Ustawka

Ustawka, jak sobie radzicie?

Started by matius 421 posts last post 11 days ago Page 6 of 22

Nie chcę żeby wyszło że się czepiam. Dzięki za tłumaczenie, ale jest kilka kwiatków. Domyślam się że ktoś to tłumaczył albo z translatorem, nawet jeśli nie to np tied to zawiązać, zawiązany, ale w tym kontekście gdzie to jest to tak średnio pasuję wg mnie.

Niee, żaden translator. Właśnie nie wiedziałem co tutaj wstawić, a zostawić tied raczej nie miało by sensu, to zrobiłem mniejsze zło. Też do końca nie wiem, gdzie to jest używane, w jakim dokładnie momencie, więc zrobiłem tak. Ale jak ktoś wie, jak to powinno wyglądać, no to poprawi się bez problemu.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Tam gdzie masz wyniki z ostatnich 2 walk w ustawce jest albo zadałeś obrażenia, albo otrzymałeś i to trzecie jak jest remis więc zawiązać brzmi średnio, może po prostu remis byłby lepszy, albo bez obrażeń.

No wsumie ej, nie pomyślałem że tied może oznaczać remis, głupi ja.

#105 1 like

poprawione

ACCESSIBILITY_BATTLEGROUNDS_GAMEPLAY_COMBAT_PHASE_ENDED_N_PLAYERS_DIED {0} (graczy) umarło e.g. {2} players died
ACCESSIBILITY_BATTLEGROUNDS_GAMEPLAY_COMBAT_PHASE_ENDED_N_PLAYERS_REMAINING {0} (graczy) pozostało e.g. {2} players remaining
wg mnie to |4 jest nie potrzebne.
Powinno byćtak:
ACCESSIBILITY_BATTLEGROUNDS_GAMEPLAY_COMBAT_PHASE_ENDED_N_PLAYERS_DIED {0} (graczy) umarło e.g. {2} players died
ACCESSIBILITY_BATTLEGROUNDS_GAMEPLAY_COMBAT_PHASE_ENDED_N_PLAYERS_REMAINING {0} (graczy) pozostało e.g. {2} players remaining

To jest wsumie zaszłość z zepsutego angielskiego stringu.

#108 1 like

Ładnie mi idzie. Właśnie zdobyłam drugie miejsce, a to moja czwarta ustawka, nie licząc samouczka.
Happy hacking

Super

#110 1 like

Pierwsza moja wygrana ustawka. W sumie nic specjalnego, tylko 168 pd., nawet żadnej specjalnej nagrody za to nie ma.
Happy hacking

A trochę to słabe, bo schodzi dużo dłużej niż na zwykłej partii, a na zwykłej to i raz 215 dostałam.
Happy hacking

Hmm ja zazwyczaj dostaję 202 za wygraną ustawkę.
W normalnej walce chyba najwięcej dostałem coś około 256 coś takiego.

Jeśłi mogę zapytać to co się dostaje. W sensie te liczby to czego?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Punkty doświadczenia
Happy hacking

Jak tam wasze ocenki? Ja wbiłam 1965
Happy hacking

puki co Klasyfikacja: 1138.

Ja się kręce między 5000 a trochę ponad 5200

ja mam 0
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

Na razie Klasyfikacja: 1213.
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ja mam Klasyfikację 2131.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??