[18 plus] Sucharia
Wróć do Humor, gry i zabawy#161 Postukujacy
-- (MarOlk):
Ale w sumie to g... sprawdzi tą metodą, bo elektryka prund nie tyka.
--Tylko jebie, proszę ciebie.
#162 misiek
Dlaczego kobiety świecą? Bo męszczyźni ręką.
#163 misiek
Dziadku, a jak się robi małe dziewczynki? W sumie tak samo jak małe deseczki, rżnie się te duże.
#164 daszekmdn
.Rar jest lepszy, bo ma radio, a zip nie.
#165 misiek
Szikam i nigdzie nie widzę. Jak uruchomić?
#166 MarOlk
Kelner, w mojej zupie pływa aparat słuchowy. Proszę mówić głośniej...
#167 Numernabis
Klient do kelnera:
- W mojej zupie pływa mucha!
- Ciszej proszę, bo wszyscy będą chceli
#168 misiek
Ale sucho. Co się stanie jak odpadną ci obie ręce? Nie będziesz mógł ich podnieść.
#169 MarOlk
Jak nazywa się Wiedźmin zabijający eltenowiczów? The Eltenowitcher.
#170 misiek
Jak porozumiewa się nauczyciel z uczniem? Kodem zerojedynkowym.
#171 misiek
Tato! Idę na imprezę! Nie, przecież lekarz zabronił ci pić. Noo weź, jaki lekarz? Ja jestem lekarzem i ja ci nie pozwalam pić. Ale ty jesteś przecież lekarzem weterynarji. Morda szczeniaku!
#172 misiek
A nie bał się Pan tak mnie zabrać na stopa? Nie bał się Pan, że mogę być jakimś seryjnym mordercą? Nie bałem się. Mało prawdopodobne, by w aucie było jednocześnie dwóch seryjnych morderców.
#173 misiek
Halo! Ubespieczenia! Tak, w czym mogę pomóc? Kiedy w reszcie dostanę moje odszkodowanie! A to zależy, czy w dolarach, czy w złotówkach. Jak to w dolarach, czy złotówkach? Bo w dolarach to nie dostanie Pan złamanego centa, a w złotówkach nie dostanie Pan złamanego grosza.
#174 MarOlk
Przychodzi sadysta do sklepu zoologicznego. Czy są papużki nierozłączki? Tak, są. To poproszę jedną.
#175 misiek
Panie Doktorze, mam 60 lat i problemy z seksem. Mój osiemdziesięcioletni sąsiat mówi, że może 5 razy dziennie. Proszę pokazać gardło? Struny głosowe w pożądku. I co, teraz może Pan mówić dokładnie to samo co sąsiad.
#176 misiek
Doktorze i co z tym Kwiatkowskim? Jak on się czuje? Lepiej, nawet mówić zaczął. I co powiedział? Że czuje się gorzej.
#177 misiek
A! teraz! nadajemy! audycję! dla! tych! co! nie! mogą! zasnąć! Pierwsza owieczka skoczyła przez płotek, druga owieczka skoczyła przez płotek, trzecia owieczka skoczyła przez płotek, czwarta owieczka skoczyła przez płotek.
#178 MarOlk
@Misiek, Cybermarian wiecznie żywy :D
#179 misiek
A jaak.
#180 misiek
I pamiętajcie! Konstytucja to najważniejszy dokument! Jasiu! czemu śpisz na lekcji? Ale ja nie śpię. To powturz to co przed chwilą powiedziałem? Jasiu, czemu śpisz na lekcji.