Integracja Eltenowiczów

Księga pochwał

Started by Zuzler 1618 posts last post 1 hour ago Page 79 of 81

Superancko.
Gratuluję.

Wygrałam w chińczyka.
Give me a sign.

Mam zapalenie ucha, znowu :D Ibuprofen jednak działa, więc chwalę ibuprofen.
Senter San

#1565 2 likes

Przyjemny czas na orientacji na dworcu centralnym, przy okazji zjadłem przepysznego precla dubajskiego, i wypiłem Liptona
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

#1566 1 like

Wygrałam w monopol z Jolką. :D
Give me a sign.

Wczoraj na rehabilitacji przejechałam 7 kilometrów w ciągu 20 minut. No i to było fajne, ale dzisiaj tylko 4 w ciągu 26 minut.
Große Operndiva?

No i cyk, 9 płyt z Discogsa zamówionych i po bardzo dobrej cenie.

Ja w lipcu zamówiłem 7 płyt z discogsa teżpo dobrej cenie :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1570 2 likes

Zaro kassa za koncerta wleci, zaś za nią para taniutkich acz całkiem dobrych do nagrywania akustyka / funkcji overheadowych pojemnościówek "paluszków" mało-mębranowych od behringera, C2 dokładnie. Chciałbym jeszcze coś z większą membraną do nagrywania ładniejszych dołów, ale ostatnio sporo wykonuję więc i środki na zakup będą. :)

C2 są spoko słyszałem nagrania.

same z siebie mi podchodziły tak średnio; ale kiedyś tym omikrofonowywałem... harfę.
jak podpompujesz troszkę, skleisz czymś samo brzmienie to dla bliskich ujęć będzie dobrze; - nawet doły da się ładnie robić.
jedynie, ale to zapewne wiesz z doświadczenia, nie warto ich bóg wie jak szeroko dawać; czasem 20 CM i szerszy kąt zrobia lepsze wrażenie niż 40 równo
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

No wiadomka, nie to są jakieś najlepsiejsze mikrofony. Za swoją cenę myśle że są OK.

#1574 1 like

Ej! To był super weekend! Polecam Tomectwo jako gospodarzy!

I nawet moja sałatka im się spodobała, choć gospodyni początkowo wydawała się nieco załamana. :D

#1576 1 like

wesele, coś pięknego zabawa do rana w fajnym towarzystwie, no i jedzenie super

@Zuzler no nie wierze, ty w Wawce, a nawet słowem się nie odezwała, na kawę nie wpadła? :(
Senter San

Może nie było sposobności. Ja też byłem 3 dni w w Wawce spotkałbym się z tym itamtym ale po prostu troszkę tam w innych sprawach przyjechałem i to i tak cód że udało się na chwilę wpaźć na Recha ale to i tak nie na długo.

Eee... Nooo... W sumie to byliśmy tak jakoś zajęci sobą, że nikomu nawet przez myśl nie przeszło gdzieś wychodzić czy kogoś jeszcze zapraszać.

#1580 1 like

Ale to trzeba zdecydowanie nadrobić, kolego.