-- (Monte): Yeeeeeeeeaaaaaaaahhh! Udało mi się zainstalować i zalogować się na Eltengera! Teraz Monte jest mobilna! Miałam z tym troszkę problemów, ale koniec końców zrobiłam to samodzielnie tylko z podpowiedzią kolegi! Jestem z siebie dumna, bo w gruncie rzeczy nie jestem informatycznym mózgiem. --
Mogę spróbować pomóc ale to musimy się gdzieś zgadać, najlepiej albo jutro albo dopiero po środzie/czwartku bo w poniedziałek i we wtorek wyjeżdżam i mogę być niedostępny. Pytanko, Android czy ios? I jaki telefon?
-- (skrzypenka): pomożesz mi? Bo ja nie umiem.
-- (Monte): Yeeeeeeeeaaaaaaaahhh! Udało mi się zainstalować i zalogować się na Eltengera! Teraz Monte jest mobilna! Miałam z tym troszkę problemów, ale koniec końców zrobiłam to samodzielnie tylko z podpowiedzią kolegi! Jestem z siebie dumna, bo w gruncie rzeczy nie jestem informatycznym mózgiem. -- --
Już zrobiłam. Sama. Zajęło mi 3 minutki i jestem teraz z telefonu. Jednak umiem, ale chyba nie chciało mi się. Też tak mam, że zanim się za coś zabiorę, to mija trochę czasu.
Pierwszy raz w życiu, chociaż miałem to zrobić wieeele lat temu i wiele razy odwiedziłem wystawę Reha for the blind. Sporo ciekawego sprzętu zobaczyłem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P