Głosy Eltenowiczów, które lubimy
Wróć do Integracja Eltenowiczów#181 zvonimirek222
powiem tak:
mojego głosu wzmiankowała tylko jedna użytkowniczka i tyle.
nie narzekam specjalnie
#182 denis333
A czy ja narzekam? Stwierdzam jedynie fakt, że nie każdy każdemu się podoba :P
#183 Monia01
gdybym miała napisać, czyje głosy mi się podobają, bo są po prostu ładne czy miłe dla ucha, to bym pół Eltena wypisała.Dlatego wypisałam głosy osób, które z jakichś przyczyn najbardziej zapadły mi w pamięć. :)
🇺🇦 🇵🇱
#184 daszekmdn
Ja? YY? What? Ja zgnieciony mam ten głos i niezbyt pasujący do wieku.
#185 Paulinux
A tam, miałbyś brzydki głos, to bym Cię nie wymieniła
#186 Mimi
Dzięki Lolu za wymienienie. :)
#187 misiek
Ooo- a jest coś takiego jak głos pasujący do wieku?
#188 daszekmdn
No, powinienem mieć niższy głos w tym wieku.
#189 mucha
skąd ty to bieżesz chłopie
#190 daszekmdn
Z otoczenia.
#191 misiek
Nie Daszku- nie powinieneś. Każdy ma głos jaki ma i trzeba się z tym pogodzić. Są i tacy, co mają ponat cztery dychy i głosik jak małolat po mutacji.
#192 denis333
Daszku. Posłuhaj sobie moich postów na forum głosowym klango. Ja w 2010 byłem chyba jakoś w twoim wieku, o ile się nie mylę i miałem dość wysoki głos. Zresztą od tamtego czasu jakichś specjalnych zmian w tym zakresie nie zauważyłem :)
#193 mucha
ja się wiele razy przekonałem że nie ma co brać głosu w stosunku do wieku
#194 Monia01
To często jest odruchowe. Słyszysz kogoś i automatycznie dopowiadasz sobie, w jakim ta osoba jest wieku. To naturalne.
🇺🇦 🇵🇱
#195 zvonimirek222
mnie to na uczelni jeszcze pomładzają.
#196 mucha
nie no wiem że jest to naturalne ale nie właściwe i ja staram się tego nie robić
#197 tomecki
Ty se Daszku Pilipiuka posłuchaj, a potem mów o niskich głosach :d
#198 Kasia
Haha. Ja też tak robię i są sytuacje, bardzo dużo, że wieku nie dopasuje, ale w większości mi się udaje mniejwięcej strzelić :D
#199 zvonimirek222
o nie!
posłuchałem sę Pilipiuka, i to nizki głos nie jest.
--Cytat (tomecki):
Ty se Daszku Pilipiuka posłuchaj, a potem mów o niskich głosach :d
--Koniec cytatu
#200 zvonimirek222
Powiem tak:
to wszystko jest relatywne, gdyż znam ja jednego kolegę na swoich studiów, pierwszorocznika, pochodzącego z południa mojego kraju, czyli czytajcie jakaś taka Dalmacja, Split i inne tam podobne.
Głos taki zachrypnięty, nizki, i jeszczę w dodatku silny, brzmiał na starszego, ale co tu poradzisz.
--Cytat (Kasia):
Haha. Ja też tak robię i są sytuacje, bardzo dużo, że wieku nie dopasuje, ale w większości mi się udaje mniejwięcej strzelić :D
--Koniec cytatu