Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#401 Zuzler
Jeny, to weź taki, jaki lubisz.
#402 djsenter
Jeny, może według Mustafy Kielecki się po prostu nadaję bardziej do sosu czosnkowego przez swój wyrazisty smak czy konsystencję? Skąd ta uszczypliwość?
#403 guliwer
Nigdy więcej skórzanych foteli. W lato masakra.
Ostatnio kupiłem z tkaniną mesh super sprawa.
-- (Pitef):
Tak poza, to wczoraj od moich super teściów dostałem prezent urodzinowo- bożonarodzeniowy. Jest to Fotel Diablo, czarno-czerwony, taki fajny, skurzany, z poduszką w kształcie rogów, podłokietnikami regulowanymi w każdej możliwej płaszczyźnie i mocno rozkładanym oparciem. Siedzi się super.
--
#404 Zuzler
Ale wiesz, Senter, że nie ma czegoś takiego, jak smak idealny, bo każdy człowiek inaczej to widzi? Z konsystencją zresztą to samo.
#405 djsenter
To przyznaję, nauczyłem się czegoś nowego :D
Co z tego, że o tym wiem? Nie mogę być ciekawy jego opinii na ten temat?
#406 MarOlk
Taki kiedyś uskuteczniałem, podobny do tych lekko półpłynnych z pizzerii. Zaparzyć łyżeczkę oregano dosłownie kapinką wrzątku, ale dosłownie łyżką. Do tego majo pół na pół z jogurtem, szczypta cukru, mała łyżeczka czosnku granulowanego - proporcje oczywiście na oko i na smak.
#407 Natalia2000
róciłam właśnie z pierwszej części szkolenia na temat masażu balijskiego,, indywidualne szkolenia to jest coś cudownego.
#408 mustafa
Ja po prostu jedyny jaki szanuję to kielecki. Inna rzecz, że dawałeś cytrynę, a dużo ludzi mówi, że kielecki kwaśniejszy.
-- (djsenter):
Nie no dla mnie to fajny dip wyszedł, smakował dobrze, ale też zależy do czego, ja do maczania stripsów chciałem.
Natomiast pomysł z kieleckim spoko, zrobię takie chamskie sosiwo kiedyś.
Pytanie dlaczego Kielecki? Nie lubię go szczerze mówiąc.
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#409 mustafa
A dostaniesz za to te pkt? I czy w ogóle w miejscu gdzie pracujesz musisz je zbierać?
-- (Natalia2000):
róciłam właśnie z pierwszej części szkolenia na temat masażu balijskiego,, indywidualne szkolenia to jest coś cudownego.
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#410 Natalia2000
Szczerze, nie wiem,, mam wrażenie, że jakoś mało wiem na temat tego rejestru, wpisałam się, i jak narazie to tyle, coś widziałam, że będzie trzeba jakieś punkty zbierać, i że trzeba będzie robić jakieś szkolenia, ale jak , co i poco to za bardzo się nie orientuję, więc jak masz wiedzę, to chętnie się dowiem.
#411 Natalia2000
,Na razie nie wpisywałam w ten rejestr miejsca pracy.
#412 skrzypenka
A masażystka bierna taka, jak ja też musi robić kursy i punkty zbierać? Wiecie może?
#413 Kat
Teoretycznie, jeśli chcesz w zawodzie pracować - zakładam jednak, że może chodzić o placówki ochrony zdrowia - to i owszem -powinnaś, a przynajmniej we wiadomości, którą na początku roku 2025 dostałam od tego rejestru stało, że jeśli w ciągu 5 najbliższych lat nie zdobędę punktów edukacyjnych, to uwaga, uwaga: zostanę wykreślona z rejestru i teraz ja się pytam: na cholerę ja tę stówę traciłam?
I nie, raczej do zawodu wracać nie planuję, za stara już jestem.
-- (skrzypenka):
A masażystka bierna taka, jak ja też musi robić kursy i punkty zbierać? Wiecie może?
--
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#414 zywek
Kielecki bardziej octem daje.
#415 skrzypenka
Ja to samo, no to utracimy to prawo. Bez sensu.
-- (Kat):
Teoretycznie, jeśli chcesz w zawodzie pracować - zakładam jednak, że może chodzić o placówki ochrony zdrowia - to i owszem -powinnaś, a przynajmniej we wiadomości, którą na początku roku 2025 dostałam od tego rejestru stało, że jeśli w ciągu 5 najbliższych lat nie zdobędę punktów edukacyjnych, to uwaga, uwaga: zostanę wykreślona z rejestru i teraz ja się pytam: na cholerę ja tę stówę traciłam?
I nie, raczej do zawodu wracać nie planuję, za stara już jestem.
-- (skrzypenka):
--
--
#416 djdenismusic
@zywek tylko majonez dekoracyjny winiary
#417 zywek
Ja wolę mosso napoleoński
#418 longshoot
Winiary halapenio sosik najlepszy.
#419 mustafa
Miejsca pracy chyba nie musisz wpisywać. On sam się powinien aktualizować choćby po PSLu, ale fakt. Interesuje ich tylko ochrona zdrowia, więc formalnie jesteś dla nich jako nieaktywna, a kursy powinnaś robić jeżeli interesuje cię praca kiedyś w ochronie zdrowia. Nie wiem czy za masaż balijski dostaniesz pkt. Ta ustawa to śmiech na sali więc może tak i warto myślę wziąć jak dadzą.
-- (Natalia2000):
,Na razie nie wpisywałam w ten rejestr miejsca pracy.
--
#420 Monte
Mam nowy telefon. Poza tym, spełniło się moje marzenie i z pomocą rodziny i narzeczonego kupiłam gitarę elektryczną! Będzie granie!