Głosy Eltenowiczów, które lubimy
Wróć do Integracja Eltenowiczów#221 misiek
Daszek to ma głos i ton z resztą też, jakby cały czas był mega wyluzowany, z resztą przeważnie jest, za co go lubię, no ale czy ja mam spoko głos? Hmmm...
#222 Elanor
Tak, Amparo ma świetny głos.
#223 ninka
Witajcie, witajcie, aż sama się sobie dziwię dlaczego nie ma tu jeszcze mojego wpisu.
Nie wiem jak mój głos może mieć aż taką popularność, bo jak to często podkreślam, nie ma nic w nim dla mnie szczególnego. No dobrze niech będzie, że tylko dla mnie i przy tym zostańmy.
Wracając do głównego tematu tego wądku. Lista moich ulubionych głosów nie jest zbyt długa, ale spróbujmy. :)
@Kasia - za piękny śpiew chyba przede wszystkim i za różne aktorskie cuda, które wyczyniasz.
@Shel, czy jakoś tak. Nigdy nie wiem ile e i l. :) - za twój wieczny katar i śpiew, który jest ładny, jeśli tylko chcesz się postarać.
@siwy4don - za taką magiczną niską barwę.
@papierek - Za uśmiech, taki ciepły uśmiech, który nigdy nie znika z twojej twarzy. :)
@marchewaux - za niską, lektorską barwę.
Są jeszcze inne głosy, które oczywiście lubię, ale to nie jest główny temat tego wątku.
#224 lwica
@Ninka, to ja Ciebie, i wszystkie z twojej listy, poza Siwym, bo nie słyszałam.
#225 siwy4don
No to żałuj, żałuj, że nie słyszałaś haha
#226 lwica
Ha ha. Już żałóje, i to bardzo!
#227 Kasia
A ja dodam jeszcze marchewkę, o ile nie dodałam wcześniej i żywka, bo fajnie krzyczy :D
#228 ninka
tak, żywek fajnie krzyczy, ale jakby tak zaczął wrzeszczeć w środku nocy, to bym chyba zabiła. :D
#229 lenka
o jeje, marchewka fajny glos ma.
#230 DJGraco
Ja wsumie do lubianych głosów dodam Lenkę, bo miałem okazję ją poznać na tt.
#231 skrzypenka
ja Lenki lubię, super <3
#232 skrzypenka
tych głosów to już wyżej napisałam jakie lubię
#233 magmar
Dorzucam jeszczę Agatę.d
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#234 zywek
Żywek nie lubi krzyczeć. A i siwy4coś tam nie ma wcale znowuż tkiego niskiego głosu :D
#235 daszekmdn
Taa, nie lubi? xD
#236 DJGraco
Agdzie można usłyszeć głos AgatyB, bo na blogu nie widzę.
#237 martinus
głos agaty.d usłyszysz w recenzjach.
#238 Monia01
Nie pamiętam czy wpisywałam tu ten głos, ale chyba nie. No więc zapadł mi w pamięć głos Balteama. Możesz nagrywać więcej rzeczy głosowych, pozwalam. :D
🇺🇦 🇵🇱
#239 balteam
#240 anna_cz
no dziekuje. ale tylko jeden glos mam? dzieki mimi.
no i to jest moja lista:
siciliano, Slavista, Piciok, Mimi, Everlastingdream, moonlight_22, musicant, skrzypenka, Rogalenko, denis333, adelcia, biedrona, tinulja,
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!