1 likes
Fajny, ciepły wieczór i... Karty na stole. Uwielbiam grać w karty! Jak bym miał z kim, to grałbym niemal codziennie :D
Karty? Jaka konkretna gra? Karcianek jest dużo, wojna mako itd. Chociaż ja tylko w tą pierwszą umiem grać, jakoś makao nie miałem okazji.
Jakiś tysiąc może być, ja nawet w dziewiątki kiedyś grałem na fizycznych kartach ;), tj ninety nine, uno, gra w karciany ogon (Podobno, i setki innych karcianek
1 likes
Wczoraj mały wypad w czterech chłopa. Masaż balijski, kuchnia włoska, owoce morza, dobre drinki.
Edited
Dokładnie, karcianek jest mnóstwo.
tysiąc, 3-5-8 i jego taka inna odmiana, w domu nazywaliśmy ją szwedzki sam nie wiem czemu:) remik, jeszcze byly inne,ale głównie w te się grywało.
tysiąc, 3-5-8 i jego taka inna odmiana, w domu nazywaliśmy ją szwedzki sam nie wiem czemu:) remik, jeszcze byly inne,ale głównie w te się grywało.
2 likes
Czasami na swojej drodze spotykamy losowych ludzi, z którymi przegadujemy godziny. Miałem właśnie taką sytuację przez ostatnie 3 godziny mniej więcej.
2 likes
Przesunęli mi rehabilitacje na wrzesień. Dla mnie to lepiej, wtedy mi nic nie przepadnie. Druga w listopadzie, także im mniej odstępstw między jedną, a drugą, tym lepiej.
Edited
A nie będzie problemów z pracą? I czy to nie jest tak, że im szybciej, tym lepiej?
-- (skrzypenka):
Przesunęli mi rehabilitacje na wrzesień. Dla mnie to lepiej, wtedy mi nic nie przepadnie. Druga w listopadzie, także im mniej odstępstw między jedną, a drugą, tym lepiej.
--
-- (skrzypenka):
--
Raczej im szybciej rehabilitacja tym lepiej. Im dłużej z czymś czekamy, tym dłużej potem może trwać leczenie itp.
ale nie było jednak miejsca na ten termin. Ode mnie to też nie zależy, a ja nie mogłam chodzić na całość i by mi przepadła połowa. Będę ją mieć po pracy wieczorami w przychodni.
Urodziny za miesiąc, a ja już z takim wyprzedzeniem upatrzyłem sobie dwie nowe cudowne pozytywki, cudo.
Oszalałam - kupiłam suszarkę Dyson Supersonic Nural Curly+Coily. Mam nadzieję, że będę z niej zadowolona.
Ooo, ciekawe, daj znać, jak ci się sprawdzi. Ciekawe, czemu taka droga jest, ale pewnie dlatego, że to dyson. :)
-- (Kat):
Oszalałam - kupiłam suszarkę Dyson Supersonic Nural Curly+Coily. Mam nadzieję, że będę z niej zadowolona.
--
-- (Kat):
--
1 likes
Ostatnie parę dni szaleję z bratem po Wawce i jest fajnie. No, mmoże wybieranie ubrań w złotych tarasach z dwie godziny i decydowanie, że połowy nie bierzemy jest mniej fajnym elementem, ale co tam :D Przynajmniej matcha dobra była. Właśnie, polecam wam sexy matcha, przesympatyczna Pani tam pracuje.
Edited
Obawiam się, że numer, do którego próbowałabysię dodzwonić byłby zajęty, a ja nie dzwonię do Warszawskih kobiet, bo bym zbankrutował po pierwszej randce :P
1 likes
Hahhhahahahhahaha, jeeesssu, nie mogę ze śmiechu. Senterku, zrobiłeś mi dzień. xd
-- (djsenter):
Obawiam się, że numer, do którego próbowałabysię dodzwonić, byłby zajęty, a ja nie dzwonię do Warszawskih kobiet, bo bym zbankrutował po pierwszej randce :P
--
-- (djsenter):
Obawiam się, że numer, do którego próbowałabysię dodzwonić, byłby zajęty, a ja nie dzwonię do Warszawskih kobiet, bo bym zbankrutował po pierwszej randce :P
--
4 likes
Przepyszne pierniczki przywiezione prosto z Torunia. Oraz nowość, krówki piernikowe.