Nie chcę żeby wyszło że się czepiam. Dzięki za tłumaczenie, ale jest kilka kwiatków. Domyślam się że ktoś to tłumaczył albo z translatorem, nawet jeśli nie to np tied to zawiązać, zawiązany, ale w tym kontekście gdzie to jest to tak średnio pasuję wg mnie.
Niee, żaden translator. Właśnie nie wiedziałem co tutaj wstawić, a zostawić tied raczej nie miało by sensu, to zrobiłem mniejsze zło. Też do końca nie wiem, gdzie to jest używane, w jakim dokładnie momencie, więc zrobiłem tak. Ale jak ktoś wie, jak to powinno wyglądać, no to poprawi się bez problemu.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Tam gdzie masz wyniki z ostatnich 2 walk w ustawce jest albo zadałeś obrażenia, albo otrzymałeś i to trzecie jak jest remis więc zawiązać brzmi średnio, może po prostu remis byłby lepszy, albo bez obrażeń.
ACCESSIBILITY_BATTLEGROUNDS_GAMEPLAY_COMBAT_PHASE_ENDED_N_PLAYERS_DIED {0} (graczy) umarło e.g. {2} players died ACCESSIBILITY_BATTLEGROUNDS_GAMEPLAY_COMBAT_PHASE_ENDED_N_PLAYERS_REMAINING {0} (graczy) pozostało e.g. {2} players remaining wg mnie to |4 jest nie potrzebne. Powinno byćtak: ACCESSIBILITY_BATTLEGROUNDS_GAMEPLAY_COMBAT_PHASE_ENDED_N_PLAYERS_DIED {0} (graczy) umarło e.g. {2} players died ACCESSIBILITY_BATTLEGROUNDS_GAMEPLAY_COMBAT_PHASE_ENDED_N_PLAYERS_REMAINING {0} (graczy) pozostało e.g. {2} players remaining
Jeśłi mogę zapytać to co się dostaje. W sensie te liczby to czego?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.