EltenLink

Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer

Wróć do Dostępne gry video

#421 mojsior

ja się w ogóle jeszcze dziwie temu człowiekowi że mu się chce to robić i to za darmo, gdybym to ja musiał się tak z tym szarpać i tyle pracy w to wkładać, słuchając narzekań społeczności, to brał bym grubą kasę za tego moda, dlatego cieszmy się z tego co jest, bo może zabraknąć

2022-09-27 16:41

#422 martinus

Coś w tym jest @mojsior. A odnośnie tego co napisał guliwer. Też już raczej nie liczę na nowe funkcje.

May the force be with you!
2022-10-05 19:36

#423 mara

To jest właśsnie powód, dla czego przestałem w to grać.
Nie chce mi się bić z innymi, Faelina też nie chce mi się robić, gdyż nie wiem, jak odbierać nagrody za osiągnięcia i co za tym idzie nie widzę w tym sensu, pozostałe księgi bohaterów i najemników przeszedłem, tryb fabularny też, więc wydaje mi się, że nie zostało mi nic więcej do roboty.

Wolę ciebie wolność!
2022-10-05 21:16

#424 papierek

A ustawka?

po co mi sygnatura?
2022-10-06 00:27

#425 Zuza

Zastanawiam się czasami, co by ludzie chcieli, bo i tak źle i tak nie dobrze

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-10-06 08:13

#426 kacper10

jak przeszedłeś tryb najemników, czy on nie jest niedostępny?
-- (mara):
To jest właśsnie powód, dla czego przestałem w to grać.
Nie chce mi się bić z innymi, Faelina też nie chce mi się robić, gdyż nie wiem, jak odbierać nagrody za osiągnięcia i co za tym idzie nie widzę w tym sensu, pozostałe księgi bohaterów i najemników przeszedłem, tryb fabularny też, więc wydaje mi się, że nie zostało mi nic więcej do roboty.

--

2022-10-06 10:49

#427 guliwer

No fakt skoro nie chce Ci się bić z innymi to najlepiej odinstaluj grę.. bo jakby nie było Hearthstone to gra multiplayer:) I na tym głównie polega.
Te księgi to tak jakby dodatek.
Ja tam na początku porobiłem księgi nawet już nie pamiętam które tak, które nie.
Dla mnie podstawa to walki i ustawka.
Zdobywanie złota żeby mieć na pakiety, i powiększać swoją kolekcję.
Nawet nie walcze ze znajomymi za często bo to nie daję pd.

2022-10-06 11:18

#428 mara

@426
Księga najemników nie jest tym samym, co tryb najemników.
Jest bardzo podobna do księgi bohaterów pod wieloma względami.
Przeszedłem ją przy pomocy golden cursorowych koordynatów.
A samej gry na razie nie będę odinstalowywał, bo jak się pojawi np. nowy bohater albo najemnik i dostanę coś do jego udostępnienia (np. koordynaty dla GC), na pewno będę go przechodził.
Prubowałem nawet się bić w standardzie i miałem kilka walk z kolegami.
Wkurzał mnie system limitu czasu.
Wiem, po co ten system jest, ale tak się do niego nie mogłem przyzwyczaić, że przegrywałem walki w standardzie.
Ze znajomymi nawet co ciekawe wygrywałem, ale mimo to postanowiłem z multiplayer skończyć i, jak napisałem, przeszedłem wszystkich bohaterów, najemników i tryb fabularny.
Potem gdy tylko pojawiły się koordynaty GC dla Faelina, rzuciłem się na niego praktycznie od razu.
Taka jest cała prawda o moim grywaniu w HS.

Wolę ciebie wolność!
2022-10-06 13:41

#429 djdenismusic

Ogólnie jak dla mnie to gra jest elegancka, ale zrezygnowałem ze względu na żmudną pracę nad układaniem talii. Nigdy mi to jakoś specjalnie nie wychodziło.

