Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#381 daszekmdn
Najlepszy weekend od dawna miałem :). Dzięki wszystkim.
#382 balteam
Nie ma za co :D
#383 lwica
W reszcie mam troszke przestrzeni na czytanie. :)
#384 daszekmdn
xDD doprecyzuję więc, wszystkim, którzy byli tam gdzie byli haha
#385 mustafa
Mordo ale wczoraj weekend się zaczął. Przykro mi, że twój już się skończył.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#386 daszekmdn
Przykro mi, że nie patrzysz na daty postów :P mówiłem o tym długim, a on się skończył we wtorek.
#387 lwica
Genialny weekend za mną, towarzysko nieco przedłużony. <3
#388 Zuzler
Mam w tym roku przecudowne przedmioty i świetnych wykładowców, przynajmniej część. No, w każdym razie tacy się wydają. Uczą elegancko. To naprawdę wiele znaczy na studiach, obawiam się, że więcej niż w szkole. Do gustu przypadła mi zwłaszcza historia literatury romantyzmu. Pierdzielę romantyzm, ale ten prowadzący potrafi nawet w tej smętnej epoce pokazać coś wartego uwagi. A najlepsze jest to, że zwraca uwage na połączenia między wtedy i teraz.
#389 MarOlk
@Zuzler, jak ktoś z wiedzą, pasją i talentem opowiada to nawet życie seksualne pieczarek wydaje się fascynujące :D
#390 Zuzler
Ach, żeby choć z wiedzą i nie nudno, też będzie dobrze!
#391 djsenter
Wyszedł mi dobry sosik czosnkowy, zrobiłem go pierwszy raz :)
#392 Pitef
Daj recepturę, też jestem jego miłośnikiem.
#393 djsenter
3 ząbki czosnku takie większe, 4 łyżki jogurtu naturalnego, dwie majonezu winiary, sól pieprz, kilka krople soku z cytryny i do lodówki na czas jakiś.
Tak zrobiłem ostatnio, ale nie wykluczone, że następnym razem dodam więcej czosnku i zamienię majonez light na zwykły.
#394 Pitef
To ja robię z większej ilości czosnku, jogurtu i wgl. Nie dawałem nigdy soku z cytryny, a muszę spróbować.
#395 Pitef
Tak poza, to wczoraj od moich super teściów dostałem prezent urodzinowo- bożonarodzeniowy. Jest to Fotel Diablo, czarno-czerwony, taki fajny, skurzany, z poduszką w kształcie rogów, podłokietnikami regulowanymi w każdej możliwej płaszczyźnie i mocno rozkładanym oparciem. Siedzi się super.
#396 DJGraco
No dużo dobrego o tych fotelach słyszałem. Ja akurat mam jakiś, teraz nie pamiętam marki bo do prawda jest wydrukowana, ale później sprawdzę. W każdym razie mi też się siedzi OK.
#397 djsenter
@Pitef to pewnie robisz większą porcję nie? Ja to tak na małą miseczkę, nawet nie na słoik :)
#398 Pitef
No ja to robię spoorawy pojemnik
#399 mustafa
Zróbcie sobie normalnie ze śmietany nie z jogurtu i z majonezu KIELECKIEGO pół na pół i na te 6 łyżek te 3-4 ząbki powinno być ok. Żeby to był sos, a nie pasta. To ma być tłuste. Tłuszcz jest nośnikiem smaku więc nie ma co podmieniać na jogurty lub jakieś wersje lite. Ja lubiłem pieprz dodawać jeszcze.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#400 djsenter
Nie no dla mnie to fajny dip wyszedł, smakował dobrze, ale też zależy do czego, ja do maczania stripsów chciałem.
Natomiast pomysł z kieleckim spoko, zrobię takie chamskie sosiwo kiedyś.
Pytanie dlaczego Kielecki? Nie lubię go szczerze mówiąc.