PSE Forum mieszane

Muzyka Klubowa

Started by DJGraco 481 posts last post 4 years ago Page 1 of 25

Transcription

No więc na audioforum.net.pl był taki wątek założony przez Marcina i to była muzyka klubowa i generalnie to polegało na tym, że wrzucamy te jakieś piosenki klubowe, które polecamy. Ja niedługo wrzucę taką jedną piosenkę, która mi się ostatnio podobała i jest mało znana, dlatego dla rozpowszechnienia tej piosenki wrzucę ją tutaj.

Transcription

Aha i żeby Była większa zabawa To nie podam tytułu tej notki Którą wrzucę Tytuł podam Dopiero Zaraz Niech to będzie 10 stycznia Albo gdzieś Nie 10 grudnia Albo gdzieś około tego Mamy kilka dni I

Transcription

No i nagrodą dla zwycięzcy będzie osobiście plik MP3 z tą piosenką ode mnie. Nie, nie będzie musiał jej szukać.

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ទ៛ទើនៅរម៉ុនគ្ល្លោយ ចំអនៅរាប់ខ្រខ� epile ទំអនើលអើអង្រាប់ទំ្រាប់ក្រៀននៅ perfect

Transcription

Kurcze, niby taki znawca klubowej muzyki jestem, bo bardzo lubię klubową muzykę, a niestety nie wiem jak ta się nazywa, kurcze, ale taka bardzo sympatyczna jest ta nutka, naprawdę. Akurat jej nie słyszałem nigdzie, ale ogólnie jeśli mogę się wypowiedzieć w kwestii muzyki klubowej, to powiem tak, że ja bardzo lubię muzykę klubową z różnych klubów, czy to z Sunrise, czy to z innych takich klubów lubię. Uważam, że taka muzyka jest naprawdę godna poleceń. No także tyle i pozdrawiam serdecznie.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No powiem tak, no kawałek faktycznie, ja się nie dziwię, że ty nie możesz go zgadnąć, bo mi się daje jeszcze szansę, że ktoś będzie wiedział, jak się ten kawałek nazywa i jest on znikomy, bo on jest na pewno strasznie mało znany. Tak strasznie mało znany, że ma chyba zaledwie 8 tysięcy odtworzeń na SoundCloud.

Transcription

No to faktycznie bardzo mało znany, faktycznie. No ja go osobiście, tak jak wspomniałem, nigdzie nie słyszałem.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Nie wiem, coś mi się spis, nie chcę dodać w tym miejscu, gdzie trzeba. Wątek muzyka klubowa.

Transcription

🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵Do you need more? Just meet me🎵 🎵Let me touch you and you'll know🎵 🎵Two spirits, creating🎵 🎵Trying to carry you down🎵 🎵Do you need more? Just meet me🎵 🎵Let me touch you and you'll know🎵 🎵Two spirits, creating🎵 🎵Trying to carry you down🎵 🎵🎵🎵 🎵Do you need more? Just meet me🎵 🎵Let me touch you and you'll know🎵 🎵Two spirits, creating🎵 🎵Trying to carry you down🎵 🎵Do you need more? Just meet me🎵 Let it touch, touch other Two spirits Trying to carry it further Do you need more? Just me Let it touch, touch other Two spirits Trying to carry it further Do you need more? Just me Let it touch, touch other Two spirits Trying to carry it further Do you need more? Just me Let it touch, touch other

Transcription

Próbowałem wrzucić tą piosenkę dwa razy wcześniej i się nie udawało. Myślę, że do innego postu, do innego wątku się wrzuciła ta piosenka. Jeszcze nie wiem do jakiego.

Transcription

Ta nuta kiedyś leciała na planecie Poznań i bardzo dobrze to pamiętam i to jeszcze była noc, chyba dwa dni przed likwidowaniem właśnie planety Poznań.

Transcription

🐯 Sound Hodori 사운드 호돌이 サウンドゥ ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ Instagram & Twitter ホドリ サブタイトル キミノミヤ サブタイトル キミノミヤ サブタイトル キミノミヤ

Transcription

No, niezła piosenka swoją drogą, jakby, jakby tytuł można było podać, no a co do tego mojego konkursu, to on się dawno zakończył, ale dawno o tym zapomniałem, więc się trochę przedłużył, no i tak, nikt nie odnikał tytułu tej piosenki, więc to jest Blue Nerd Row T66, no i mamy.

Transcription

Ja już tą nutę mam, bardzo fajna jest, bardzo mi się podobało, dosyć często ją słucham.