2022-10-06 13:55

#430 mara

To też prawda.
Też go nie lubiłem.
Wyobrażam sobie, że jak się nazbiera tony kart, to po prostu masakra.
Jak już przeszedłem księgi bohaterów, miałem już całkiem sporo kart, ale nie przychodziły mi do głowy żadne decki.
Nie wiedziałem nawet, co by ewentualnie zniszczyć no i wreszcie rzuciłem multiplayer.
Przygody to jedyne, na czym mi tak na prawdę teraz zależy w HS.

Wolę ciebie wolność!
2022-10-06 16:42

#431 guliwer

Bo do tego to trzeba mieć multum kart. Trzeba dużo grać. Poza tym jak się ma wiele kart to można brać gotowe talie.

2022-10-06 16:58

#432 patras

no dokładnie np. hsreplay

2022-10-06 20:06

#433 mara

A może w sumie te walki w standardzie przegrywałem dla tego, że używałem tylko tych 10 podstawowych decków, które po przejściu ksiąg bohaterów zmodyfikowałem tak, by były w nich tylko karty danej klasy?
Podczas mojej całej gry tylko 1 gracz się poddał, gdy akurat grałem deckiem paladyna.
Pozostali mnie można nawet powiedzieć, że zjadali- szybko albo robili sobie niezłą armię, która mogła mojego bohatera atakować albo mięli silne zaklęcia, które niszczyły moich minionków no i wtedy z jedną kartą w ręce i mocą specjalną zazwyczaj nic już nie mogłem zdziałać.
Poza tym ten wkurzający system limitu czasu, który powoduje, że moja zaplanowana strategia spełza na niczym, gdyż popełniam błąd z powodu stresu, który zwykle w takich sytuacjach polega na użyciu karty z okrzykiem bojowym zbyt wcześnie.

Wolę ciebie wolność!
2022-10-06 20:44

#434 Zuza

Albo dostawać od graczy albo: hsreplay.net
-- (guliwer):
Bo do tego to trzeba mieć multum kart. Trzeba dużo grać. Poza tym jak się ma wiele kart to można brać gotowe talie.

--

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-10-06 22:16

#435 papierek

A ja robię inaczej, buduję deki z szablonów, a jak mi czegoś brakuje, albo ma inny pomysł to modyfikuję nieznacznie. Na chwilę obecną, moja najlepsza taktyka. Ale nadal nie umiem wyjść poza srebro, czasem zachaczę o złoto, nie wiem, co robię nie tak. No, chyba że to kwestia faktu, że w standardzie jest mniej kart i ciężej się wybić, bo większość ma to samo.

po co mi sygnatura?
2022-10-07 02:56

#436 djdenismusic

Próbowałem z tym hs replay, ale jakoś tego nie ogarniam. Jak to zrobić krok po kroku?
Mam konto, zainstalowałem deck trackera, ale dalej, to ni chu chu.

2022-10-07 09:14

#437 Kosa12

Musiałbyś tam się zalogować przez konto blizarda.
I jeszcze jedno trzeba mieć też uzbierane karty na te decki.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
2022-10-07 09:48

#438 mojsior

apokalipsa nadeszła, możecie usówać hearthstone, a nie, przepraszam, jeszcze będzeci mogli się z tą grą pożegnać.
Mówiąc zwięźle guide dew kończy działalność na rzecz moda.
Ja mogę powiedzieć, było miło, ale się skończyło.
Nie wierzycie. Tu macie link do tej smutnej informacji
https://hearthstoneaccess.github.io/sunsetting-hearthstone-access.html

2022-11-04 20:24

#439 Zuza

ja go zostawie na pamiątke. To była pierwsza moja karcianka, w którą mogłam grać z widzącymi

Boże, błogosław obsługę
klienta.
Edytowano 2022-11-04 20:29

#440 mojsior

mam nadzieję, że guide dew nie poprzestał tylko na tym modzie i że coś innego dla nas zrobi, chyba że tto był jakiś experyment do konkretnych celów

2022-11-04 20:30