Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

daszekmdn

#1241 ·

1 polubień
Fajny, ciepły wieczór i... Karty na stole. Uwielbiam grać w karty! Jak bym miał z kim, to grałbym niemal codziennie :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

DJGraco

#1242 ·

Karty? Jaka konkretna gra? Karcianek jest dużo, wojna mako itd. Chociaż ja tylko w tą pierwszą umiem grać, jakoś makao nie miałem okazji.

Adasadula

#1243 ·

Jakiś tysiąc może być, ja nawet w dziewiątki kiedyś grałem na fizycznych kartach ;), tj ninety nine, uno, gra w karciany ogon (Podobno, i setki innych karcianek

MarOlk

#1244 ·

1 polubień
Wczoraj mały wypad w czterech chłopa. Masaż balijski, kuchnia włoska, owoce morza, dobre drinki.

guliwer

#1245 ·

Edytowano
Dokładnie, karcianek jest mnóstwo.
tysiąc, 3-5-8 i jego taka inna odmiana, w domu nazywaliśmy ją szwedzki sam nie wiem czemu:) remik, jeszcze byly inne,ale głównie w te się grywało.

djsenter

#1246 ·

2 polubień
Czasami na swojej drodze spotykamy losowych ludzi, z którymi przegadujemy godziny. Miałem właśnie taką sytuację przez ostatnie 3 godziny mniej więcej.
Senter San

skrzypenka

#1247 ·

2 polubień
Przesunęli mi rehabilitacje na wrzesień. Dla mnie to lepiej, wtedy mi nic nie przepadnie. Druga w listopadzie, także im mniej odstępstw między jedną, a drugą, tym lepiej.
Große Operndiva?

Julitka

#1248 ·

Edytowano
A nie będzie problemów z pracą? I czy to nie jest tak, że im szybciej, tym lepiej?
-- (skrzypenka):
Przesunęli mi rehabilitacje na wrzesień. Dla mnie to lepiej, wtedy mi nic nie przepadnie. Druga w listopadzie, także im mniej odstępstw między jedną, a drugą, tym lepiej.
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

guliwer

#1249 ·

Raczej im szybciej rehabilitacja tym lepiej. Im dłużej z czymś czekamy, tym dłużej potem może trwać leczenie itp.

skrzypenka

#1250 ·

ale nie było jednak miejsca na ten termin. Ode mnie to też nie zależy, a ja nie mogłam chodzić na całość i by mi przepadła połowa. Będę ją mieć po pracy wieczorami w przychodni.
Große Operndiva?

Kuba12565

#1251 ·

Urodziny za miesiąc, a ja już z takim wyprzedzeniem upatrzyłem sobie dwie nowe cudowne pozytywki, cudo.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Kat

#1252 ·

Oszalałam - kupiłam suszarkę Dyson Supersonic Nural Curly+Coily. Mam nadzieję, że będę z niej zadowolona.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

skrzypenka

#1253 ·

Ooo, ciekawe, daj znać, jak ci się sprawdzi. Ciekawe, czemu taka droga jest, ale pewnie dlatego, że to dyson. :)

-- (Kat):
Oszalałam - kupiłam suszarkę Dyson Supersonic Nural Curly+Coily. Mam nadzieję, że będę z niej zadowolona.

--
Große Operndiva?

djsenter

#1254 ·

1 polubień
Ostatnie parę dni szaleję z bratem po Wawce i jest fajnie. No, mmoże wybieranie ubrań w złotych tarasach z dwie godziny i decydowanie, że połowy nie bierzemy jest mniej fajnym elementem, ale co tam :D Przynajmniej matcha dobra była. Właśnie, polecam wam sexy matcha, przesympatyczna Pani tam pracuje.
Senter San

mustafa

#1255 ·

Wziąłeś numer?
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

djsenter

#1256 ·

Edytowano
Obawiam się, że numer, do którego próbowałabysię dodzwonić byłby zajęty, a ja nie dzwonię do Warszawskih kobiet, bo bym zbankrutował po pierwszej randce :P
Senter San

skrzypenka

#1257 ·

1 polubień
Hahhhahahahhahaha, jeeesssu, nie mogę ze śmiechu. Senterku, zrobiłeś mi dzień. xd

-- (djsenter):
Obawiam się, że numer, do którego próbowałabysię dodzwonić, byłby zajęty, a ja nie dzwonię do Warszawskih kobiet, bo bym zbankrutował po pierwszej randce :P

--
Große Operndiva?

Kuba12565

#1258 ·

4 polubień
Przepyszne pierniczki przywiezione prosto z Torunia. Oraz nowość, krówki piernikowe.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

daszekmdn

#1259 ·

Byłem w Toruniu sporo lat temu. Ciekawe miasto jak chodzi o zabytki :).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

djsenter

#1260 ·

Też byłem, ale koty Zuzlerowej niestety uniemożliwiły mi konsumpcję moich pierniczków :D
Senter San