Głosy Eltenowiczów, które lubimy
Wróć do Integracja Eltenowiczów#201 longshoot
dasz, Ja też mam głos jaki mam, ale głos może mi się jeszzcze zmienić, tak więc ja nie pracę nadziei :D
#202 martinus
Jeśli chodzi o moją listę głosów: Marcysia, Ninka, gumeczka3, skrzypenka, matius, biedrona333.
Aaaaa i jeszcze Milena132 jak mówi, i zuza jak muwi i jak śpiewa.
#203 DJGraco
Aa i jeszcze lubię głos Moni01. Ma taki fajny głos lektorski o przyjemnym brzmieniu, myślę, że dobrze sprawowałaby się w tym zawodzie.
A ja mam pytanie, gdzie można posłuchać głosu Agaty Kantyleny? Bo trochę osób ją wymieniło, ale ja na próżno szukam, no chyba, że z wiadomości prywatnych to ok.
#204 martinus
Na blogu np.
#205 agatakantylena25
Hej, mojegogłosu można na blogu posłuchać w wersji śpiewanej, bo nie mam za bardzo możliwości nagrywać się głosowo.
#206 magmar
Wiemy wiemy Agato!
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#207 marchewaux
No to ja też coś tu dopiszę.
Wymienię tylko deziewczyny.
Julitka, ponieważ ma very sexy voice taki erotyczny sopran.
Ninka, ponieważ prócz tego sexy voice ma jeszcze w głosie taką suptelność zwiewność kobiecość.
Kamerton jeśli t jeszcze jest bo nie wiem, jej głos ma taką dystynkcję, nie każdy facet lubi takie głosy, mnie się podoba.
Wspominana tu monia01 jak o głos chodzi, również ładny dojrzały no i narazie tyle, julitka i ninka wygrywają są mega a nawet i tera very sexy voice dziewczyny nagrajcie mi coś dla darusia Julitka i Ninka :*
#208 Bartek1
A ja lubię głos marchewy, jest taki radiowy.

#209 papierek
hm, ninki przepiękny. To się zgadza.
#210 martinus
@papierek raacja co do ninki. A zwłaszcza, jak śpiewa.
#211 magmar
CO do Ninki. Ten głos przypomina mi trójkową Helen. Moja lista głosów, które mi się podobają. Tomecki (w tym głosie jest spokój), Marchewaux - (w tym głosie jest wiele odcieni, jest to taka ciekawa, niska barwa głosu. Takiej już nie ma u mężczyzn. Daszek (W tym głosie jest ciepło), Nunoniczny (trudno mi określić ten głos, dobrze się go słucha jak się nakręca mówiąc o programowaniu i jak się śmieje w tym głosie jest coś pozytywnego i szczerego, pasja i inteligencja.
#212 martinus
aaa i jeszcze moonlight 22, i lwica, no i oczywiście, mimmmiiiiii!
mnie tam nikt nie wymienił, może to i dobrze, bo brzmię okropnie, zwłaszcza na odsłuchu. Kilka razy to już sprawdziłem, jakaś poprostu masakra. Zgodzę się z daszkiem, bo sam wiem po sobie, że brzmię, jak bym miał conajmniej 10 lat mniej.
#213 magmar
Mnie też nie, ale seppuku nie zamierzam popełniać z tego powodu.
Co do swojego głosu hmmm jestem go bardzo świadoma.
#214 martinus
Ani harakiri. Jedno gorsze niż drugie. A gumeczka3? Według mnie brzmi świetnie.
#215 magmar
Nie znam tego glosu.
Elanor mnie bardzo ciekawi Twój głos.
Jeśli go umieściłaś proszę powiedz mi gdzie.
#216 DJGraco
Na blogu elanor jest
#217 Mimi
Dzięki Martinus. :) Nie martw się, że brzmisz Twoim zdaniem młodo. To się przyda później. @Magmar, Gumeczka nie ma bloga, więc trudno usłyszeć publicznie jej głos.
#218 Moonlight22
@Martinus, dziękuję! Nie sądziłam, że komuś może podobać się mój głos.
#219 martinus
mi się podoba i to bardzo! Taki ładny jest. Choć trudno mi określić, co to za skala, ale brzmi faaaajnie.
#220 sanklip
śledzę,
śledzę a się jeszcze nie wpisałam,
czas więc nadrobić.
Moja lista,
nie grupuję w żaden sposób:
Daszek - za ten spokój i to coś,
co po prostu w tym swoim głosie ma.
Po prostu, miło się go słucha.
Paulinux - jak coś mówi, to skupienie przychodzi automatycznie :D
Serio!
A nie wiele głsów działa tak na mnie.
Lola - taki optymizm iradość w głosie.
Ninka - taki ciepły.
Paulinabuczynska98 - dynamizm i spokój jednocześnie, mój prywatny lektor 4ever :D hahaa.
Spoko głosy mają też łysy i użytkowniczka amparo.
Jak się coś na liście zmieni,
to wyedytuję.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".