[18 plus] Sucharia
Wróć do Humor, gry i zabawy#1 MarOlk
Czyli najlepsze, najbardziej żenua, najgłupsze, bez cenzury suchary. Stwórzmy niezwyciężoną armię uskrzydlonych i galopujących na pełnej kur... sucharzy. Kto pierwszy?
#2 misiek
Co to jest: w dzień się nie zamyka, a w nocy pływa w wannie? Szczęka teściowej pfffff.
#3 MarOlk
Na talerzu leży rogal i pączek. Rogal mówi do pączka: pączek, pączek, chuj bez rączek. Pączek pomyślał i odpowiada: rogal, rogal ty chuju!
#4 MarOlk
Po lesie grasuje niedźwiedź zboczeniec posuwający wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka. Dopadł wiewiórkę i jazdaaaa. Potem dopadł lisice i dalej jazda, ale lisica krzyczy. Och, misiu, jaki duży, jaki owłosiony... O cholera...- myśli niedźwiedź - nie zdjąłem wiewiórki...
#5 MarOlk
Pewnie odgrzewany kotlet, ale posłuchajcie. Reklama betonowych szamb https://www.youtube.com/watch?v=_joQEa-mB-w
#6 misiek
Chyba za głupi jestem by zrozumieć.
-- (MarOlk):
Na talerzu leży rogal i pączek. Rogal mówi do pączka: pączek, pączek, chuj bez rączek. Pączek pomyślał i odpowiada: rogal, rogal ty chuju!
--
#7 MarOlk
@Misiek. Suchar po prostu wzorowany na https://www.youtube.com/watch?v=i53C7uQkpig
#8 misiek
Dlaczego Pudzian nie może być kochankiem? Bo nie mieści się w szafie.
#9 misiek
Nekrofil i kanibal ustawili się na cmentarzu i wykopują zwłoki. Gdy już wykopali: to tak stoją, patrzą i w pewnym momencie nekrofil pyta: będziesz to jadł, czy mam to wyjebać?
#10 MarOlk
W jednej celi siedzi zoofil i pedał Zoofil się rozmarzył: żeby w tej celi był chociaż jeden mały kotek. A pedał na to miauuuuu...
#11 misiek
Co mówi terrorysta do dziecka? Wysadzę cię pod szkołą.
#12 MarOlk
Ksiądz zauważył w parku zziębniętą dziewczynkę. Biedne dziecko, pewnie jesteś głodna, chcesz na pączka. Dziewczynka podniosła na księdza przepite oczka i pyta: a jak to jest "na pączka"?
#13 nuno69
@9 Tam chyba było "Będziesz to jadł czy mam to wypierdolić", ale "wyjebać" tteż może być.
#14 misiek
Idzie Mużyn przez pustynię i znalazł zakużoną lampę Alladyna. Podniósł, obtarł i z lampy wyskoczył gin. Spełnię twoje trzy życzenia, jeśli wpuścisz mnie z powrotem do lampy. Mużyn pomyślał chwilę i mówi: chcę mieć pełno wody, mieć wiele dupeczek i być biały. I gin zamienił go w kibel.
#15 misiek
Mużyn złapał złotą rybkę i rybka wystraszona krzyczy: wypuść mnie! Spełnię twoje życzenie. Mużyn pomyślał i mówi: chcę być kwiatkiem. No co ty! Niema czarnych kwiatków. Spełnij moje życzenie, albo zaraz cię usmażę! Zagrzmiało, zahuczało i mużyn został bez członka. Kurwa! Coś ty zrobiła! No jak to? Czarny bez.
#16 Zuzler
Przychodzi żaba do lekarza:
- Panie doktorze, coś mnie jebie w stawie.
- No cóż, podejrzewam raka.
#17 MarOlk
Jasiu, dlaczego owijasz swojego chomika taśmąklejącą? Żeby nie pękł jak go będę pierdolił.
#18 MarOlk
Krowa do krowy w rzeźni. Cześć, ty tu pierwszy raz? Nieeeee, kurwa, drugi!!!
#19 misiek
Ty, źle wyglądasz. Brałeś coś dzisiaj? Tak, kredyt.
#20 misiek
Kochanie, czy gdybyś nie miała nóg to nosiła byś buty? Nie no, no pewnie że nie. To po co ci biustonosz?