Zaro kassa za koncerta wleci, zaś za nią para taniutkich acz całkiem dobrych do nagrywania akustyka / funkcji overheadowych pojemnościówek "paluszków" mało-mębranowych od behringera, C2 dokładnie. Chciałbym jeszcze coś z większą membraną do nagrywania ładniejszych dołów, ale ostatnio sporo wykonuję więc i środki na zakup będą. :)
same z siebie mi podchodziły tak średnio; ale kiedyś tym omikrofonowywałem... harfę. jak podpompujesz troszkę, skleisz czymś samo brzmienie to dla bliskich ujęć będzie dobrze; - nawet doły da się ładnie robić. jedynie, ale to zapewne wiesz z doświadczenia, nie warto ich bóg wie jak szeroko dawać; czasem 20 CM i szerszy kąt zrobia lepsze wrażenie niż 40 równo
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Może nie było sposobności. Ja też byłem 3 dni w w Wawce spotkałbym się z tym itamtym ale po prostu troszkę tam w innych sprawach przyjechałem i to i tak cód że udało się na chwilę wpaźć na Recha ale to i tak nie na długo.