Dziękuję za dzisiejszą zabawę! Wybaczcie, że nie podaję listy, ale nie zdążyłem dostosować skryptów.
Jutro ruszamy od 12:00. Jutro pojawi się też kilka obiecanych wyzwań globalnych. W związku z tym poślizgiem, czas na ich wypełnienie będziecie mieli do wtorku włącznie.
Witajcie! Podaję wam kilka wyzwań blogowych. Trafią one do puli, ale że muszę to oskryptować nieco bardzo, nie wyrabiam się z czasem. Zatem na razie, wstępnie, tutaj, a pod wieczór pewnie i oficjalnie.
Do każdego wpisu dołączam tag, którym należy go oznaczyć do automatycznego zliczania. Nie ma obawy, ja sprawdzę potem wszystkie blogi, ale to nam zdecydowanie ułatwi życie.
Wpisy muszą pojawić się do wtorku, do godz. 23:59. Pula za każdy z nich to 100 pisanek.
1. Opublikuj kulinarny wpis audio na swoim blogu. Możesz gotować, opowiadać o gotowaniu, jeść, słowem– robić wszystko, co wiąże się z kulinariami. Tag: pisanka_kulinaria
2. Na blogu, w publicznym wpisie, opowiedz/opisz swoją pierwszą samodzielną trasę/podróż z laską i to, jak przebiega/przebiegała u Ciebie nauka orientacji przestrzennej. Tag: pisanka_pierwszekroki
3. Publicznie opublikuj na blogu drabble. Tag: pisanka_drabble
4. Opublikuj na blogu swoje wykonanie muzyczne. Tag: pisanka_cover
5. Opublikuj na blogu przypałową historię z Twoim udziałem: Tag: pisanka_historia