Transkrypcja
I jutro wyśle ci na prywatną wiadomość, bo ten dzisiaj, no, ja zaraz idę spać.
I jutro wyśle ci na prywatną wiadomość, bo ten dzisiaj, no, ja zaraz idę spać.
No, ale żadnym szazanem tego utwór nie rozpoznacie, bo tutaj ten utwór nazywa się Alan X Walkers Unity Dawid DJ Hands Up Edit, czy jakoś tak. Ale jutro go wyślę, ja go mam na pendrive'ie, a mówię idę spać i nie będę go podpinać teraz, mam porty zajęte.
ប្នូ� in the ស្លាំម្រែន្រគ្រុងគ្ៀគ់ ចាយសាពង្ អ្នុងត្នុង។ ជាពីយអានជាឭម្រុងបាន្ៅបំពបានសុងត្រាប្ទួន ភ្រាន់មុបន្ន្បែ ភិន់់មាន់ជាក្នាក្នុងរុង់ប្រានេះ សីប្រានក្យៈផលា។់ថានប្ចឹងន់សីសនេះ សនង្តាត្រស្តិន់ការមានជាល់កុងត្រុកប់កុត្រាន ៧ដីអារបស់មានអាត់ធាមនអាចជាល់ពីបញអាត់បាន្រានអ្ននៃដីអាចជាល្នតែរ
Dla mnie muzyka klubowa tak w większości, poza hands-upem itd. to się skończyła na początku 2000-tych, na pewno już w 2010-tym było to co jest teraz, czyli taka typowa komercha, którą grałem w stacjach radiowych.
No to teraz coś dla Daszka Może się Tobie spodoba
Summer's calling and we're screaming it out And we can't stand still, we jump around Every morning above and beyond We will keep on turning round and round Summer's calling and we're screaming it out And we can't stand still, we jump around Every morning above and beyond You're the only one I need here in my life The summer is calling
Coś to jest podobne do kaskady chyba, ale mogę się mylić.
Ale czy kaskada stworzyła taką muzykę hands upową?
No bo wydaje mi się, że ona otworzyła bardziej taki pop, ale mogę się mylić.
Wydaje mi się, że gdzieś tak w latach właśnie 2007, a może i wcześniej, gdzieś w roku 2006 i 2007, gdzieś taka muzyka była. Ale może mi się wydawać, ale na przykład była taka muzyka, dam sobie głowę obciąć, że była taka muzyka.
🎶 A reclamação do país tem pra ser
Fajna nutka. Gracjanie, co to jest?
To jest, mój drogi, taki utwór, który nazywa się Kaoma, Lambada 1989, Kruchy X 60 Remix. Jak chcesz, mogę Ci podesłać.
Nie no, bardzo fajny kawałek, naprawdę bardzo, bardzo fajny kawałek.
ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� សុជាច មាលនាហេចកុម� зап្លីនុ�OURI блок ឡេចត់ពិតិនទៅមក� ស្លានអ្នៃចហើយអានអ្នៃមាត្រាប់ម្រាមនខ្លាត់លើយន្រាយសាព័នអានអានអ្យដែលម្រាប់អ្នែល់យ។
Łatny utwór Gracjan, wyślij mi to na PM-kę.
Witam Was wszystkich, dzisiaj chciałbym jeszcze raz Wam pokazać utwór, który się nazywa Kaoma Lambada w tym remiksie, który wcześniej pokazywałem, lecz w nieco innej wersji, nieco bardziej zremasterowanej, bo tutaj przez remikserów została udostępniona wersja bardziej zremasterowana. I ciekaw jestem, która wersja się będzie Wam bardziej podobać, która według Was będzie brzmiała lepiej. Najpierw pokażę Wam pierwszą wersję, fragment pierwszej wersji, a później fragment drugiej wersji i sami stwierdzicie, moim zdaniem lepiej brzmi ta druga, a jak Waszym to się jeszcze okaże. Dzięki za oglądanie i do zobaczenia w kolejnym odcinku. KONIEC KONIEC
Wiesz co Ci gracja, nie powiem, powiem Ci w ten sposób no, obydwie wersje są podobne bardzo, lecz ta druga wersja jest trochę lepsza, bo tam dodano jeszcze takich innych trochę efektów, to tyle co mogę na tą chwilę opowiedzieć.
We leave this bed and no one needs to stay Take me away, don't wait for the day So in the nightlife we will shine away So in the nightlife we will shine away
...