Stop worrying, stop worrying
Look around, there's no need to be so down
You're so special, you should know
Here she comes and brings you joy
She brings you joy
She brings you joy
She brings you joy
Stop worrying, look around
There's no need to be so down
You're so special, you should know
Here she comes and brings you joy
She brings you joy
She brings you joy
She brings you joy
She brings you joy
Witajcie! Ja mam do Was następujące pytanie. W następnym wpisie wrzucę pewną piosenkę i mógłby ktoś precyzować co to dokładnie za gatunek muzyki klubowej, bo szczerze mówiąc spodobał mi się ten gatunek muzyki i chętnie bym sobie do jakiegoś relaksu go słuchał, tylko że no nie wiem jak się ten gatunek nazywa, żeby inne piosenki znaleźć podobne.
Teksting av Nicolai Winther
Wiesz co Gracjanie, nie wiem co to dokładnie jest, ale mogę Ci powiedzieć, że to jest fajna nutka naprawdę i to mi podjeżdża, a właściwie jestem pewny, że to jest coś z hausowego gatunku.
Taki lekki hausik, ale bardzo fajny kawałek. Niestety tak jak wspomniałem, nie wiem jak on się nazywa, ale jeżeli się dowiesz jak on się nazywa, to też ten kawałek sobie oczywiście wezmę, bo fajny, taki spokojny, lekki, hausowy kawałeczek to to jest.
Nie no, problem z tym, że ja wiem jaką się nazywa, bo ja go usłyszałem w jakimś radiu, tylko po prostu, to właściwie inaczej, mój kolega usłyszał go w jakimś radiu, chyba jeszcze w czwórce jakiejś, chyba w czwórce i właśnie dał mi go do sprawdzenia, no to ja, ja wiem jak się ten kawałek nazywa, ale generalnie w tagach gatunek to Oter, Oter, także no nie wiem generalnie.
A jak to sobie mogę podesłać?
You are the symphony, by your side, where you lay
You are the energy, my guiding light
You are the symphony, by your side, where you lay
You are the energy, my guiding light
Thanks for watching!