Z tego co widziałem to raczej nic nowego nie ma tam teraz, wszytsko działa normalnie, mnie o nic nie pytali, co najwyżej powiadomienia o subach przychodzą i podobne. Ps, a powiedz mnie, zkąd ja mam wiedzieć, że masz premium?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Zależy. Teraz trzeba mieć Youtube DLP i Deno, ale można je pobrać. Jak się nie pobrało, to może reinstaluj Youtube, powinien zassać jeszcze raz. -- (Zuzler): Czy to możliwe, żeby ten thebill ciskał się o to, że nie jestem zalogowana w przeglądarce do Youtube? --
-- (pates): Z tego co widziałem to raczej nic nowego nie ma tam teraz, wszytsko działa normalnie, mnie o nic nie pytali, co najwyżej powiadomienia o subach przychodzą i podobne. Ps, a powiedz mnie, zkąd ja mam wiedzieć, że masz premium? --
No raczej zwykły youtube nie wysyłał by powiadomień, że coś trzeba zainstalować, co nie?
-- (pates): No to w końcu o którym, bo w sumie to pomyślałem początkowo że chodzi o jakieś android ios sprawy. Eltenowy niestety generalnie jest problematyczny. --
Słusznie ktoś zauważył, że chodzi o filmy które mają oznaczenia 18+ I nie koniecznie muszą to być filmy faktycznie jakieś mocno naruszające dobro niepełnoletnich osób że tak to ujmę.
No oczywiście, że może, np wciskać premiumkę, prosić o updatkę, wyświetlać panel nowych zajebystych funkcji itd itd, bynajmniej czasem mi takie ciekawostki pokazuje, które mnie niezwykle interesują. -- (Adasadula): No raczej zwykły youtube nie wysyłał by powiadomień, że coś trzeba zainstalować, co nie?
-- (pates): No to w końcu o którym, bo w sumie to pomyślałem początkowo że chodzi o jakieś android ios sprawy. Eltenowy niestety generalnie jest problematyczny. -- --
No ale czaisz, że tak NIE ma? Update robią się automatycznie / robisz je samemu, a jeśli nawet to zwyczajnie ciągniesz ze sklepu play / appstore co NIE może być problematyczne, a premium nie wymaga pobierania niczego.
-- (pates): No oczywiście, że może, np wciskać premiumkę, prosić o updatkę, wyświetlać panel nowych zajebystych funkcji itd itd, bynajmniej czasem mi takie ciekawostki pokazuje, które mnie niezwykle interesują. -- (Adasadula): No raczej zwykły youtube nie wysyłał by powiadomień, że coś trzeba zainstalować, co nie?
-- (pates): No to w końcu o którym, bo w sumie to pomyślałem początkowo że chodzi o jakieś android ios sprawy. Eltenowy niestety generalnie jest problematyczny. -- -- --
Ale nie chodzi mi o to że premium wymaga pobierania czegoś, tylko że appka rużne rzeczy pokazuje. Czy tak czy tak nie ma tematu, bo sprawa się wyjaśniła
Jeśli to był Ukrainiec, to tylko raz miałam z takim wstawionym osobnikiem sytuację, kilka dni temu. Przyszłam na przystanek, stanęłam tóż przy nim, więc chciałam to zmienić, przesunęłam się tak, że prawie na niego wlazłam, bo źle usłyszałam, gdzie stał. Na to on z tonem typu "co się czepiasz, kurwa" spytał, czemu tak zrobiłam. Odpowiedziaałam grzecznie, że chciałam się przesunąć, a on zobaczył, że miałam białą laskę, powiedział "aha" i sobie poszedł.
This site uses cookies to enhance your experience.