Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

skrzypenka

#1261 ·

3 polubień
Byłam na wspaniałych odwiedzinach u przyjaciół, a teraz czeka mnie wieczór z operą.
Troszkę samopoczucie fizyczne kiepskie, ale damradę.
Große Operndiva?

Zuzler

#1262 ·

Edytowano 2 polubień
Miałam bardzo elegancki dzień z bardzo elegancką koleżanką. <3

Kat

#1263 ·

3 polubień
Fajny weekend - sobota w Mielnie, a niedziela w Rosnowie i w Kołobrzegu.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

DJGraco

#1264 ·

4 polubień
To samo mogę powiedzieć, fajny weekend dalsza rodzina przyjechała, (taki kuzyn) nie widziałem się nim już kilka lat, fajnie było zbić pionę i takie tam.

Puszkin

#1265 ·

4 polubień
Fajny weekend spędzony w Pobierowie.

djsenter

#1266 ·

Fajny weekend, bo już się skończył. Oby jak najmniej takich fajnych, bużowych, deszczowych i pełnych niefortunnych zdarzeń weekendów.
Senter San

Zuzler

#1267 ·

Edytowano 1 polubień
Fajnie u mnie to dopiero będzie, ale za to już jutro.

MarOlk

#1268 ·

2 polubień
Czemu wszystkie fajne rzeczy przy weekendzie? W sumie też był fajny. Taki wrocławski. Pożarli, popili, pomoczyli tyłki w jacuzzi, koleżankę odwiedzili...

skrzypenka

#1269 ·

1 polubień
Bo w ciągu tygodnia to musisz ciężko zapracować na te cudowne weekendy. :D

-- (MarOlk):
Czemu wszystkie fajne rzeczy przy weekendzie? W sumie też był fajny. Taki wrocławski. Pożarli, popili, pomoczyli tyłki w jacuzzi, koleżankę odwiedzili...

--
Große Operndiva?

Kuba12565

#1270 ·

1 polubień
miły dzionek na działce, odpoczynek, i dobre jedzonko, a mianowicie, hałeczka z masełkiem i szynką z ketchupem, i lody owoce leśne, najlepszej i pożądnej firmy grycan.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

djdenismusic

#1271 ·

1 polubień
W końcu bawię się w vibecoding czy jak to się tam zowie.
Kurde. Fajnie jest móc realizować swoje różne mniej lub bardziej ciekawe pomysły, nakładem stosunkowo małego wysiłku.
Szkoda, że żarcia nie robi :D

Paulinux

#1272 ·

To pochwal się co robisz
Happy hacking

djdenismusic

#1273 ·

1 polubień
Na razie cieszę się jak murzyn bateryjką z faktu, że po latach niechciejstwa udało mi się ogarnąć githuba, i dodać pierwsze 2 pullrequesty w swoim życiu :P
Docelowo planuję zrobić kilka fajnych rzeczy typu uni audio tool do konwersji, odszumiania, wyrównywania głośności etc. I jakiś playlist builder bazujący na bpm, energii i tonacji utworu.

daszekmdn

#1274 ·

Z BPM ostrzegam. Trudne. Trudno dobrać dobrą libkę chyba, że chodzi tylko o umca umca. Robiłem zliczanie bpm, nie wyszło, bo to matematyka, i trzeba wiedzieć co robisz i mieć dobre libki do tego a one płatne.
Audio kombajn też robię od czasu niewiadomo jakiego, ale w końcu powstanie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

djdenismusic

#1275 ·

No właśnie w grę wchodzą dobre libki, nawet trenowane na ai, o ile takie istnieją. Na razie jestem na etapie poszukiwań i zbierania pomysłów we własnym przepełnionym bzdurami łbie. Potem dopiero będzie można działać.

djsenter

#1276 ·

Ostatnio przeżywam spadek formy, ale coś się udało dzisiaj nagrać, więc miło mi.
Senter San

Adasadula

#1277 ·

Ja miałem wczoraj nagrywki, niby to tylko moje piano oraz jeden mikrofon z wokalem, ale nadal bardzo fajna sprawa :).

daszekmdn

#1278 ·

Edytowano
Windows na Thinkpadzie stoi. W końcu nie narzeka. Nie wiem czy pochwała, czy zażalenie jak patrzę na ilość rzeczy do skonfigurowania w 24 h...

daszekmdn

#1279 ·

Edytowano 3 polubień
Jest zajebiście!_

Kat

#1280 ·

4 polubień
Pierwszy oficjalny trening pole dance za mną. Jestem trochę sponiewierana, ale dumna z siebie. W sumie okazało się, że nie jest to takie trudne.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("