Transcription

Ok, ok, dawno w tym wątku się, sorry, dawno w tym wątku nic się nie działo, tak więc postanowiłem coś tu konkretnego wrzucić do tego wątku. Otóż, choć ten wpis, szczerze mówiąc, powinienem nagrać po Bożym Narodzeniu, ale jakoś tego nie zrobiłem, nie wiem czemu, tak więc z kilkumiesięcznym opóźnieniem nagrywam. Otóż, na Boże Narodzenie na gwiazdkę dostałem płytę Armin van Buuren's A State of Trance 2017, odsłuchałem sobie obu płyt, no bo dla tych, którzy nie wiedzą, w zestawie są dwie płyty, jest jedna płyta i druga płyta. Na jednej płycie są takie kawałki dosyć znane, niektórym taki wykonawca jak Bobina, chociażby czy Alfa 9, czy jeszcze jakieś tam... A na CD2 są już takie bardziej trance'owe, mniej znane kawałki, można powiedzieć takie wyciągnięte gdzieś z głębokiej szuflady, no nie wiem, ale druga płyta ma taki jakby dla mnie fajniejszy klimat utrzymany. Są takie momenty, które bardzo lubię i ewentualnie mogę podrzucić kilka takich... utworków, no to jeszcze się zastanawię, co tu dokładnie pokazać, bo ufufu, to gdybym miał możliwość, to wrzuciłbym tu cały album, ale przecież nie będę tu wrzucał, kurczę, więc jakieś fragmenty to fajnie to mogę wrzucić. O, na przykład przypomniało mi się CD1, utwór 19, Armin van Buuren's The Train, bardzo fajny utwór, swoją drogą. Pokażę zaraz, bo... ...

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� មួលប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រ�ក្សែមួលនជំណះរ ជាច ក្រុ។ណ្ថ្មោធើង��ពោរវ្រោដោទៅនៅពោដែលនៃងលោដោយក្រាប់ក្រទ LE សម្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រា� ផ្រាបញ្នឹងскийការកម្រទៅុកថ្តាមានលជាកដែល� expectancy�កូលក្លិចល់កមាននទៅុយពីកនាប់ក្រពងលជម្រាប់ក្រទៅុយក្រាប់កើទំព្យពីកួ� ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� មានោ់នឹងយបនុប់ងប� seldom នៅាកក្រ ប៉ើយក្រាប់ក្រ។ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� នុkaha�្រាប់ក់នេសះដែងះឋាយំង អិនិង outgoing ្នុងបុចូមនុលម្យោះរ៉ាប់គ្រាមុល មកបីក្រាប់ក្រីនេះ។ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ទេះបុ។តុក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្� Pero ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ប្រាប់នឹងមានchlagen៩ ភ្រាបី frontal ម� quando៧៥នីប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រា ಅំណី២ សម្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រា� ១។ , ផុស្ដែរយ។ ជាងរាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាilibមាន។ ទ៵ទូបង់នៅ្តែបានទៅមួបជាំព្នៅើន្រីវបូលចំពីក្នុងណិត្រាប់ត់កាស្វតព្ល់តផ្រាប់នឹងពីថ្នៅនៅក្នៅដែលក្នៅព្ល ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប�

Transcription

Z tego czasu naprawdę dużo klubówek słuchałem, zwłaszcza takiego dance'u, jakiegoś disco house'a i te sprawy, czy tam jest coś elektronicznego, ale wiadomo, człowiek się starzeje i trochę się zmieniają gusty, teraz bardziej właśnie wolę jakiś tam japoński pop, rap albo jakiś tam hard rock ewentualnie, ale nie, nie gardzę, nie gardzę tym, jeżeli naprawdę jakiś fajny track będzie albo taki typowo na przykład jeszcze 2012, 2011 czy coś, to chętnie posłucham wspomnienia. Takie czasami się z niektórymi piosenkami wiążą, że człowiek się wzrusza, nie?

Senter San

Transcription

To prawda, z niektórymi piosenkami są takie wspomnienia, że człowiekowi aż się lżej na sercu robi, a ja mimo swojego wieku dalej słucham klubówki, aczkolwiek ja też słucham troszkę już innych gustów muzycznych, bo kiedyś to tylko słuchałem klubowej, kiedyś to tylko słuchałem z gatunków trans, no teraz to już się troszkę zmienia, aczkolwiek transa dalej słucham. Dziękuję.

Transcription

Субтитры добавил DimaTorzok Субтитры добавил DimaTorzok

Transcription

Szkoda, że Marcina nie ma na Eltenie, tego z audioforum, bo on swego czasu, jak był wątek o muzyce klubowej, bardzo dużo wrzucał nutek i można było wiele ciekawych piosenek poznać. Szkoda, bo ten wątek jest taki mało aktywny, no ale tam w miarę będę starał się go uzupełniać na jakieś ten...